Ilyen hangulatos a tavasz Egerben
Virágba borult a belváros, zöldellenek a hegyoldalak, csupa szín, csupa nyüzsgés a vidék.


Remek képeken láthatod, milyen volt és milyen most Eger
Vámossy Béla fotós a jól ismert helyszíneket örökítette meg újra.


Két tó Eger közelében, ahová érdemes tavasszal is kirándulni
A nyugalmat, horgászást, a szép természeti környezetet kedvelőknek kihagyhatatlan helyek.


Mintha Japánban lennél: Cseresznyefa-virágzás Egerben
Igazán romantikus helyszín lett az egri Dr. Agyagási Dezső Gyógypark. Ha nem jutnál el Japánba a lenyűgöző látványért, akkor keresd fel még most a hevesi megyeszékhelyt.


Nem tudom, nem idevalósi vagyok! Nagyjából ugyanennyi fokra tippelnék!
Minden évben nagy kérdés, hogy előre vagy hátra állítjuk-e a vekkert, de ennél nehezebb választ adni arra, hogy jövő héten ilyenkor hány óra lesz. Mik voltak a reakciók? Nevessetek velünk!


Eger elindul az Európa Kulturális Fővárosa 2023 címért
A város 12 évvel ezelőtt az utolsó fordulóban esett el a címtől, akkor Pécs nyert. Most újra itt a lehetőség, hogy kulturális főváros legyen Eger.


Programok Egerben és környékén
Minden jóból kapunk ezen a héten. Lesz borkóstoló, Cloud 9+ koncert, színházi bemutató, közönségtalálkozó Szabó T. Annával, farsangi futás, szerelemhétvége, Bálint nap, kúra-túra, slam poetry, batyus bál és kiállításmegnyitó is


Slágergyanús indulója lett az Eszterházy Károly Egyetemnek
Az egyetem Hallgatói indulója egyetemi életről, bulikról, vizsgákról szól - mindez fiatalos, punk-rock stílusban megírva.


A fertálymesterek még ma is a közösséget szolgálják Egerben
A népi közigazgatás ősi szervezete volt, de ma már csak itt él ez a hagyomány, amelyet generációk adnak át egymásnak évszázadok óta.


Pár óra alatt kabátokkal telt meg a Lakatfal
Egerben is megmozdultak a kabátosztó-akció kapcsán. Az előtte utána fotó közt nem telt el sok idő, az eredmény pedig elég látványos.


Egerben is segíthetsz a megunt kabátoddal
Egyre több helyen valósítják meg a nemes és példa értékű ötletet.


Úgy tűnik, ebben az évben nem lesz Eger Rallye
A 12 éves múltra visszatekintő, háromnapos idénynyitó futam körül már évekkel ezelőtt is volt probléma, akkor elmaradt a verseny.


Borszalon és szilveszteri bulik Egerben
Az év vége sosem unalmas a városban. A Dobó téren ingyenes óévbúcsúztató party vár rátok, de lesz még Egri Borszalon, kiállítás megnyitó és Újévi Koncert is.


Így kíván boldog karácsonyt a Líceum TV az egrieknek
Gyönyörű drónfelvétel a városról, benne a kivilágított Dobó tér, a Bazilika, a Városháza, na és a Líceum épülete. Imádjuk!


Eger ünnepi fényei
Nem lehet betelni a Dobó téri díszkivilágítással, minden perspektívából gyönyörű. A várból az összkép pedig különösen tetszetős. Neked melyik a kedvenc képed?


Egyetemi karácsonyfa
Az egri Eszterházy Károly Egyetem ünnepi díszbe öltöztetett fája a Líceum Aulájában található. Ha tehetitek, nézzétek meg!