VLOGOK
A Rovatból

10 durva internetes átverés, amelynek te soha ne dőlj be!

Pénzt csalnak ki belőled, a bankkártya adataidat kérik el, vagy vírussal szórják tele a gépedet.

Link másolása

Ideje szembe nézni azzal a ténnyel, hogy egy olyan világban, ami nagyban függ az internet adta lehetőségektől, senki se érezheti magát teljesen biztonságban az internetes átverésekkel szemben.

Talán most azt gondolod, hogy te biztos nem dőlnél be egyetlen ilyen internetes átverésnek sem, de egy weboldal elmondása szerint az internetes átverések elkerüléséhez nem elég az, ha valaki okos és elővigyázatos.

Lottó átverés

Talán veled is megtörtént, hogy egy olyan e-mailt kaptál, amiben az állt, hogy egy hatalmas összeget nyertél. Ez az átverés ártatlan embereknek ígér több milliós összeget, aminek az átvételéhez az embernek csak néhány egyszerű lépést kell teljesítenie...

Társkeresők

A netes társkeresők sajnos hemzsegnek azoktól, akik csak arra várnak, hogy megfosszanak az összes pénzedtől.

Letölthető programok

Szinte biztos vagyok benne, hogy veled is történt már meg olyan, hogy az interneten való böngészés közben hirtelen egy felugró ablakban az az üzenet fogadott, hogy a géped tele van problémákkal és ezt azonnal meg kell tisztítanod.

Nos, rengeteg ember azonnal elkövet mindent, hogy épségben tudhassa a számítógépét és az azon tárolt adatokat és azonnal le is tölti a kártékony programot a weboldalról. Vannak esetek, amikor ezek a programok ingyenes, de vannak amikor pénzbe kerülnek.

Vakáció, nyaralás

Rengeteg ember mond le az anyagi nehézségek miatt ynaralásról, szabadságról. Erre épít ez a fajta átverés.

eBay-es átverés

Az eBay egy hatalmas weboldal, ahol több millió aukció zajlik le egyetlen nap folyamán, ebből kifolyólag nem meglepő, hogy az átverésre kész emberek szeretnek itt tanyázni és olyan tárgyakat eladni, amik valójában nem is léteznek.

Ingyenes próba

Ezekben első ránézésre semmiféle átverés nincs és semmi más dolga nincs az embernek, mint az, hogy megadja a bankkártya adatait, amire elvileg csak azért van szükség, hogy a cég a postázás költségeit le tudja vonni. Hahaha!

Az N átverések

Egy elterjed emailes átverésben egy család kéri a segítségedet abban, hogy segíts nekik egy tetemesebb összeget kijuttatni az országból, aminek egy bizonyos százaléka a tied lehet, ha sikerült a feladat... Ha ismeretlen helyről érkezik levél, hagyd. Különösen, ha látszik: Google fordítóval fordították magyarra.

VIDEÓ: A teljes videót az árverésekről itt láthatod

A Videócsatornára erre a linkre kattintva iratkozhatsz fel.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


VLOGOK
A Rovatból
Pottyondy Edina: „Ha röhögsz azon, hogy Tóth Gabi a NER összes szereposztó díványán felbukkan, azonnal kiderül, hogy a háttérhatalmak embere vagy”
A humorista szerint semmi nem változik a közéletben és a problémák is ugyanazok, mint két éve.

Link másolása

Az ismert humorista legújabb videójában az Idétlen időkig című filmhez hasonlította a bulvárhírekben szereplő hazai celebeket. Pottyondy Edina szerint ha megnézzük a két évvel ezelőtti híreket, azok ugyanazokról szólnak:

„Tóth Gabi, Schobert Norbi, Kulcsár Edina, Lölö, Andi, Orbán, Gyurcsány – ugyanazok a szereplők és ugyanazok az események!”

– kezdte legfrissebb videójában Edina.

Aztán szóba került az is, hogy mennyire kínos, hogy Mészáros Lőrinc kivitte feleségét, Várkonyi Andreát Londonba Havasi Symphonic-koncertre, majd Tóth Gabi és az ő NER-es kapcsolata került terítékre.

Pottyondy felidézte, hogy az énekesnő Vasvári Viviennel ellátogatott Orbán Ráhel bababoltjának egyéves születésnapi bulijára.

„Orbán Ráhel barátsága bizonyára hozzásegíti majd a lányokat valami kifizetőhelyecskéhez, dohánybolthoz, rádiószignálokhoz, budavári operettkoncertekhez, honlapokhoz, bankokhoz, bármihez!

És ha röhögsz azon, hogy Tóth Gabi a NER összes szereposztó díványán felbukkan, azonnal kiderül, hogy a háttérhatalmak embere vagy”

– mondta a sajátos stílusában Pottyondy. Közben bevágta azt a videórészletet, amiben az énekesnő arra panaszkodik, hogy a 444 és a többi, általa gúnyosan „független, objektívnek” nevezett médium azóta foglalkozik vele, amióta közéleti és vallási kérdésekkel foglalkozik, sőt azt is tudni vélte, ki áll a „támadások” mögött, bár erről közelebbit nem mondott.

Pottyondy Edina hozzátette azt is, hogy:

„Ha kishatalmú nagyemberré nem tudott válni, legalább nagyhatalmú kisember hadd lehessen már”


Link másolása
KÖVESS MINKET:

VLOGOK
A Rovatból
Mit üzen az utca embere Orbán Viktornak a 60. születésnapján?
Orbán Viktor születésnapján kérdeztük meg az embereket Budapest utcáin, hogy mit üzennének a miniszterelnöknek a jeles alkalomból.

Link másolása

Május 31-én ünnepli 60. születésnapját Orbán Viktor, ennek kapcsán kérdeztük meg az utca emberét, hogy tudják-e milyen nap a mai, illetve hogy mit üzennének a miniszterelnöknek a jeles alkalomból.

Voltak, akik egyszerűen csak boldog születésnapot kívántak Orbán Viktornak, mások azonban sokkal erősebb kifejezésekkel illették a kormányfőt.

Egy harmadik csoportot képeztek azok, akik nem szerettek volna semmit üzenni a miniszterelnöknek, mivel már egy ideje külföldön élnek vagy éppen azért mert ő sem üzent nekik a 60. születésnapjukon.

Orbán Viktor saját elmondása szerint munkával fogja tölteni ezt a napot is, az édesanyját azonban meg fogja látogatni, ahogy azt minden évben teszi.

Videónkat itt nézheted meg:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


VLOGOK
A Rovatból
„Orbán megpróbálja felgyorsítani, hogy kivezessen minket az EU-ból, ezért parádézik egy körözött bűnözővel Kínában” – tüntetőket kérdeztünk
Miért nincsenek többen a tüntetésen? Van-e értelme kinn lenni? És mit ünneplünk október 23-án? Ellenzéki tüntetők válaszoltak a Szeretlek Magyarország kérdéseire.

Link másolása

Ahogy arról hétfőn beszámoltunk, több ezren vonultak utcára október 23-a alkalmából Budapesten. Az ellenzéki tüntetők jártak a Kölcsey Ferenc Gimnáziumnál, ahol a polgári engedetlenség miatt kirúgott diákokra emlékeztek, elmentek az orosz nagykövetséghez, ahol kordonok és rendőrök vártak rájuk, végül az Oktogonnál tartott központi megemlékezésen vettek részt.

Ott koncertek és performanszok mellett felszólaltak többek között diákok, az ellenállás emblematikus tanárai, valamint Iványi Gábor és Karácsony Gergely is.

Az Oktogonhoz vonuló tüntetőket kérdeztük arról, hogy mi az ünnep lényege, miért nincsenek többen az utcán, egyáltalán van-értelme kinn lenni?

A Szeretlek Magyarország videója az ellenzéki tüntetőkről

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

VLOGOK
A Rovatból
Tízes lista: a legkegyetlenebb orvosi beavatkozások, amiket máig használunk
Ha azt hitted, hogy ma már nem létezik érvágás, lobotómia vagy elektrosokk, nagyot tévedtél.

Link másolása

A legtöbben hallottunk már a lobotómiáról, a koponyalékelésről, orvosi piócákról vagy épp az elektrosokk-terápiáról, de azt is tudtátok, hogy ezeket a mai napig alkalmazzák?

A Tízes lista legújabb videónkban a múlt olyan borzalmas orvosi beavatkozásait hozták el nektek, amiket ha ritkábban is, de még mindig használnak az orvosok:


Link másolása
KÖVESS MINKET: