hirdetés

SZTÁRVILÁG

Világsztárok érkeztek Budapestre, fotót is készítettek

Rod Stewart, Luis Fonsi és Danny Lugo is a közösségi oldalán árulta el, hogy a magyar fővárosban tartózkodik.

Link másolása

hirdetés

Újabb világsztárok tűntek fel Budapesten - írta meg az Index.hu.

Rod Stewart a napfényes magyar fővárost fedezte fel. Azt, hogy turistaként vagy más okból jött Budapestre, nem árulta el, de a világhírű énekes az Insta-sztorijába tett ki fotót a budapesti sétájáról:

A Despacito című számmal világsikert elért Luis Fonsi szintén a sztorijában osztott meg egy képet Budapestről, egész pontosan a szobája ablakából készített felvételt:

Danny Lugo koreográfus pedig egy videós bejelentkezéssel árulta el, hogy ő is nálunk tartózkodik:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Danny Lugo (@dannylugo_choreographer) által megosztott bejegyzés

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

35 évvel fiatalabb sofőrjét vette feleségül a Pink Floyd énekese

Roger Waters legutóbb 2015-ben vált el, az akkori házassága mindössze három évig tartott.

Link másolása

hirdetés

Ötödször is megnősült Roger Waters. A Pink Floyd 78 éves énekese nála 35 évvel fiatalabb sofőrjét vette el feleségül, írja a Page Six.

A pár öt éve van együtt, bennfentesek szerint a 2016-os Coachella ideje alatt ismerték meg egymást. Kamilah Chavis fuvarozta két hétig a hotel és a fesztivál helyszíne között a zenészt, aki többnyire a hátsó ülésen ült, és csak hallgatta a sofőr és a testőre beszélgetését.

Waters néhány nappal később szólt először a most 43 éves nőhöz, akinek állítólag annyit mondott:

„Elnézést, mondták már, hogy gyönyörű az arccsontja?”

A pár azóta is együtt van. Az esküvőről szóló örömhírt az angol zenész az Instagramon jelentette be több fotó kíséretében:

 

hirdetés
View this post on Instagram

 

Roger Waters (@rogerwaters) által megosztott bejegyzés

Roger Waters legutóbb 2012-ben nősült meg, de három év után elvált Laurie Durning színésznőtől.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Kiderült, milyen neműek Rúzsa Magdi hármas ikrei

Az énekesnő és férje már gondolkodnak a születendő gyerekeik nevén.

Link másolása

hirdetés

Rúzsa Magdi szeptember elején jelentette be, hogy babát vár, ráadásul nem is egyet, hanem hármat. Érdekesség, hogy az ikrek természetes úton fogantak meg, ami ritka.

Az énekesnő elmondta, hogy az utolsó három hónapot a biztonság kedvéért kórházban fogja tölteni, és addig is folyamatosan vizsgálatokra jár. Koncerteket sem vállal be pontosan azért, hogy kímélje magát, így csak kevésbé megterhelő, kisebb fellépéseken énekel. Férjével igyekeznek kihasználni az időt, amit még kettesben tölthetnek, legutóbb például Esztergomba utaztak és kirándultak.

Magdi pocakja egyre jobban gömbölyödik, és már azt is megtudták férjével, hogy milyen nemű gyerekeik lesznek. A Bors szerint az orvosok már hetekkel ezelőtt sejtették, hogy az egyik baba kisfiú, a másik két kicsiről még nem tudtak biztosat mondani. Mostanra viszont kiderült mindhárom baba neme.

"A legutóbbi vizsgálaton a Czeizel Intézetben kiderült, hogy kisfiú is van a csapatban, de már az is biztos, hogy két kisfiú és egy kislány érkezik. Nagyon boldog vagyok. Már gondolkodunk a neveken. Mindenesetre a szívem mélyén erre is vágytam. Néha már látom magam előtt őket, hogy majd milyen kis édesek lesznek"

- mondta az énekesnő a lapnak.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Megvan a Survivor győztese, azt is elárulta, mire költi a 20 milliós főnyereményét

A finalistáknak egy mindent eldöntő párbajon kellett megmérkőzniük a győzelemért.
Fotó: RTL Klub - szmo.hu
2021. október 16.


Link másolása

hirdetés

Péntek este véget ért a Survivor idei évada. A döntőbe két civil túlélő, Zsófi és Dani jutottak be - előbbi végig kitartott a törzsben, utóbbi pedig a kiszavazott vagy feladat során kiesett játékosok közül, a Holtak szigetéről került be a fináléba, miután legyőzte ellenfeleit egy játékban.

Arról, hogy ki legyen a győztes, 10 korábbi játékos dönthetett szavazással. Mivel azonban Zsófira és Danira is öt-öt voks érkezett, egy utolsó párbajjal dőlt el, hogy ki nyerheti meg a legjobb túlélő címet és a vele járó 20 millió forintot.

Egy látszólag egyszerű feladatot kaptak a finalisták, hiszen csak tüzet kellett gyújtaniuk. A játékosoknak hamar meg kellett tanulni a verseny elején, hogy csiholhatnak tüzet, hiszen ez elegedhetetlen volt számukra a túléléshez. Ebben a kiélezett helyzetben azonban nem volt könnyű számukra a lánglobbantás.

Bár Zsófi gyakran felvállalta a tűzgyújtó szerepét a törzsben, most nem sikerült neki, sőt, a végén már ömlött a vér az ujjából, annyira próbálkozott. Dani viszont egy apró lángból hatalmas tüzet csinált egy idő után, így neki sikerült először elégetni a kifeszített madzagot.

VIDEÓ: A Survivor döntő párbaja

Pintér Dániel a Blikknek nyilatkozva azt mondta, az utolsó energiamorzsája is elszállt a párbaj végére, és amikor kiderült, hogy ő nyert, összeomlott és sírva fakadt.

hirdetés
"Nem bírtam a vitákat, az állandó perpatvart. Az adásokat visszanézve pedig látom, mennyi balhé és ármánykodás volt, utólag már értem, miért készült ki mindenki. Amikor már ott tartottam, hogy nem bírom tovább, az adott erőt, hogy megfogadtam édesanyámnak, nem adom fel"

- mesélte a győztes.

Azt is elmondta, hogy 43 három nap után nagyon fura volt neki asztalnál enni és zuhanyozni, és amikor visszakapta a telefonját, hirtelen nem is jutott eszébe a PIN-kódja. Végül azt is elárulta, mire költi a kemény küzdelemmel megszerzett 20 millió forintját.

"A nyeremény egy részéből törlesztem a diákhitelemet, illetve fejlesztem a stúdiómat, ahol anyagokat készítek a saját videócsatornámra. Anyukámnak megígértem, hogy elviszem egy nyaralásra, jövőre Ázsiába utazunk."
VIDEÓ: Dani győzött a Survivorben

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

37 éves korában meghalt Kandech Evelyne, az első Megasztár egykori versenyzője

Az énekesnő halálhírét korábbi megasztárosok osztották meg közösségi oldalakon.

Link másolása

hirdetés

Mindössze 37 évesen meghalt Kandech Evelyne énekesnő, aki korábban a negyedik helyet érte el a Megasztár című tehetségkutató műsor első évadában. A szomorú hírt először a szintén egykori megasztáros Torres Dani tette közzé a Facebookon:

"A halál a legkegyetlenebb tükör. Beleordítja az arcunkba, mennyire fontos az, hogy élünk, és tehetünk. Bármit. Kandech Evelyne hazatért. Mi itt maradtunk. De az Öreg összeköt minket örökre."

- írta bejegyzésében.

Tóth Vera, az első Megasztár győztese szintén a közösségi oldalain búcsúzott egykori megasztáros versenytársától.

"Drága Evelyne… Énekeld tovább az angyalokkal a Csillagdalt… Nyugodjék békében örökké lázadó lelked… Kandech Evelyne élt 37 évet. Döbbenet"

- írta Instagramon.

Tóth Gabi a Facebookon osztotta meg nővére bejegyzését, amelyhez csak ennyit fűzött:

hirdetés
"Nincsenek szavak… Evelyne???".

Kandech Evelyne 1984-ben született Pécsen. Ének-zene tagozatos általános iskolába járt, több évig énekelt kórusokban, és nyolc évig csellózott is. Tagja volt a Liszt Ferenc Zeneiskolának, ahol zeneirodalmat, zeneelméletet és szolfézst tanult. 14 éves korától a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumába járt, ahol többek között focizott és kórusban énekelt. A középiskola után felvételt nyert a Pécsi Tudományegyetem teológia szakára, amit nem kezdett el. Munkát vállalt, hogy finanszírozni tudja a tanulmányait, mellette felvételizett a Pázmány Péter Tudományegyetem hebraisztika szakára, mert érdekelte a zsidó vallás és hagyományok. Próbálkozott felvételivel a Színház- és Filmművészeti Egyetem musical-operett szakára, sikertelenül.

Közben klasszikus zenei formációkkal dolgozott együtt, majd a könnyűzene felé fordulva hangjával a Mindig Más nevű trip-hop csapatot erősítette. 2003-ban és 2004-ben szerepelt a Megasztár című tehetségkutató műsor első szériájában, ahol a legjobb 12 közé jutott. A döntőbe az Asian Dub Foundation 1000 Mirrors című számával jutott be, a 8. döntőben pedig Ganxsta Zolee-val énekelt duettet I'm real címmel. Végül a negyedik helyig sikerült eljutni a műsorban.

VIDEÓ: Kandech Evelyne a Megasztárban

Ezután számos sikeres válogatáslemezen is közreműködött (például Best of Megasztár, Megasztárok karácsonya, stb.), a Megasztár után pedig végigturnézta az országot a megasztáros csapattal. Később zenés darabokban szerepelt a Ruttkai Éva Színházban (Slágerkoktél és Apácashow), majd önálló zenés-mesés gyermekműsora volt Evelyne Babaháza címmel a Szerencsi Éva Stúdióban. Gyermeklemeze Buli Suli címen jelent meg. A ToyBox zenekar énekesnője is volt - olvasható a Wikipédia-oldalán.

VIDEÓ: Kandech Evelyne Ganxta Zolee-val közös duettje a Megasztárban


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: