News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Van, aki milliókat költ Johnny Depp rajongói közül arra, hogy a helyszínről kövesse a tárgyalást

Rengetegen táboroznak a fairfaxi bíróságnál, hogy bejussanak a tárgyalóterembe. Akik pedig nem jutnak be, az épület előtt tömörülnek.

Link másolása

hirdetés

Rengeteg pénzt költenek Johnny Depp rajongói arra, hogy a helyszínen követhessék a színész Amber Heard ellen indított rágalmazási perének tárgyalását. Nemcsak azért vonulnak sokan a fairfaxi bírósághoz, hogy a helyszínen fejezzék ki támogatásukat Depp irányába, hanem azért is, mert még soha nem lehettek ilyen közel a kedvencükhöz. A tárgyalás napjain a bíróság ugyanis száz érdeklődőnek engedélyezi, hogy a tárgyalóteremből kövessék a fejleményeket.

Éppen ezért a bíróság épülete előtt már hajnalban hosszú sorok kígyóznak, hogy bejussanak a tárgyalóterembe. Azok a rajongók pedig, akik nem jutnak be, általában az épület előtt vernek tábort, hátha sikerül elcsípni a távozó színészeket. Sőt, olyanok is vannak, akik lakókocsikban élnek a bíróság épületénél.

A People-nek Depp több olyan rajongója is nyilatkozott, aki időt és pénzt sem sajnálva követi végig a tárgyalást a helyszínről.

Ivan De Boer például nemcsak az egészéves szabadságkeretét használta fel, arra, hogy ott legyen a bíróság előtt, de még közel 30 ezer dollárt, azaz több mint 10 millió forintot is elköltött már minderre.

"Az egész évi szabadságkeretemet elhasználtam arra, hogy itt legyek Johnnynak. Ugyanannyi idősek vagyunk. Egyedülálló vagyok, szóval azt csinálok, amit akarok"

- fogalmazott.

hirdetés

Az 52 éves Sharon Smith például például nemrég vetett véget egy 12 éves kapcsolatának Nagy-Britanniában. A holmiját lerakta egy raktárban, majd úgy döntött, Virginiába repül, hogy megnézze a tárgyalást. Amikor pedig éppen nem tart a tárgyalás, Los Angelesbe repül.

A nő így minden egyes alkalommal átrepüli a kontinenst a tárgyalás miatt. Ez minden alkalommal 10 órányi repülőutat jelent számára. Mindennek pedig hatalmas ára van, számításai alapján eddig több mint 10 ezer dollárt költött utazásra, szállásra, ételre.

A lapnak többek között egy 43 éves Jennifer nevű nő is nyilatkozott, aki minden nap kimegy a bírósághoz.

A nő azt is elárulta, hogy

eddig nagyjából 2000 dollárt, vagyis 730 ezer forintot költött eddig ruhákra, hogy jól nézzen ki az eseményen.

Jennifer még a 10. házassági évfordulójukra is azt kérte a férjétől, hogy tartson vele a helyszínre, de férfi végül nem tartott vele, mert szerinte a felesége őrült.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea csókkal ünnepelte Orbán Viktor újraválasztását
A házaspár a parlamenti vendégpáholyból figyelte az eseményeket.

Link másolása

hirdetés

Hétfőn az Országgyűlés ötödször is újraválasztotta miniszterelnöknek Orbán Viktor.

Az újraválasztást, az eskütételt és Orbán beszédét pedig a helyszínen követte végig Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea is.

Az ország egyik leggazdagabb embere és felesége a parlamenti vendégpáholyban kapott helyet. A Blikk fotósának pedig azt is sikerült lencsevégre kapnia, ahogy

Mészáros és Várkonyi boldogan integetve és csókot váltva követték az eseményeket.

A képeket ITT tudod megnézni.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Rácz Jenő: Valamiért az emberek azt gondolják, hogy gazdag ember vagyok, közben amúgy meg nem
A sztárséf azt mondja: átlagembernek tartja magát, és ezt igyekszik kommunikálni is.

Link másolása

hirdetés

Puskás-Dallos Bogi ezúttal Rácz Jenővel beszélgetett az Index Sunday Brunch című műsorában.

A Konyhafőnök zsűritagja a műsorban elmondta, nem tervezte, hogy híres séf lesz, azért kezdett el főzni, hogy minél többet utazhasson – mára pedig Michelin-csillagos séf, akinek saját étterme van.

Arról is beszélt, hogy az ő figyelmét sem kerülte el, hogy az utóbbi időben egyre több embert nem a munkája, hanem olyan dolgok érdeklik, mint az órája vagy az autója ára. Ő azonban nem tartja magát gazdag embernek, és nem gondolja, hogy a tulajdonában álló tárgyak határozzák meg az életét. Szerinte inkább igényesség kérdése, hogy drága dolgai vannak.

„Valamiért az emberek azt gondolják, hogy én egy gazdag ember vagyok, közben amúgy meg nem. Szerintem az a gazdag ember, aki nem kel reggel ötkor és nem éjfélig dolgozik heti hétből hétszer, hanem az, aki úgy is gazdag, hogy van ideje. Szerintem én egy ugyanolyan ember vagyok, aki kőkeményen dolgozik nap mint nap”

– magyarázta a sztárséf.

Hozzátette: átlagembernek tartja magát, és ezt igyekszik kommunikálni is. A magánéletéből azért mutat meg részleteket, mert szerinte minél elszigeteltebb egy ismert ember, annál többen lesznek kíváncsiak rá, erre pedig ő nem vágyik.

hirdetés

A műsorban beszélt arról is, hogy élete utolsó napján is emlékezni fog arra a pillanatra, amikor a kislányát a mellkasára fektették a születése után, mert az egy örökké tartó kötődés kezdete.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Voksán Virág először mutatta meg párját
A lemezlovas Lászlóval együtt szerepelni fog a Drágám, add az életed vetélkedőműsorban.

Link másolása

hirdetés

Voksán Virág és párja már jó ideje együtt élnek, de a lemezlovas eddig nem mutatta meg gyerekei apját. Ám most egy tévéműsor kedvéért mégis együtt jelentek meg.

A Drágám, add az életed! idei évadában lesznek láthatóak Lászlóval, így hétfő estétől már a nyilvánosság előtt szerepelnek közösen.

A lemezlovas a Borsnak elmondta:

"Sajnos rengeteg támadás ért engem, biztosan azért nem mutatom meg Lacit, mert nagyon öreg, csúnya, vagy olyan vád is ért, hogy nem is létezik. A párom soha nem akart szerepelni, hiszen neki civil foglalkozása van és nem is szereti ezt a világot".

A DJ most is egy kis rábeszéléssel tudta rávenni Lászlót, hogy vegyenek részt a vetélkedőben, mert jó kikapcsolódásnak vélik.

"Nem mondom, hogy azonnal igent mondott rá Laci, de kis noszogatás után sikerült rábeszélnem. Végül most az egyszer kivételt tettünk, és a kamerák előtt is mutatkozunk együtt. Egyhamar biztos nem lesz erre újabb példa"

hirdetés

- árulta el a lapnak.

"Úgy gondoljuk, hogy a túlzott médiaszereplés rossz hatással lehet egy kapcsolatra. Nem egy példát láttunk arra, hogy a sztárvilágban mennyi házasság ment tönkre, mert reflektorfényben élték a mindennapjaikat. Mi ezt nem szeretnénk"

- mondta Voksán Virág.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
23 kilót fogyott Tolvai Reni – elárulta, mi a titka
Az énekesnő azt mondja, régen mindig úgy diétázott, hogy nagyon keveset és ritkán evett, most viszont kétóránként eszik.

Link másolása

hirdetés

A Life Tv Ébredj velünk! című műsorának a vendége volt Tolvai Reni. Az énekesnőt elsőként az új klippje kapcsán a stílusváltásairól faggatták, és elmondta, hogy a közelmúltban járt techno bulikon és nagyon megtetszett neki ez a stílus, ki akarta magát próbálni benne.

Renit ezután az életmódváltásáról is kérdezték, és kiderült, hogy

az elmúlt időszakban 23 kilót fogyott.

"A nagyon tudatos táplálkozás a legfontosabb. Én régen mindig úgy diétáztam meg úgy éltem, hogy próbáltam nagyon keveset nagyon ritkán enni, mert azt gondoltam, hogy ettől fogok fogyni. Most meg kétóránként eszem, nekem ez működött" - mondta az énekesnő.

Reni legfőbb titka azonban a "dobozolás", vagyis hogy mindent előre lefőz magának, és azt viszi magával mindenhova.

"Mindent előkészítek. Macerásabb, de megéri"

- összegzett az énekesnő, aki azért a testedzésre is nagy figyelmet fordít, és rendszeresen jár a konditerembe.

hirdetés

A teljes beszélgetést itt tudjátok megnézni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: