hirdetés

SZTÁRVILÁG

Zokogtak a boldogságtól: Tóth Gabi és szerelme kislányuk születéséről meséltek

Az egész család a műtő előtt izgult a nagy napon, Krausz Gábor pedig végig is nézte a császármetszést.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 12.

hirdetés

Múlt hét csütörtökön derült ki, hogy megszületett Tóth Gabi és Krausz Gábor első gyermeke, akinek érkezését tavasszal jelentették be. Mint utóbb elárulták, a kislány hétfőn jött világra, és azóta már a nevét is lehet tudni.

Az énekesnő és férje a Story magazin új számában több részletet is megosztottak a nagy napról. Kiderült, hogy a kislány 3150 grammal és 54 centiméterrel jött világra császármetszéssel, és a büszke apuka is végignézte a szülést.

December 3-án volt az első idei hóesés, és az orvosa előre figyelmeztette Gabit: frontok idején gyakrabban szülnek a nők. Így is történt. Gabi a férje elmondása szerint nagyon jól bírta a beavatkozást, beszélgetett és zenét is hallgatott közben. Maga a műtét nem tartott tovább 20 percnél

– árulta el Krausz Gábor.

hirdetés

A gyermekorvos első vizsgálatai szerint a kis Hannaróza teljesen egészséges. Amikor kezükbe vehették, mindkét szülő zokogott a boldogságtól.

"Tudtam, hogy a szülés egy életre szóló élmény lesz, de nem hittem volna, hogy majd ennyire boldoggá tesz" – fogalmazott Gabi, hozzátéve: amint belenéztek kislányuk szemébe, szó szerint első látásra beleszerettek.

Gábor szerint a kicsi nagyokat eszik, rögtön ráérzett az anyatej ízére. Ők pedig ösztönösen tudnak mindent: hogyan kell és hogyan nem szabad megfogni a kislányt, illetve fürdetni, tisztába tenni is.

A sztárpár reméli, hogy minél hamarabb hazatérhetnek otthonukba, immár igazi családként – írja a Story.

Forrás: Blikk


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Torres Danit megkeresték az X-Faktortól, hátha érdekli őt a műsor

Az énekes megmutatta, mit írt neki az egyik stábtag.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 15.

hirdetés

Meglepő dologról számolt be Torres Dani a Facebook-oldalán: megkeresték az X-Faktortól abban a reményben, hogy az énekest érdekli a műsor.

"Tényleg szokták mondani, hogy jól kerázgatok, lehet el kéne gondolkodnom rajta"

- viccelődött Dani, aki meg is mutatta az X-Faktor egyik stábtagjától érkező üzenetet egy képernyőfelvételen.

A dolog azért megmosolyogtató, mert Torres Dani éppen egy tehetségkutató, a rivális kereskedelmi csatornán, a TV2 Megasztár című műsorában vált ismertté. A második évadban szerepelt, ahol negyedik lett, ezzel országos ismertséget szerzett magának. A műsor után saját együttest alapított Torres Dani és a Veni Styx néven, két évvel később azonban feloszlottak.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Megszületett Dombóvári István kisfia

„Azt hiszem, egész életemben erre a találkozásra vártam” – írta a nagy bejelentés mellé.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 16.

hirdetés

Tavaly nyáron a nyilvánosságot távol tartva megnősült, most pedig apuka lett Dombóvári István, a Dumaszínház humoristája.

Dombi tavaly elvállalta gyerekkorának színhelye, Jászkarajenő művelődési házának igazgatását, így a friss apuka nagyrészt csendes vidéki életet él. A Facebookon fia érkezéséről - egy cuki fotó kíséretében - csak ennyit írt:

„Azt hiszem, egész életemben erre a találkozásra vártam. Isten hozott drága kisfiam!”


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Megrázó őszinteséggel beszél Demi Lovato a drogtúladagolásáról egy dokumentumfilmben

A fiatal énekesnő hosszú hónapokat töltött elvonón. A film a YouTube-on jelenik majd meg, és ingyenesen lehet megnézni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 14.

hirdetés

Nem sokon múlt Demi Lovato élete, amikor 2018 júliusában heroinnal túladagolta magát. Szerencséjére azonban időben rátaláltak és kórházba vitték. Az énekesnő ezután hosszú hónapokat töltött elvonón, és eladta azt a házat is, ahol kis híján bekövetkezett a tragédia.

A Female First pedig most arról ír: Demi egy dokumentumfilmben kendőzetlen őszinteséggel vall arról, mi vezetett a drogtúladagolásáig.

"Két éve már, hogy életem legsötétebb pontjához érkeztem, de most már készen állok arra, hogy beszéljek erről. Először fogjátok látni - mégpedig a saját szemszögemből - mennyi minden hátráltatott a gyógyulás útján, s hogy mennyit szenvedtem"

- írta a filmmel kapcsolatban Demi Lovato a közösségi oldalán.

A lap szerint a film a Demi Lovato: Dancing with the Devil (Ördögi tánc) címet kapta és várhatóan március végén jelenik meg a legnépszerűbb videómegosztó portálon, a YouTube-on. A filmet ingyenesen lehet majd megnézni.

A fiatal sztárnak nem ez lesz az első dokumentumfilmje, 2017-ben a Simply Complicated (Egyszerűen bonyolult), 2012-ben pedig a Stay Strong (Maradj erős) című filmjei jelentek meg.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Eperjes Károly orosz vakcinával szeretné beoltatni magát

A színész egyébként állítása szerint már kétszer is átesett a koronavírus-fertőzésen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 18.

hirdetés

A Somogy megyei Sonline.hu-nak nyilatkozott többek között a koronavírusról és az ellene kifejlesztett oltásról Eperjes Károly.

A Kossuth-díjas színművész elmondta, hogy korábban ő már kétszer is átesett a fertőzésen.

„A második esetben sokkal erőteljesebb tüneteim voltak, és tovább is tartott. Szeretném beoltatni magam, ám miután megkaptam a betegséget, egyelőre várnom kell” - mondta el a portálnak. Hozzátette:

„Egész életemben az orosz szisztéma alapján voltam beoltva mindenféle ellen. A gyerekkori oltásaink mind onnan valók voltak, és beváltak. Ezért nem kérdés számomra, hogy az orosz oltást választom, ha megengedik”.

A magyar kormány korábban többször kritizálta az európai uniós vakcinabeszerzések gyorsaságát és hatékonyságát, és jelezték: készek orosz és kínai oltóanyagot is igénybe venni, amennyiben azok hamarabb elérhetőek lesznek, mint a nyugati vakcinák.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: