News here
hirdetés

Tatár Csilla büszkén viseli fogszabályzóját

A műsorvezető képe mellé azt írta, tizenévesen háborúban állt a világgal, huszonévesen saját magával.

Link másolása

hirdetés

Barabás Évi és Ördög Nóri után egy újabb tévés vállalta be 30 felett a fogszabályzót. Tatár Csilla fotóját a Bors szúrta ki, és az erről szóló cikkből az is kiderül: Tatár a napokban kezdte el viselni a szerkezetet.

A műsorvezető képe mellé azt írta, tizenévesen háborúban állt a világgal, huszonévesen saját magával. Most azonban elfogadta az éle­tét és saját magát is olyannak, amilyen, a ráncaival és minden mással, a fogszabályzóval együtt is.

A kép mellé írt még mást is, amit szívesen elemeznénk, ha pontosan értenénk. A lényeg, hogy nem öregszik és a legfontosabb kérdésekre választ kapott.

Íme az üzenet és a fogszabályzós kép:

"Az az egy évtized, telis-tele volt megválaszolatlan fontos kérdésekkel. Lesz gyerekem, lesz karrierem, elvégzem majd az egyetemet, lesz boldog házasságom, jó vagyok így, lehet engem szeretni így, lefutom a maratont? (Na, jó ez az utóbbi, nem gyötört és istenigazából most sem foglalkoztat nagyon.) Azóta rengeteg új kérdés született, de a legfontosabbak megválaszolásra kerültek! És ez van ott az arcomon. #IGEN !!!Szóval ha Neked is a fejedhez vágják, hogy bezzeg Te nem öregszel, akkor valószínűleg hasonló cipőben jártál, jársz, mint én.? Ja, amúgy fogszabályzóm lett" - írta a képe mellé Tatár Csilla.

hirdetés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Csak 1 gondolat a 10 éves kihivás margójára, arról, hogy miért tett jót a kor nekem is...?Tizenévesen háborúban álltam a világgal, huszonévesen pedig saját magammal.? Az az egy évtized, telis-tele volt megválaszolatlan fontos kérdésekkel. Lesz gyerekem, lesz karrierem, elvégzem majd az egyetemet, lesz boldog házasságom, jó vagyok így, lehet engem szeretni így, lefutom a maratont? (Na, jó ez az utóbbi, nem gyötört és isten igazából most sem foglalkoztat nagyon.?) Azóta rengeteg új kérdés született, de a legfontosabbak megválaszolásra kerültek! És ez van ott az arcomon. #IGEN !!!Szóval ha Neked is a fejedhez vágják, hogy bezzeg Te nem öregszel, akkor valószínűleg hasonló cipőben jártál, jársz, mint én.? Ja, amúgy fogszabályzóm lett.? #köszönömafigyelemet #kikivánkozott #kicsithosszúlett #bocsi? Fotó: @kasznernikolett ?

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés,hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tragédia: Anne Heche-t agyhalottnak nyilvánították, lekapcsolják a gépekről
A színésznő múlt hétvégén szenvedett súlyos autóbalesetet, szerveit családja átültetésre ajánlja fel.

Link másolása

hirdetés

Korábban a Szeretlek Magyarország is megírta, hogy egy házfalnak hajtott autójával Anne Heche színésznő. A kocsi később kigyulladt, a sztár pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, miután csak félórás küzdelem után tudták kiszabadítani.

Az 53 éves Heche családja csütörtökön közölte a tragikus hírt:

a színésznőnél beállt az agyhalál, lekapcsolják az őt életben tartó gépekről

– írta meg a Daily Mail.

Korábbi rendelkezése alapján a sztár szerveit átültetésre ajánlják fel. A család megköszönte a jókívánságokat, és külön a West Hills kórház Grossman Burn Center dolgozóinak áldozatos munkáját, amivel Anne életét próbálták megmenteni.

hirdetés

„Anne-nek hatalmas szíve volt, nagylelkűsége mindenkit megérintett, akivel találkozott. Rendkívüli tehetségénél is többnek tekintette a kedvesség és az öröm terjesztését. Mindig emlékszünk majd bátor őszinteségére, és nagyon hiányzik majd mindnyájunknak a ragyogása” – írta közleményében a család.

A rendőrségi jelentések szerint Anne Heche autójának roncsában egy vodkásüveget találtak, ám a nő nem volt részeg a baleset pillanatában. Azonban a vizsgálatok szerint vezetés előtt nagyobb mennyiségű kokaint fogyasztott.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Puskás Peti a Szigetről videózott: „7000 forintot láttok itt éppen összekoccanni”
Az énekes először bulizott együtt a fesztiválon feleségével, Dallos Bogival, vlogban örökítette meg az estéjüket.

Link másolása

hirdetés

Sok más hazai hírességhez hasonlóan a Puskás-Dallos házaspár is kilátogatott a Szigetre, amely két év kihagyás után tért vissza. Azért is volt különleges alkalom ez a két énekes számára, mert most először buliztak együtt a fesztiválon.

"Első fizetésemet 20 évvel ezelőtt Sziget-bérletre költöttem, most pedig már a feleségemmel fesztiváloztunk egy nagyot!"

- írta Puskás Peti az Instagram-oldalán, ahol meg is osztott egy minivlogot arról, hogyan telt az estéjük.

Mint elmesélte, busszal, villamossal és taxival mentek az Óbudai-szigetre, ahol aztán a többi fesztiválozóval együtt táncoltak az egyik előadó koncertje közben. A következő felvételen pedig már azt látjuk, ahogy a pár repohárral koccint.

"Az se vette el a boldogságomat, a kedvemet az egésztől, hogy 7000 forintot láttok itt éppen összekoccanni"

- kommentálta Puskás Peti.

A videóban megmutatta, merre jártak még, például felültek az óriáskerékre és a VIP-részlegben pihentek.

hirdetés

A megemelkedett árakról már Kárpáti Rebeka is beszámolt a Sziget első napján: ő két adag sültkrumplit vett 7000 ezer forintért.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Meghalt Anne Heche, miután súlyos autóbalesetet szenvedett
A színésznőnél beállt az agyhalál, ezért lekapcsolták az őt életben tartó gépekről.

Link másolása

hirdetés

Pénteken meghalt Anne Heche színésznő, miután agyhalottnak nyilvánították súlyos autóbalesetét követően - írja a Guardian. Heche halálát egy barátnője, Nancy Davis jelentette be a Twitteren.

Mint megírtuk, az 53 éves híresség múlt héten először egy garázsba rohant bele autójával, majd később egy ház falának ütközött nagy sebességgel, tüzet és jelentős károkat okozva. A kocsi később kigyulladt, Heche pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, miután csak félórás küzdelem után tudták kiszabadítani. Agysérülése mellett súlyosan megégett, és a tüdeje is jelentősen károsodott.

Családja csütörtökön azt közölte, a színésznőnél beállt az agyhalál, így lekapcsolják az őt életben tartó gépekről. Korábbi rendelkezése alapján a sztár szerveit átültetésre ajánlják fel.

A rendőrségi jelentések szerint Anne Heche autójának roncsában egy vodkásüveget találtak, ám a nő nem volt részeg a baleset pillanatában. Azonban a vizsgálatok szerint vezetés előtt nagyobb mennyiségű kokaint fogyasztott. A részletes toxikológiai jelentés várhatóan egy hét múlva készül el.

Anne Heche számos filmben szerepelt az 1990-es években, köztük a Hat nap, hét éjszaka vagy a Fedőneve: Donnie Brasco című alkotásban.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Sáfrány Emese az új barátjával közös fotókat posztolt
Győrben kirándultak.

Link másolása

hirdetés

Április elején jelentette be Sáfrány Emese és Hornyák Ádám, hogy külön utakon folytatják. A légtornász a szakítás után újra randizni kezdett, július elején pedig azt is elismerte, hogy

a TNT zenekar dobosával, Intivel kibontakozóban van a kapcsolatuk.

Úgy tűnik a pár azóta tovább bontogatta a kapcsolatukat, ugyanis a minap Győrben jártak együtt és ahogy a 24.hu kiszúrta: Emese több közös fotót is posztol Indivel.

A képeket a celeb Instagram-oldalán lehet megnézni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: