News here

SZTÁRVILÁG

Szerelme újra megkérte Weisz Fanni kezét, mert nem akarta, hogy szomorkodjon

'Mikor valakit nagyon szeretsz, és sírni látod, megszakad a szíved' - árulta el Hajmásy Péter.

Link másolása

A gyönyörű, siket modell és férje, Hajmásy Péter már hét éve alkotnak egy párt és két éve mondták ki a boldogító igent. Elmondásuk szerint nap mint nap apró tettekkel bizonyítják szerelmüket, ezáltal a románc élettel teli marad, és nem laposodik el.

A házaspár most egy újabb dologgal is bizonyította, mennyire fontosak egymásnak: Péter újra megkérte Fanni kezét. Az ok pedig különös volt.

A férj így mesélt róla:

„Drága Feleségem egyik nap ránézett a bal kezére, és észrevette, hogy elhagyta az eljegyzési gyűrűjét. Azonnal keresni kezdtük, órákig kutattunk, aztán mikor tudatosult benne, hogy már nem valószínű, hogy meglesz, eltört a mécses.

Mikor valakit nagyon szeretsz, és sírni látod, megszakad a szíved”

– írta a nlc.hu.

A történetet Fanni is megírta közösségi oldalán.

"Másodjára is IGEEEEEN! Képzeljétek el, nem mondtam el Nektek, de mikor novemberben Balin voltunk 4-ik vagy 5-ik nap elvesztettem az eljegyzési gyűrűmet, mondanom sem kell, napokig a sírás kerülgetett! Persze a Peti nagyon cuki volt, próbált vigasztalni, hogy emiatt most ne legyek szomorú, de nagyon haragudtam magamra! Gyakran eszembe jutott a gyűrű...! Aztán jött a mai nap! Anno Horvátországban mondtam ki az igent, de ma felvitt a Citadellára, ahol az első csókunk volt és újra megkérte a kezemet!

Nagyon jó érzés volt, egészen más, mint 4 évvel ezelőtt, de ez is egy csoda volt! Peti ismer, tudja, milyen a stílusom, ezért a gyűrűt is ismét nagyon jól eltalálta"

- árulta el a részleteket.

Másodjára is IGEEEEEN!?❤️ Képzeljétek el, nem mondtam el Nektek, de mikor novemberben Balin voltunk 4-ik vagy 5-ik nap elvesztettem az eljegyzési gyűrűmet, mondanom sem kell, napokig a sírás kerülgetett!? Persze a Peti nagyon cuki volt, próbált vigasztalni, hogy emiatt most ne legyek szomorú, de nagyon haragudtam magamra! Gyakran eszembe jutott a gyűrű...!? Aztán jött a mai nap!? Anno Horvátországban mondtam ki az igent, de ma felvitt a Citadellára, ahol az első csókunk volt és újra megkérte a kezemet!? Nagyon jó érzés volt, egészen más, mint 4 évvel ezelőtt, de ez is egy csoda volt!☺️ Peti ismer, tudja, milyen a stílusom, ezért a gyűrűt is ismét nagyon jól eltalálta, Feil Robi ékszerész barátunk (@robertfeildiamond ?) szakértő véleményét is kikérte a tökéletes választáshoz!? Az lett, csodálatos..le se merem venni..!? Nekem van a legjobb Férjem, szeretlek @hagymaa!!!

26.2k Likes, 102 Comments - Weisz Fanni (@realweiszfanni) on Instagram: "Másodjára is IGEEEEEN!?❤️ Képzeljétek el, nem mondtam el Nektek, de mikor novemberben Balin voltunk..."


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljukLink másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
„Csak a 18 év korkülönbséget látjátok” – kifakadt Dárdai Blanka, megvédte kapcsolatát LL Juniorral
Főleg ezért kapnak rengeteg negatív kommentet.

Link másolása

"Soha nem éreztem késztetést arra, hogy megvédjem vagy igazoljam magamat, de most jól esik őszintén leírni a bennem levő érzéseimet, gondolataimat" - kezdte Instagram-posztját Dárdai Blanka énekesnő, aki néhány hónapja alkot egy párt LL Juniorra.

Azt írta, hogy életében először érzi igazán boldognak magát, de sok negatív kommentet kapnak. A bíráló megjegyzések elsősorban amiatt jönnek, mert közte és a rapper között 18 év korkülönbség van.

"De nagy alázattal kérlek titeket, hogy ne elemezzétek, hogy a mi kapcsolatunkban melyikünk használja ki a másikat, ne hozzatok fel pro-kontra érveket, mert a közelében sem vagytok az igazságnak és teljesen felesleges minden próbálkozás. Egyívásúak vagyunk, egymás nem alá vagy felé, hanem mellérendelt viszonyban(!) Művészek, bohémok, határaikat feszegető, állandó életigenléssel. Most megkaptuk egymást a Jóistentől, és élvezzük minden pillanatát. Kívánok nektek minden szerencsét, kétszer annyi jót, mint ti rosszat, és szerelmet. Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig, higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak, hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát!"

- zárta posztját az énekesnő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Csobot Adél és párja nyerte a Dancing with the Stars harmadik évadát
Nem találok szavakat, még soha nem nyertem semmit – mondta a győztes énekesnő.

Link másolása

A Csobot Adél-Hegyes Bertalan páros nyerte a Dancing with the stars harmadik évadát a TV2-n szombat este - írja a Telex.

„Nem találok szavakat, és még soha nem nyertem semmit”

– mondta az énekesnő, aki megköszönte többek között a férjének, Istenes Bencének és a fiainak is, hogy támogatták a műsor során.

A döntőben három pár mérkőzött meg egymással, két tánc után kiesett az exatlonos Pap Dorci és táncpartnere. Csoboték a műugró Somhegyi Krisztiánt és partnerét, Tóth Katicát győzték le tangóval, charlestonnal és jive-val.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Életem legszenvedélyesebb csókja volt” – egyhónapos kalandja lehetett Harry hercegnek egy nála 13 évvel idősebb nővel
A most 51 éves Catherine Ommanney szerint még 2006-ban jöttek össze egy londoni bárban a herceggel. Akinek kitűnő a humorérzéke és remek beszélgetőpartner. Is.

Link másolása

Élete legszenvedélyesebb csókját kapta Harry hercegtől egy nála 13 évvel idősebb nő, írja a The Sun. Catherine Ommanney állítása szerint a herceg 21 éves volt, amikor összejöttek. A most 51 éves nő azt mondja, hogy nem sokkal a válása után, 2006 májusában találkozott Harryvel a londoni Art Barban.

A kétgyerekes nő szerint ettől függetlenül szinte biztos, hogy meg sem említi majd őt a sussexi herceg a január 10-én megjelenő önéletrajzi könyvében. Ezért is döntött úgy, hogy a nyilvánosság előtt mesél a románcról, miután megtudta, hogy Harry könyvében megemlíti minden korábbi barátnőjét.

Az affér idején Harry éppen Chelsy Davyvel járt. Catherine Ommanney nem biztos abban, hogy kettejük összemelegedése idején éppen mosolyszünetet tartottak vagy sem. A korábban egy valóságshowban is szereplő nő nagyon jól érezte magát a herceggel, de esze ágában sem volt komolyabban összegabalyodni a nála jóval fiatalabb férfival.

Catherine Ommanney szerint első találkozásuk alkalmával a herceg kedvesnek és intelligensnek tűnt. A Harryt kísérő három királyi testőr végig a közelükben maradt még akkor is, amikor beszélgetni kezdtek a bárpultnál. Miután nem sokkal éjfél előtt kiürült a hely, Harry meghívta a a dél-kensingtoni Eclipse klub VIP-részébe. Innen egy újabb szórakozóhelyre mentek tovább, de útközben a nő megéhezett és megkérdezte a herceget, tud-e baconös szendvicset készíteni.

„Kiváló baconös szendvicset készítek” – válaszolta állítólag a herceg, majd az egyik barátjához indultak Chelsea-be. Útközben egy cigarettát is elszívtak, miközben többek között II. Erzsébetről beszélgettek.

Miután megérkeztek a barát lakásába, tovább folytatták a beszélgetést, sokat nevettek, húzták egymást, végül a herceg tényleg készített egy szendvicset a nőnek. Ezután birkózni kezdtek, majd a nő negyedóra múlva közölte, hogy haza kell mennie. Harry ekkor kapta fel, és a derekánál fogva a falhoz szorította, majd elcsattant a szenvedélyes csók. A herceg a történtek után ragaszkodott ahhoz, hogy hazavihesse Catherine Ommanney-t.

A következő napokban folytatták az SMS-ezést, majd egy hét múlva újra találkoztak a bárban. Itt újabb csók következett, miközben a herceg folyamatosan bókolt a nőnek. Két randevúval később azonban Harry megváltoztatta a telefonszámát és évekig nem találkoztak. Végül 2009-ben egy barbadosi pólómeccsen futottak össze.

Catherine Ommanney sajnálja, hogy végül nem maradtak barátok, mivel a hercegnek kitűnő a humorérzéke és remek beszélgetőpartner. Reméli, hogy valamennyire felszabadult, miután Kaliforniába költözött családjával, hiszen mindig is a nagyobb szabadság volt az álma.


Link másolása
KÖVESS MINKET: