hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Schobert Norbi: „Egy étteremben ülhetek maszk nélkül. Őrület. Nekem ez most boldogság”

A kommentelők kiakadtak azon, hogy a fitneszguru és családja külföldre repült vakációzni. Szerinte viszont nem kockáztat többet azzal, hogy elutazik a Maldív-szigetekre, mintha elmenne bevásárolni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 29.

hirdetés

Mint azt már megírtuk, Rubint Réka és családja a napokban útnak indult a Maldív-szigetekre egy 41 fős táborral. Réka Instagram-posztjában írt az utazásuk híréről, amiből megtudhattuk, hogy már hónapokkal korábban megbeszélték, hogyha nem tiltja semmi, akkor utazással fogják zárni az évet.

Bár sokan kellemes utat, jó pihenést kívánnak nekik, mégis azért még akad jó pár olyan kommentelő, aki nem ért egyet a döntésükkel, és szerintük jobban tették volna, ha otthon maradnak.

Schobert Norbert nemrég Facebook-oldalán egy élő videóban válaszolt a beszólásokra, a dohai repülőtérről.

"Nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy mi történik a világban. Nem értem, hogy egész nap tapossuk egymást a Tescóban, fogdossa mindenki puszta kézzel és visszarakja a pékárukat a Sparban, de este nyolc óra után nem megy sehova, mert így nem fertőz a vírus, de beszól annak, aki mondjuk elutazik. Nem értem azt, hogy ötszázezer-egymillió munkanélküli lett Magyarországon, leküzdöttük a vírust, csökkennek a halálozások, de szenteste mindenki megcsókolhatta a másikat, és összejöhettek, és utazhattak, mert szenteste Jézus ereje megvédett minket attól, hogy a vírus fertőzzön. Nem értem ezt a játékot."

Elmondása szerint nagyon boldog volt, hogy el tudta hagyni az országot, mert ahogy ő fogalmazott: "már hat hónapja nézem azt a rohadt tévét, se wellness, se fitnesz, se étterem, se utazás, mindent keresztbe vert a vírus".

hirdetés

"Jelen pillanatban egy étteremben ülhetek maszk nélkül. Őrület. Nekem ez most boldogság" – mondta Norbi, aki úgy gondolja, hogy ennek az útnak nem nagyobb a rizikója, mint mondjuk egy bevásárlásnak.

A videóban arra is kitért, hogy az utazásuk során a kötelező szabályokat betartják, rengeteg covid-tesztet csináltattak, illetve szerinte a Maldív-szigetekről nemigen tud bármit hazahozni, hiszen ott nincs is fertőzött.

Az élő bejelentkezése végén pedig arról is ejtett pár szót, hogy mit gondol a covid elleni oltásról.

"Be fogom adatni az oltást. Tudom, biztos van mellékhatása, de hogyha a szabadságom múlik rajta, nekem beadhatják a szemgolyómba is, ki fogom bírni. Egy a lényeg, szeretnék újra szabad lenni és most azért vagyok itt Rékával meg 41 emberrel és a családommal, hogy újra szabad legyek."hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

„Vajon ezeket mennyire lehetne elküldeni a büdös pics.ba?” – Majka kiakadt az FFP2-es maszkok ára miatt

50 darab maszkot közel 80 ezer forintért lehet megvenni az interneten. Ráadásul a korábbi hírekkel ellentétben, a kormány nem rendelte el ezeknek a speciális maszkoknak a használatát.
Címkép:Facebook/Majka - szmo.hu
2021. március 06.

hirdetés

Pénteken a teljes lezárásról döntött a kormány. A korlátozások között szerepel többek között a kötelező maszkhasználat – szabad téren is –, amelynek hatására a hírek szerint jelentősen megugrott az FFP2-es maszkok iránti kereslet.

Állítólag a főváros több patikájában is kifogytak a készleten lévő maszkokból, annak ellenére, hogy Magyarországon a kormány nem tette kötelezővé az FFP2-es maszkok használatát.

A Portfolio információi szerint a patikákban és online is alig-alig kapható a keresett termék, ahol pedig mégis fellelhető, ott jelentős áremelkedéssel kell számolnia annak, aki be akarja szerezni.

Úgy tűnik, Majka is szeretett volna beszerezni magának az FFP2-es maszkból, ám az ajánlatban, amit talált,

horroráron kínálják a termék csomagját, amit a hirdetés szerint részletre is meg lehet venni.
A zenész a Facebook-oldalán adott hangot a felháborodásának.

„Vajon ezeket mennyire lehetne elküldeni a büdös pics.ba?” – írta a hirdetés alá, amely szerint 50 db maszkot 79199 Ft-ért lehet megvenni.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Szálljatok már le erről a kik*rt Szabó Ádámos sztoriról, b*szdmeg”- Tóth Andi kiakadt

Az énekesnőt nagyon feldühítette, hogy egyesek szerint újra összejött Szabó Ádámmal, ráadásul egymástól kapták el a koronavírust.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. március 06.

hirdetés
Tóth Andi pár órával Szabó Ádám után jelentette be, hogy ő is elkapta a koronavírust,
ez pedig elég volt ahhoz, hogy beinduljon a kommentelők fantáziája, így több helyen is felmerült, hogy esetleg újra összejöttek.

Szabó Ádám azóta már tisztázta a dolgot, és elmondta, hogy semmi sincs köztük, de Tóth Andi ennél jóval keményebben reagált az alaptalan pletykákra.

„Szálljatok már le erről a kik*rt Szabó Ádámos sztoriról b*szdmeg, hát aludni nem lehet, komolyan mondom"

- kelt ki magából az énekesnő az Instagramon.

Tóth Andi egyébként azt mondta, a körülményekhez képest jól van, nincsenek komoly tünetei a koronavírus miatt, bár köhög és be van dugulva az orra, de nem fáj semmije, és láza sincs.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Tóth Andinak és Szabó Ádámnak magyarázkodnia kell: nem egymástól kapták el a koronavírust

Miután mindketten betegek lettek, a rajongók egyből kombinálni kezdtek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. március 05.

hirdetés

Két nappal azután, hogy Szabó Ádám bejelentette, elkapta a koronavírust, kiderült: expárja, Tóth Andi is megbetegedett.

Ugyan a páros már rég szakított, de természetesen a követőknek több sem kellett: azonnal kombinálni kezdtek, hogy vajon egymást fertőzhette-e meg a két énekes. A Blikk megkeresésére Szabó Ádám reagált. Mint elmondta:

Hallottam, hogy egyesek azt gondolják, hogy Andi tőlem kapta el a covidot, amin én csak őszintén nevetni tudok. Semmi nincs köztünk Andival! Az egy dolog, hogy ott voltunk Jolika néni temetésén, de azóta nem találkoztunk egymással. A temetésen is direkt tartottuk egymástól a távolságot és nem azért, mert szakítottunk, hanem azért, mert be kellett tartanunk a szabályokat, ami a távolságtartásra is vonatkozott.

Szabó azt is elárulta, hogy nemcsak Andival, de senkivel nem jár, jelenleg szingliként éli életét.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Opitz Barbira rá sem lehet ismerni göndör fürtjei nélkül

Az énekesnő a rajongói kedvéért vállalta a hosszú és valószínűleg fájdalmas procedúrát, és kiegyenesítette a haját.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. március 06.

hirdetés
"Sokan mondtátok, hogy szeretnétek látni engem egyenes hajjal is, hát ime!"
- írta az Instagramon az énekesnő, egy olyan kép alá, amelyen kiegyenesített frizurával áll.

Az X-Faktor hatodik szériájának győztesére szinte rá sem lehet ismerni egyenes hajjal. Az óriási göndör hajtömeget kiegyenesíteni valószínűleg órákig tarthatott.

A kommentelőknek nagyon tetszik az énekesnő új frizurája, a legtöbben Kim Kardashianhoz hasonlítják,
ám akadnak olyanok is, akik nem rajonganak ezért a stílusért.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: