hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Rendszeresen együtt fürdik 9 éves fiával a brit színésznő, kemény kritikákat kap miatta

Alicia Silverstone ismét erősen megosztó nevelési tippet osztott meg.

Link másolása

hirdetés

Együtt fürdik kilencéves fiával Alicia Silverstone - árulta el a brit színésznő a The New York Timesnak. Silverstone eddig sem rejtette véka alá érdekes gyereknevelési tippjeit. Évekkel ezelőtt például azzal botránkoztatta meg az embereket, hogy elmondása szerint, míg fia nagyon kicsi volt, mindig megrágta az ételt előtte, és azzal etette.

De már arról is nyilatkozott, hogy fia vegán étrendet követ, és nem kap gyógyszereket. A Spinédzserek sztárja most ismét olyan tippet osztott meg, amelyet nem feltétlenül fognak az édesanyák azonnal követni:

Silverstone megosztja a kádat most kilencéves fiával, és semmi furcsát nem talál abban, hogy együtt fürdenek.

A színésznő tavalyelőtt vált el férjétől és gyermeke apjától, Christopher Jareckitől, fiuk megosztva él kettejükkel. Silvestone azt is elmondta, hogy akkor is élvezi a fürdést, ha fia nincs vele, akkor szokott igazán nagy, frissítő fürdőket venni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

On our way home! Omg, serious adventure day (am I a terrible mother moment) We were on a boat on the way back from another island to Bali main land. It was way crowded so we decided we wanted to go up front by the captain. We found ourselves on the top of the boat, no seats, just one tiny foot rail (if that) with no one else but 2 sailors. They laughed at us and said "you might get wet" ? We had the best seats in the house for the sunset, we were feeling amazing taking in the beauty. Sitting cross legged on the floor of the roof of the boat with our sailor pals next to us... Then it got rough! We held on for dear life, if you were to let go you would fly off the boat! We were laughing so hard, but scared at the same time. At first I was feeling like the greatest mom ever, this was better than any ride at an amusement park ever. But then I felt guilty like, how did I get us into this? I asked the sailors next to us who spoke very very tiny english if they had seen worse and concluded that if they were concerned about their lives they wouldn't have gone up top. But oh my was it intense! And wild and amazing at the same time. At last, after 40 minutes of being drenched head to toe with salt water in our eyes and laughing while gripping the rail so tight, we were happy to see land!

hirdetés

Alicia Silverstone (@aliciasilverstone) által megosztott bejegyzés,hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Dér Heni: „A lágysággal, a finomsággal, a nőiességgel pont, hogy erősek és bátrak vagyunk, mi nők”

A hazugságvizsgálóra kötött sztárról kiderült, éveken át gyengeségnek érezte ezeket a tulajdonságokat, de az anyaság mindent megváltoztatott.

Link másolása

hirdetés

Dér Heni sok mindent másképp lát, mióta anya lett - derült ki a 20 perc őszintén című műsor legújabb részéből. A Szeretlek Magyarország és a Femcafe közös sorozatában a sztárok egy valódi hazugságvizsgálaton vesznek részt, és olyasmiket is elárulnak magukról, amiket korábban sosem.

Dér Heni például arról beszélt, hogy éveken át azt gondolta a nőkről, hogyha valaki lágy, finom és nőies, akkor gyenge. A saját lágyságát is mindig leplezte. "Magam előtt sem mertem vállalni. Mert én erős vagyok, mert én mindig amazon voltam" - fogalmazott.

Négy és fél hónappal kisfia megszületése után azonban már nem így gondolja.

"Amit eddig gyengeségnek éreztem, az bebizonyosodott, hogy bátorság" - mondta a 20 perc őszintén műsorvezetőjének, Kraszkó Zitának.

"Most jöttem rá, hogy a lágysággal, a finomsággal, a nőiességgel pont, hogy erősek és bátrak vagyunk, mi nők, és nem biztos, hogy csak a kemény agresszióval tud valaki erősnek tűnni."

hirdetés
A sztár más dolgokról is szokatlan őszinteséggel beszélt, például arról, hogyan került egyszer akarata és tudta ellenére szeretői státuszba, és mennyire szégyellte, amikor ez utólag kiderült, és arról is, hogy úgy gondolja, a túlvilágról üzennek neki azok a családtagjai, akik már nincsenek vele. De természetesen szóba került énekesi karrierje, és az is, miért lépett ki a Sugarloafból.

VIDEÓ: Dér Heni hazugságvizsgálón

A műsor támogatói a Rossmann és a Cofidis, koprodukciós partnere a Vodafone, melynek Videóklub szolgáltatásában szintén elérhetőek az epizódok.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Kocsis Tibor coming outja: „Én egy férfival élek együtt és nagyon boldog párkapcsolatban vagyok”

A 2011-es X-faktor-győztese D. Tóth Kriszta beszélgetős műsorában mesélt a magánéletéről, a pályájáról, gondolatairól, érzéseiről.

Link másolása

hirdetés

Kocsis Tibor énekes D. Tóth Kriszta videós beszélgetés műsorában vallotta be, hogy egy férfival él együtt. Az őszinte beszélgetésről a közösségi oldalán az alábbiakat írja:

"Vannak beszélgetések, amelyekre nehéz sort keríteni, mégis meg kell tenned annak érdekében, hogy békére lelj az életedben.

Ezért ültem be D. Tóth Kriszta mellé az autóba, és meséltem hosszasan a magánéletem olyan részleteiről, amelyekről még soha nem beszéltem nyilvánosan. Jubileumi év ez: kereken 10 évvel ezelőtt nyertem meg az X-Faktort, ráadásul idén lettem 40 éves - nem akarok tovább várni.

Boldog vagyok, szerencsés és határozottan megkönnyebbültem! Köszönöm mindezt azoknak, akik körülvesznek és szeretnek, a páromnak, a családomnak és a barátaimnak. És köszönöm nektek is, akik olvassátok ezeket a sorokat, követtek, és hiszem, hogy a jövőben is mellettem lesztek,

hallgatjátok a dalaimat és eljöttök a koncertekre! Nem magamra szeretném felhívni a figyelmet, hanem valamire, ami az életem része, és még nagyon sokak számára az, csak nem akarnak, vagy nem mernek róla beszélni.

Büszke vagyok erre a beszélgetésre, és remélem, sokak merítenek erőt belőle. Ha egy embernek adtam ezzel valamit, akkor is megérte. De sokaknak szeretnék, mert mindenkinek joga van ahhoz, hogy őszintén élhessen, és igazán boldog legyen - én ebben hiszek!"

- írja az énekes.

hirdetés

VIDEÓ: DTK: Elviszlek magammal – Kocsis Tibor


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Nyerő Páros: Csuti teljesen kiakadt, szerinte nem igaz, hogy Kulcsár Edina tette őt híressé

Annyira felidegesítette magát ezen, hogy mérgében egy puffba is belerúgott a villában, amin több játékostársa is meglepődött.

Link másolása

hirdetés

A Nyerő Páros új évadának második adásában egy, a nézők számára igen szórakoztató játékot játszottak a sztárpárok: kérdésekre kellett válaszolniuk, és csak akkor kaptak pontot, ha ugyanazt a választ jelölték meg, ellenkező esetben a páros női tagja kapott valamilyen meglepetést, például tejszínhabot az arcába, jégkrémet a pólójába, vagy hidegvizes zuhanyt a nyakába.

Bár a kérdések nagy részén maguk a párok is sokat nevettek, voltak azért feszültséget generáló kérdés-válaszok is. Kulcsár Edináék mosolya például akkor hervadt le, amikor arra kellett válaszolniuk, hogy mire a legbüszkébb Edina az alábbiak közül:

A: 7 évesen szerepelt a Kölyökklubban

B: Második lett a Miss Plastic Hungary szépségversenyen

hirdetés

C: Híressé tette Csutit

Csuti az A választ jelölte meg, Edina viszont a C-t, amin férje teljesen kiakadt.

"Ha nem így lenne, akkor nem ülnénk most itt...vagy nem tudom. (...) Nyilván attól sem tudunk elvonatkoztatni, hogy általam ismerik az emberek, bár én nagyon örülnék alapvetően, ha ebből így egy kicsit kiszakadnánk"

- indokolta a válaszadását az egykori szépségkirálynő.

Férje később a riportszobában mondta el, mit gondol erről.

Lapozz a videóhoz!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Szabó Zsófi apró felsője csak a mellét takarta: merész szettben ment egy díjátadóra

A csinos műsorvezetőnő lapos hasát is megvillantotta.

Link másolása

hirdetés

Szabó Zsófi jó ideje rendszeresen fut, újabban pedig úszik is, a sok sportolás pedig meglátszik az alakján. Ezt büszkén meg is mutatja egy-egy alkalommal, például az Álarcos énekesben is elég dögös szettekben szokott nyomozni.

A műsorvezetőnő kedd este egy díjátadón vett részt, ahová egy érdekes szettet választott:

egy fekete bőrnadrágot vett fel magassarkúval és egy apró, fodros felsővel, ami gyakorlatilag csak a melleit takarja, és remekül kiemeli lapos hasát.

Több képet is megosztott Instagram-oldalán az öltözékéről, ezeket itt és ide kattintva nézheted meg. Követői közül sokan dicsérik az alakját és a szettjét, de egy-két kommentelő szerint Zsófi már túl vékony.

A csinos tévés nehéz időszakon van túl, hiszen év elején bejelentette, hogy elválnak a férjével, aki kisfia édesapja is egyben. Azonban viszonylag gyorsan ismét rátalált a szerelem, méghozzá Hosszú Katinka exférje, az amerikai Shane Tusup személyében, akivel a hírek szerint nyáron jöttek össze. A pár egyelőre nem nyilatkozott a kapcsolatukról, de úgy tűnik, már nem bujkálnak tovább, ugyanis nemrég lencsevégre kapták őket együtt egy kávézóban, a képek alapján pedig elég egyértelmű, hogy együtt vannak.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: