hirdetés

Meztelenül fekszik egy kaliforniai hegyoldalon legújabb fotóján Alessandra Ambrosio

„Kaliforniai álom” - írta a fotóhoz a vadregényes kaliforniai Santa Monica-hegységben.

Link másolása

hirdetés

A brazil modell Instagram-oldalára töltötte fel a fotót, amin meztelenül fekszik valahol a vadregényes kaliforniai Santa Monica-hegységben.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

DWTS: Tóth Andi édesapjával való rossz viszonyát táncolta el, mindenkit megríkatott a stúdióban

Molnár Andi a könnyeivel küszködött, Ördög Nóra elcsukló hangon méltatta az előadást, Kováts Gergely Csanád alig tudott megszólalni.

Link másolása

hirdetés

A Dancing with the Stars legutóbbi adásában az emlékek alapozták meg az előadott koreográfiák történeteit. Tóth Andi és táncpartnere, Andrei Mangra bécsi keringőt táncoltak, de úgy, ahogy még soha senki.

Ahogy eddig, Tóth Andi és partnere most is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, a zsűri nem is tudott belekötni az előadásba. A mélyben megbújó, szívszorító érzéseket ezzel szemben sikerült előcsalogatni, ugyanis a zsűri tagjai, valamint a műsorvezető, Lékai-Kiss Ramóna is könnyekben tört ki.

„Édesapám volt az, aki mindannyiunk életét megnehezítette. Mindig féltünk tőle, nem éreztük magunkat biztonságban. Az egyetlen hely, ahová el tudtam bújni, a nagyon pici hálószobám volt”

– mesélte az énekesnő a produkció előtt vetített videóban.

Molnár Andi a könnyeivel küszködött, Ördög Nóra elcsukló hangon méltatta az előadást, Kováts Gergely Csanád alig tudott megszólalni, amikor ők kerültek sorra az értékelésnél.

„Azt gondolom, azzal, hogy beszélsz róla és aztán eltáncolod, talán még a megoldást is meg tudod adni azoknak, akik most néztek”

– mondta Bereczki Zoltán meghatódva.

hirdetés

A páros mindenkitől 10 pontot kapott, így a maximális 40 ponttal jutottak tovább a következő adásba.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Mészáros Lőrinc ex-felesége Joshi Bharat új szerelme

A két, frissen elvált tévés személyiség a Kelemen Beatrix Life Tv-jénél ismerkedett össze.

Link másolása

hirdetés

Néhány hete mi is beszámoltunk róla, hogy 31 év után válik a népszerű, indiai származású tévés, Joshi Bharat.

A Blikk most megírta: már rá is talált a szerelem a 66 éves műsorvezetőre.

Párja nem más, mint a 36 év házasság után Mészáros Lőrinctől elváló Kelemen Beatrix, a Joshinak is munkát adó Life TV üzemeltetője, a Media Vivantis Zrt. elnöke.

Joshi Bharat a lapnak röviden meg is erősítette az információt. „A hír igaz, együtt vagyunk Beatrixszal. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánéletemről, kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket” – mondta a tévés.

A Blikk információi szerint a Life TV volt, ahol Beatrix és Bharat közelebb került egymáshoz, az utóbbi hónapokban egyre több és több időt töltöttek együtt. Egy bennfentes így nyilatkozott kettejükről:

hirdetés
„Mindketten keresték az útjukat, válaszokat a "hogyan tovább"-bal kapcsolatos kérdésekre. Sok volt a közös téma, rengeteget beszélgettek, és mind a ketten örültek, hogy lett egy jó barátjuk, akivel megoszthatják a gondolataikat.

Szép lassan alakult ez a kapcsolat szerelemmé, és láthatóan nagyon boldogok egymással.”


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Ez undorító volt” - mondta Csobot Adél Gáspár Lacinak, miután összevesztek az X-Faktorban

A két mentor többször is összekapott egy-egy versenyzőn, de akkor durvult el igazán a vitájuk, amikor egy zenekar továbbjutásáról kellett dönteniük zsűritársaikkal.

Link másolása

hirdetés

Csobot Adél és Gáspár Laci között valahogy nem volt meg az összhang az X-Faktor tizedik évadának második válogatóján, folyamatosan összekaptak a versenyzőkről alkotott véleményük miatt. Megállás nélkül egymást próbálták győzködni a jelentkezők továbbjutásáért, sokszor már pattanásig feszült a hangulat. Gáspár Laci szexista megjegyzéseket is tett Adélra, végül még ő sértődött meg, amikor az énekesnő lepisszegte őt.

A vita akkor durvult el legjobban, amikor a zsűrinek Prove zenekar továbbjutásáról kellett döntenie.

Adélnak nagyon tetszett a fiúbanda, ezért a közönség segítségével próbálta meggyőzni Lacit arról, hogy igennel szavazzon a produkcióra.

Az akció nem volt sikeres: Laci Adélt próbálta hibásként beállítani azért, mert nemet mondott. Úgy gondolta, hogy az énekesnő a nézők véleményével próbálta őt befolyásolni.

„Ezek után, most már tényleg NEM”

- döntött a zenész.

Puskás Peti is meglepődött, vissza is kérdezett, hogy Laci, csak azért mondott-e nemet, mert Adél a közönség segítségét kérte. „Ezért is” – vágta rá a zenész.

hirdetés
"Ez most nem volt szép, ez undorító volt"

- mondta Adél, aki sírva is fakadt, majd a könnyeivel küszködve hozzátette:

„Nagyot csalódtam most benned Laci, mert ezt nem gondolhatod komolyan.”

A Prove zenekar nem jutott tovább, így őket nem láthatják viszont a nézők a Táborban.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Bőrtanga, meztelenkedés és megszálló démon is volt az X-Faktor második válogatóján

Nem bízták a véletlenre a műsor készítői, ezúttal is jó néhány szürreális pillanatot mutattak.

Link másolása

hirdetés

Tegnap este az X-Faktor tizedik szériájának második selejtezőjében fellépett Kristóf és Entityhe, a démonnal egy testben élő alkotó, aki(k) egy különös rap számmal örvendeztette (örvendeztették?) meg a zsűrit.

Ő voltak talán még a legkevésbé botrányosak a sorban, ugyanis a többi versenyzőt valószínűleg egy ideig sem a közönség, sem a mentorok nem verik ki a fejükből.

Rubik Gina, a saját bevallása szerint minden nyelven beszélő előadóművész egy egzotikus táncot mutatott be, vetkőzéssel és rózsaszirmokkal megspékelve. Nem ő volt az egyetlen, aki adás közben villantott, ugyanis egy öt évvel ezelőtt már próbálkozó, akkor is botrányos előadást bemutató versenyző is ismét színpadra állt. A Rímrobbanás néven futó jelentkező testét alig borította ruha, csak pár levél rejtette el intim tájait.

A produkciót most egy bőrtangás férfival kiegészülve adta elő, aki, bár a kitakarás miatt nem egyértelmű, hogy pontosan mit csinált, valószínűleg a rímelő versenyző csupasz melleivel játszott a kamerák előtt.

Csobot Adél eléggé kiakadt: el is fordult, hogy ne lássa, mi folyik a színpadon.

Végül egyikük sem jutott tovább a következő körbe.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: