hirdetés

SZTÁRVILÁG

Mészáros Lőrinc 416 ezer forintos Louis Vutton bakancsban adott át egy terepjáró mentőautót

Bördzsekit is viselt hozzá.

Link másolása

hirdetés

A Blikk fotói szerint alkalomhoz illően testhezálló bőrdzsekiben és egy Louis Vuitton bakancsban jelent meg a felcsúti milliárdos azon az eseményen, ahol a Takarékbank a Mészáros-csoporttal együttműködve adott át egy speciális kutató-mentő terepjárót a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálatnak csütörtökön Szentendrén.

A képek tanúsága szerint bőrdzsekit viselt és egy igen különleges darab lábbelit vett fel.

Ez a cipő ugyanis a Louis Vuitton x NBA kollekció része, vagyis a finoman feltűnő monogramozás mellett díszíti egy NBA gumicímke és egy aranyszínű NBA-logó is.

 

Fotó: louisvutton.com

Az ára is elég borsos: ha valaki ilyet szeretne, 1300 dollárt, vagyis nagyjából 416 ezer forintot kell fizetnie érte.

Az átadott autó egyébként hegyről, mélyből, vízből és jégről mentésre alkalmas eszközökkel is rendelkezik, természetesen a mentőorvosi felszerelés mellett, a beszerzéséhez és a felszereléséhez pedig 25 millió forintos támogatást nyújtottak a szolgálatot fenntartó alapítványnak. A terepjáró a felszerelésekkel együtt csaknem 50 millió forintot ér.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Kóbor János már jóval a betegsége előtt elárulta, mi a végakarata

Az Omega frontembere jó előre kitalálta, milyen búcsúztatást szeretne, de erre valószínűleg csak nyáron kerülhet sor.

Link másolása

hirdetés

Az Omega 78 éves korában elhunyt énekese még februárban beszélt arról a Ripost7-nek, hogy zenésztársai halálának árnyékában ő maga is óhatatlanul el-elgondolkozik az elmúláson.

Ekkor árulta el azt is, hogy bár nem készül a halálra, határozott elképtelése van arról, hogyan búcsúzzanak majd el tőle a szerettei.

Egész pontosan így fogalmazott:

A temetésekről úgy jöttem el, hogy óhatatlanul már az elkerülhetetlenről, a sajátomról gondolkodtam. Hamvasztás lesz, ez nem kétséges. Helikopter, Balaton közepe, szórás. Igen, engem szórjanak a Balatonba, és kész! És hogy egy kicsit morbidok le­gyünk, nyáron kell meghalni. Persze nem a most következőn, majd valamikor, mert nem lenne jó, ha a jégre szórnának.

Ebből viszont az következik, hogy ha a hozzátartozók tartják magukat a végakarathoz, a búcsúztatásra csak nyáron, vagy legkorábban tavasszal kerülhet sor.

(via: Bors)

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Kóbor Jánosnak könyörgött a felesége, hogy oltassa be magát – állítja az Omega gitárosa

Az énekes a végsőkig megbízott immunrendszerében, Molnár György szerint makacssága okozta halálát.

Link másolása

hirdetés

Az RTL Klub Reggeli című műsorának vendége volt Molnár György, az Omega együttes gitárosa. Az Elefánt becenéven ismert zenész a banda frontemberéről, a kedden 78 éves korában elhunyt Kóbor Jánosról emlékezett meg.

A gitáros úgy véli, Kóbor halálával egy olya korszak ért véget a zenekar történetében, ami vele is kezdődött. Molnár több sztorit is elmesélt az elhunyt zenésztársról. Egy ízben például annyi lakáskölcsönt vett fel, amit magánemberként nem, csak a zenekar nevében tudott megtenni. Ezután azonban tisztességesen, csekken fizette ki a zenésztársak tartozását.

Természetesen szóba került a 'Meckyt' legyőző koronavírus is. Az RTL-nek korábban a zenész azt nyilatkozta, hogy nem szeretné beoltatni magát, mert bízik szervezete természetes védekezőrendszerében.

„Makacs ember volt. Az akaraterő és a makacsság között csak egy nagyon vékony határvonal van. Ő azért átbillent, ez volt a tragédiának is az egyik oka”

– mondta el Molnár György. Hozzátette: „Nem oltatta be magát, mert úgy érezte, ő sérthetetlen, őt nem fogja majd a golyó. Mondtuk, hogy ne bolondulj meg, oltasd be magad! A felesége könyörgött neki.”

hirdetés
Molnár Tamás 'Elefánt' Kóbor János haláláról

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

ALEE: „Úgy érzem, egy picit kisiklottam most, ez egy olyan csata, amit nekem kell megvívnom magammal”

Az X-Faktor 16 éves versenyzője a harmadik élő adásban sok kritikát kapott. Az adás után nagyon szomorúnak és csalódottnak tűnt, de azt mondja, nem a kritikák miatt volt most számára nehéz.

Link másolása

hirdetés

A 10. X-Faktor hármadik élő adásában záporoztak a kritikák: több versenyző is hibázott a mentorok szerint, szinte mindenki kapott negatív értékelést ezúttal.

Többek között ALEE is, aki az este folyamán két saját dalt is előadott. A második produkciója után Gáspár Laci megjegyezte, nem érti, ALEE-nak miért kell énekelni, mert szerinte ebben gyenge, és a színpadon nem a gyengeségét kellene megmutatnia.

A 16 éves fiú végül nem is kapott széket a mentoroktól, így most először veszélyzónába került. A nézők azonban megmentették, és ismét bizalmat szavaztak neki, így végül bejutott a top 4-be. Mégis annak ellenére, hogy továbbjutott, ALEE nagyon szomorúnak és csalódottnak tűnt a műsor után.

“Számítottam rá, hogy nem kapok széket. Nem tudtam annyit gyakorolni a héten, amennyit kellett volna. De egyébként valahogy éreztem is, hogy ez lesz ezen a ponton. Nem is a kritikák miatt volt nehéz az este, hanem mert kicsit elbizonytalanodtam a hangomban, magamban. Úgy érzem, egy picit kisiklottam most, keresem az utamat, azt az irányt, ami felé el tudok indulni”

- nyilatkozta a műsor után a Szeretlek Magyarországnak ALEE.

hirdetés

A 16 éves fiú az első élő show után nagyon lebetegedett, és még mindig nem gyógyult meg teljesen. Azt mondja, ez is közrejátszott abban, hogy most nem úgy teljesített, ahogy szeretett volna, de nem csak ez az oka a mélypontnak.

“Nyilván a betegség miatt nem tudtam annyit gyakorolni, és ez is közrejátszott abban, hogy nem tudott úgy összeállni minden, ahogy terveztem. De nem tudom ezt számba venni…egyébként is nagyon csalódott vagyok. Nem vagyok megelégedve magammal, de nem tudom miért...szeretném ezt kideríteni és dolgozni rajta. Tudom, hogy nagyon sokan szeretnek, ezt köszönöm is, nagyon hálás vagyok érte, és rengeteg energiát kapok az emberektől, de ez egy olyan csata, amit nekem kell megvívnom magammal”

- fogalmazott ALEE.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

101 éves korában meghalt a barátnője – újból gyászol Erzsébet királynő

Kevés embernek volt ilyen hosszú távú és szoros kapcsolata Erzsébettel, mint Ann Fortune FitzRoy-nak.

Link másolása

hirdetés

Gyászol II. Erzsébet királynő, miután egyik legközelebbi bizalmasa és barátja, Ann Fortune FitzRoy, Grafton hercegnője pénteken meghalt. A barátnő halála újabb csapás a brit uralkodó számára, hiszen kevesebb, mint egy évvel azután következett be, hogy férje, Fülöp herceg – akit „erejének és útmutatójának" nevezett – áprilisban, 99 éves korában meghalt.

Fortune a királynő teljes, 69 éves uralkodása alatt szolgálta a királyi háztartást. 1954-ben a második lányának, Lady Virginia FitzRoynak a királynő lett a keresztanyja. Kevés embernek volt ilyen hosszú távú és szoros kapcsolata Erzsébettel. Az uralkodó ruháiért és ékszereiért felelősséggel tartozó két hölgy egyike volt. Valójában ő állt legközelebb II. Erzsébethez, akinek legfőbb bizalmasa és tanácsadója is volt.

A hercegnő arról volt ismert, hogy hibátlanul végezte feladatait, és soha nem beszélt részletesen a királyi családdal kapcsolatos feleadatairól. Részt vett az összes legfontosabb királyi eseményen, mint például az állami látogatások és a parlament megnyitása, miközben a várakozó hölgyeket is irányította.

1920-ban született Anne Fortune Smith néven. Három testvérével, Johnnal, Jeremyvel és Markkal nőtt fel egy nagy vidéki házban Ashfoldban, Sussexben. 1946-ban feleségül ment Grafton 11. hercegéhez, Hugh FitzRoyhoz, és öt gyermekük született. Apósa halála után vette át a graftoni hercegnő címet. Férje 2011 áprilisában halt meg.

A hercegnő 1953-ban, Erzsébet királynő koronázásának évében csatlakozott a királyi családhoz, mint a királynő szobalánya. Később őfelsége legjobb barátjává vált. 1965-ben a Királyi Viktoriánus Rend parancsnoka lett az újévi kitüntetések listáján.

Elkísérte a királynőt 1956-ban Nigériába, 1972-ben Párizsba, 1994-ben pedig Oroszországba. 1980-ban megkapta a Királyi Viktoriánus Rend Nagykeresztjét. Ezt a kitüntetést a királynő személyesen ítélte oda az uralkodónak nyújtott szolgálatokért.

Forrás: The Sun

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: