hirdetés

SZTÁRVILÁG

Megszületett Scarlett Johansson második gyermeke

A hírt a boldog apa jelentette be, de nem sok információt árult el a kicsiről.

Link másolása

hirdetés

Megszületett Scarlett Johansson és férje, Colin Jost első közös gyermeke. A hírt a boldog apa jelentette be az Instagramon:

"Oké, oké, van egy babánk. A neve Cosmo, és nagyon szeretjük őt"

- írta Jost egy posztban, amelyből az is kiderült, hogy a baba kisfiú.

A humorista egyúttal arra kérte a sajtósokat, hogy most hagyják őket nyugalomban.

Július elején írtuk meg, hogy Scarlett Johansson egyes források szerint második gyermekét várja és már közel lehet a szüléshez. A színésznőnek sikerült majdnem végig titokban tartani a terhességét, pedig nyáron jelent meg új filmje, a Fekete Özvegy, amely révén nagy nyilvánosságot kapott. Johansson nem jelent meg nyilvánosan a film promókörútján és a premiervetítésen sem volt ott. Az interjúk során pedig legtöbbször videobeszélgetésen keresztül jelentkezett be, ahol csak az arca volt látható.

A filmsztártól egyébként egyáltalán nem áll távol a titokzatoskodás,

hirdetés
első gyermeke, a most hatéves Rose szintén teljes titokban született meg akkori férjétől, Romain Dauriactól.

A férfihoz titokban ment hozzá és vált is el, ugyanúgy, ahogyan tavaly októberi esküvőjét Colin Josttal is a legnagyobb titokban bonyolította le, a bulvársajtó csak utólag értesült róla.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Hazugságvizsgálóra kötöttük Tóth Andit

Elindult új videósorozatunk „20 perc őszintén” címmel a Femcafe együttműködésében. A sorozat harmadik részében Tóth Andit kötöttük poligráfra!

Link másolása

hirdetés

A 20 perc őszintén első adásában Scherer Pétert kötöttük poligráfra, a másodikban pedig Dér Henit, akiknél többször is kilengett a mutató. Hogy Scherer Péter mikor nem volt teljesen őszinte a poligráf szerint, vagy Dér Heni mivel magyarázta a kilengéseket kiderül Youtube csatornánkon a teljes adásból.

A sorozat harmadik részében Tóth Andit kötöttük poligráfra! Szívesen lenne szorosabb viszonyba a szüleivel? Végigélné Amy Winehouse életét? Megviselte a szülei válása? Október 26-án megjelenő, 20 perc őszintén videósorozatunk új részében, többek között erre a kérdésre is választ kaphatsz, ha kedden a Youtube csatornánkra kapcsolsz!

A hat, egyenként 20 perces epizódban láthatod még Szabó Győzőt, Lovas Rozit és Osvárt Andreát is poligráfra kötve.

VIDEÓ: Tóth Andi hazugságvizsgálón - október 26-án!

A műsorban egy rövid bemelegítő beszélgetés után az alanyok egy szakértői hazugságvizsgálaton vesznek részt. Pályájukkal, személyiségükkel, életmódjukkal, szokásaikkal, bizonyos dolgokról alkotott véleményükkel kapcsolatos kérdéseket kapnak, amelyek kihívást jelentenek, de olykor meg is nevettetik őket. Ezután azt is megtudhatják, milyen eredménnyel zárult a vizsgálat: a műsorvezetővel, Kraszkó Zitával beszélik át, hol jelzett kilengést a műszer, és vajon mi lehet ennek a hátterében.

A beszélgetések felvételére egy valódi hazugságvizsgáló helyiségben került sor a Carriere Kft. irodájában, egy tapasztalt poligráfos szakember irányításával. Ez a cég 19 éve, Magyarországon elsőként szerzett engedélyt poligráfos készülékek használatára, vezető szakértőjük 40 éves pályafutása során már több mint 10.000 bűnügyi és civil vizsgálatot végzett.

hirdetés

VIDEÓ: Sztárok hazugságvizsgálón - október 12-től, keddenként

A sorozat alkotóinak többsége a film vagy a színház világából érkezett, ami érzékelhető a vizuális megjelenítésben. A producerek és alkotók Szajki Péter rendező és Szajki-Vörös Adél forgatókönyvíró. Az alkotók biztosak benne, hogy sok olyan sztorival szolgálhatnak a nézőknek, ami először itt a műsorban hangzik el, és remélik, hogy a közönség is szívesen válik az őszinte feltárulkozások szemtanújává.

A műsor támogatói a Rossmann és a Cofidis, koprodukciós partnere a Vodafone, melynek Videóklub szolgáltatásában szintén elérhetőek az epizódok.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Baukó Éva kommentben írta le, hogy esnek ki egymás után a Nyerő Párosból a párok és kik nyerik meg

Úgy tűnik, az egykori Való Világ-szereplő bosszúhadjáratot indított az RTL Klub ellen, ezért spoilerez a műsorokról.

Link másolása

hirdetés

Baukó Éva nagyon igyekszik rontani egykori munkaadója, az RTL Klub saját gyártású műsorainak nézettségén, mégpedig úgy, hogy kiírja a saját közösségi oldalára a műsorok nyerteseinek nevét, valamint a kiesési sorrendet.

Ezt csinálta augusztus végén a Survivornél – posztjában akkor Danit nevezte meg győztesként, Zsófit pedig másodikként, szóval beletrafált –, majd a most induló Nyerő Párosnál is, ám

ezúttal nemcsak az általa vélt győztesek nevét írta ki, hanem a kiesési sorrendet is.

A tegnapi adás után pedig, amelyben Nádai Anikónak és párjának kellett távoznia a Nyerő Páros villájából, lehet okunk azt feltételezni, hogy valóban tudhat valamit, hiszen a posztjában őket említette első kiesőnek.

A posztot – amelyet Baukó Éva azóta már leszedett az oldaláról – a Noizz.hu vette észre. Mint idézik, a Való Világ egykori játékosa arról, hogy miért osztja meg ezeket a posztokat, az egyik hozzászólásában a következőket írta: „a karma most az RTL-nek jár, amiért emberek életét tették tönkre”.

Baukó Évát tehát a bosszú vezérelheti, amit a csatorna nagy költségvetésű műsorainak lespoilerezésével próbál elérni. Igaz, egyelőre nem tudni, ezúttal is bejön-e a műsor végkimenetelével kapcsolatos jóslata.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Nádai Anikó: Nekünk csak három nap jutott a Nyerő Párosból, a rosszindulatú kommentekből viszont egy életre elég volt

A műsorvezető egy hosszú posztban írt arról, mennyi bántó kommentet látott mások oldalán, és, hogy bár kevés napot töltöttek a játékban, sokan még így is beléjük rúgtak.

Link másolása

hirdetés

Mint azt mi is megírtuk, Nádai Anikó és párja, Hajmásy Péter számára már véget is ért a Nyerő Páros. A műsorvezető és szerelme elsőként esett ki a műsorból.

Kiesésük után Anikó egy hosszú posztban írt arról, hogy a Nyerő Páros minden percét imádták, ugyanakkor utólag nem bánja, hogy így alakultak a dolgok.

"Persze szívesen játszottunk volna tovább, de utólag már nem bánom, hogy így alakult. Bevallom beleolvastam a kommentekbe mások oldalain...Félelmetes, hogy mennyien gondolják azt magukról: pontosan tudják - személyes ismeretség nélkül is - hogy Te milyen ember vagy, hol hibázol, és mikor mit kellene tenned vagy mondanod. Bennem most nem lenne több erő szembe nézni a sok rosszindulattal.

Csak három napot volt lehetőségünk a villában tölteni és úgy gondolom, hogy senkit sem bántottunk meg vagy beszéltünk ki. És még így is vannak sokan, akik veszik a bátorságot, hogy durván belénk rúgjanak »Ezt vállaltad!«, »Ez ezzel jár!«, »Viseld el!«"

- fogalmazott posztjában a műsorvezető, aki ezután kiemelte:

hirdetés
"Nem, senki sem azt vállalja, hogy mások boxzsákja legyen. Mégis hol van a határ? Mert úgy érzem a közösségi oldalakon már mindent szabad...arctalan, névtelen emberek másznak a lelkedbe, löknek a gödör mélyére. És mégis miért? Ettől vajon jobb lesz az életük? Boldogabbak lesznek? Nem hiszem..."

"Tisztában vagytok a Cyberbullying fogalmával? Ezek miatt a zaklató emberek miatt tartunk ott, hogy féltenünk kell magunkat, a családunkat, a gyerekeinket. El sem tudjátok képzelni, ez mennyire káros mindenkire, az egész társadalomra. Belegázolni más lelkébe, önbecsülésébe, az életébe. Nem fogom ezt szó nélkül hagyni többé és küzdeni fogok ellene minden erőmmel!" - tette hozzá Anikó.

"Nekünk csak három nap jutott a játékból, a rosszindulatból viszont egy életre elég volt. Én így is büszke vagyok magunkra és jó móka volt. És ami a legfontosabb, hogy a szerelmünk és az egymás iránti bizalmunk töretlen. Úgy szeretjük egymást, hogy arra nincsenek szavak!"

- zárta gondolatait a műsorvezető.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Kulcsár Edina szerint második gyermekük születése után romlott meg a házasságuk Csutival

Kislányuk hónapokon keresztül pavor alvászavarral küzdött. Ez az időszak pedig az egész családot megviselte: az állandó kialvatlanság miatt ugyanis állandósultak a viták is. Végül odáig fajult a helyzet, hogy Edinában a válás gondolata is felmerült.

Link másolása

hirdetés

Kulcsár Edina és férje, Csuti a Nyerő Párosban vallottak először arról, hogy válságba került a házasságuk, és már a válás is szóba jött.

A pár a Fókusznak mesélt arról bővebben, hogyan jutottak el idáig. Csuti azt mondta, nem is tudja, hol ment el ennyire ez a dolog, Edina szerint viszont második gyermekük, Nina születéséig kell visszamenni.

"Én tudom...oda tudom visszapörgetni magamban az eseményeket, amikor a második gyermekünk megszületett. 9 hónapos koráig a Nina folyamatosan sírt (...) folyamatosan volt valami egészségügyi, vagy valami más jellegű probléma"

- mondja Edina, aki szerint a pavor alvászavar volt a legdurvább, ami kislányuknál jelentkezett.

"Ez igazából egy éjszakai felriadás. Félelemrohamok fogják el a gyereket, amire ő nem emlékszik, de egy hat hónapos gyereket végignézni 4 és 6 óra közötti időintervallumokban reggel - amikor egyébként pont akkor tudnék aludni - hogy sikít és ön- és közveszélyes. Olyan, mint amikor valakibe belebújik az ördög...félelmetes volt látni és végignézni"

- fogalmazott a modell, aki szerint ez az időszak az egész családot megviselte.

hirdetés

Az állandó kialvatlanság miatt állandósultak a viták, amik után Edináék egyre nehezebben találtak vissza egymáshoz.

"Nyilván közben jött az, hogy mi nem tudtunk beszélgetni, folyamatosan ingerültek voltunk, folyamatosan jönni-menni kellett, nem tudtuk megbeszélni a dolgokat, és enyhe túlzással az is probléma volt, hogy a széket miért ide tolod, miért nem oda"

- meséli Edina.

A helyzet végül odáig fajult, hogy az egykori szépségkirálynőben a válás gondolata is felmerült. A Nyerő Párost egy rendkívüli lehetőségnek látták arra, hogy végre kiszakadjanak saját életük rosszul működő mókuskerekéből.

"Azt gondoltunk, hogy ez lesz az a műsor, amiben megnézhetjük, hogy még mindig van-e egymás iránt érzelem, vonzalom, mi van, ha tényleg csak ketten vagyunk, ha nincs munka, tudunk-e egymásra hangolódni ismét"

- mondja Edina.

A pár abban bízik, hogy azok a játékok, amiknél egymásra kell támaszkodniuk, előhozhatnak belőlük olyan érzéseket, amik egyébként megvannak még bennük, csak kicsit beporosodtak az évek során.

"Közös nevező az, hogy elképesztően szeretjük egymást, ez a kapocs. Tehát az utolsó csavar még benne van, és ahhoz viszont még rohadtul ragaszkodunk is, hogy benne is maradjon"

- fogalmazott Csuti.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: