News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

L.L. Junior a Nyerő Párosról: „Továbbra is úgy érzem, hogy valójában nyertünk”

A zenész és felesége, Körtvélyessy Kinga sokáig megállíthatatlanul menetelt a játékban, az utolsó napokban ugyanakkor alább hagyott a lendület, és végül a döntő előtt estek ki. L.L. Juniorral most arról beszélgettünk, hogyan élték meg a műsorban történteket.

Link másolása

hirdetés

L.L. Juniornak és feleségének, Körtvélyessy Kingának szinte mindenből kijutott az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában. A pár nagyon sokáig megállíthatatlanul menetelt előre a jól felépített tétrakásoknak és annak köszönhetően, hogy a játékokban is nagyon jól teljesítettek. Az utolsó napokban ugyanakkor alábbhagyott a lendület, végül egy hajszállal a döntő előtt estek ki, így ők lettek az idei évad negyedik helyezettjei. L.L. Juniorral most arról beszélgettünk, hogyan élték meg a műsorban történteket.

- Nagyon sok minden történt veletek a Nyerő Páros alatt. A műsor során voltatok nagyon fent és nagyon lent, de konfliktusokból sem volt hiány. Hogyan éltétek meg mindezt?

- Nagyon izgalmas volt ez a műsor, minden percét imádtuk. Egy életreszóló kalandban volt részünk.

A legjobb élmény egyébként az volt, amikor 40 méter magasban kellett játszani. Igaz, aznap estünk ki, de még az sem érdekelt, annyira imádtam, tele voltam élményekkel, érzelmekkel a feladat után. Ez egy olyan élmény, amit akár még az unokáimnak is mesélni fogok. De a műsor során valóban sok volt a feszültség is, viszont ez az egész megtanított minket arra, hogy az egyetlen állandóság a változás.

Minden körülmény, minden viszony szinte óránként változott.

hirdetés

Fotó: RTL Klub/Sallak Dóra

- Nektek főként Molnár Gusztávékkal voltak konfliktusaitok. Miért alakulhatott ez így szerinted, nem találtátok meg a közös nevezőt?

- Gusztiékkal más az értékrendünk, mást hoztunk otthonról. Az is fontos, hogy mindenki máshogy kezeli a konfliktusokat, máshogy működik stresszhelyzetben.

Én főként azokkal találtam meg a közös hangot, akikkel tudtam azonosulni, akikben láttam a méltó partnert. Csuti volt az egyik ilyen. Szerettem volna végigvinni velük a műsort, de ez sajnos nem így lett.

Gusztiékkal egyébként végül nevetve váltunk el, hiszen ők ránk szavaztak, amikor a veszélyzónába kerültünk, és velünk akarták végigcsinálni a játékot.

- Volt olyan, akiben esetleg csalódtál a műsort visszanézve?

- Nem, bár az nagyon rosszul esett, amikor láttam, hogy a hátam mögött alkotóemberként tudatlannak neveztek. De egyébként szinte mindenkitől olyan üzeneteket kaptam, hogy nagyon benézték a dolgokat, és utólag, a műsort látva megértettek minket.

- Így utólag már változtatnál valamin?

- Szerintem nem, semmin nem változtatnék. Mondjuk, talán egy kicsit lazábban venném a dolgokat.

- Mi volt számotokra a legnehezebb?

- Kinga talán egy kicsit nehezebben tud veszíteni, lassabban dolgozza fel a kudarcélményeket, én igyekszem nevetni és lapozni.

A konfliktushelyeztek nyilván nehezek voltak, de ezt is próbáltuk a helyén kezelni. Viszont, amikor már tényleg olyan dolgok hangzottak el, amik az én értékrendembe nem fértek bele, vagy amikor betámadtak, akkor persze ki kellett állnom magunkért, a feleségemért, és Kinga is anyatigrisként védett meg, ha rólam volt szó.

- Szinte az egész műsor alatt az élen voltatok, a végére viszont mintha elfáradtatok volna, a játékok sem sikerültek.

- Nem fáradtunk el, ez inkább csak a sors keze volt. Egyszerűen azokban a játékokban nem jeleskedtünk: volt, hogy félreértettem a feladatot, a pókeres játékot például nagyon benéztem, Kingának pedig nehezen ment az a fizikai feladat, amikor a csúszós lépcsőn kellett felmászni. De ezzel semmi gond nincs, ettől még azt gondolom, hogy nyertünk.

- Azt többször is említetted, hogy szeretnéd megnyerni a játékot, de végül a döntőbe sem kerültetek be. Ez hogyan érintett?

- Én továbbra is úgy érzem, hogy valójában nyertünk. Egyrészt, mert nagyon sok hétköznapi lány, asszony tudott azonosulni Kingával, az ő problémáival, ami sokaknak segíthetett, másrészt, pedig én is meg tudtam mutatni magam. Nagyon sok támogató, biztató üzenetet kapok. Azt gondolom, hogy azoknak a szemében is tudtam fordítani, akik eddig negatív véleménnyel voltak rólam.

- A műsorban még teljesen úgy tűnt, hogy Kingával minden rendben van köztetek. Azóta viszont többször is lehetett olvasni arról a sajtóban, hogy szétmentetek. Mi a helyzet most veletek?

- Kingával közös megegyezéssel külön költöztünk, de dolgozunk a kapcsolatunkon.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Meghalt az újságíró, aki a halála előtti hetekben milliárdokat gyűjtött a daganatos betegeknek
Deborah James mindössze 40 éves volt. 2016 óta küzdött a rákkal, csak néhány hete tudta meg, hogy már nincs remény.

Link másolása

hirdetés

Kedden meghalt Deborah James, a The Sun újságírója, akinél öt éve diagnosztizáltak béldaganatot. A 40 éves korában elhunyt kétgyerekes londoni családanya nem rejtette véka alá betegségét, folyamatosan közvetítette a kezelését és megpróbáltatásait.

Élete utolsó heteiben létrehozott egy alapítványt, mely napok alatt 6,7 millió fontot (3 milliárd forint) gyűjtött össze a hozzá hasonló betegséggel küzdők és családjaik számára. A haldokló újságírót otthonában meglátogatta Vilmos herceg is, aki lovagi címet adományozott a rendkívül inspiráló nőnek.

Jamesnél még 2016 karácsonya előtt néhány nappal diagnosztizálták a daganatot. A kezeléseknek és műtéteknek köszönhetően úgy tűnt, hogy legyőzte a rákot, ám később a betegség visszatért. Az újságíró május elején jelentette be, hogy már nincs miben reménykedni, ezért a kórházból hazaköltözik, mert családja körében szeretné tölteni élete utolsó napjait.

Az újságíró hozzátartozói kedd este az Instagramon jelentették be, hogy a nő órákkal korábban békésen elaludt. Egyben felhívták a követők figyelmét arra, hogy továbbra is támogassák az utolsó kívánságként létrehozott alapítványt a daganatos betegséggel küzdők megsegítése érdekében.

A megható, angol nyelvű búcsúposztot itt lehet elolvasni:

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szakított Molnár Gusztáv és felesége
Egy ideje már külön élnek, de még nem tekintik véglegesnek a szakítást. Felesége szerint az újrakezdéshez az kell, hogy a színész jobban legyen.
Fotó: RTL Klub - szmo.hu
2022. június 29.


Link másolása

hirdetés

Szakított egymással Molnár Gusztáv és felesége - tudta meg a Blikk. Fazekas-Molnár Vivien megerősítette a lapnak, hogy különköltöztek férjével, kapcsolatukat pedig egyelőre nem folytatják.

"Picit megrogytunk az elmúlt egy évben, a történtek megviselték a kapcsolatunkat. Addig, amíg ő nem áll talpra, nem gyógyul meg, ez így is marad"

- jelentette ki a feleség.

Molnár Gusztáv nemrég elismerte, hogy bipoláris zavarral és alkoholproblémákkal is küzd. Tavaly nyáron azzal gyanúsította meg a volt párja, hogy bántalmazta közös kisfiúkat, ezért a gyámhivatal úgy döntött, hogy csak felügyelet mellett tarthatja vele a kapcsolatot, és csak kéthetente találkozhat vele. Felesége korábban elmondta, hogy ő és a színész is beleroppantak a gyerekért folyó harcba, férje ezért is van labilis lelkiállapotban. Vivien egyszer ki is hívta a rendőrséget hozzájuk, miután Gusztáv öngyilkossággal fenyegetőzött.

"Ő most a gyógyulásra fókuszál. Azt mondtuk, addig, amíg ő nem tesz azért, hogy jól legyen, a kapcsolatunkat nem tudjuk tovább folytatni. Én a végsőkig kitartottam mellette, támogattam, az összes energiámat felhasználtam erre, de be kellett látnom egy idő után, hogy nem akarhatom helyette én a gyógyulást, ez csakis rajta múlik"

- mondta most a Blikknek.

Hozzátette, hogy bár most nem élnek egy fedél alatt, de nem engedte el a férje kezét, telefonon beszélnek egymással, és továbbra is támogatja őt. Azt reméli, hogy a színész egy hosszabb, fél-egyéves rehabilitációs kezelésre megy.

hirdetés

Vivien azt is elmondta, hogy bár már egy ideje nem hordja a jegygyűrűjét, de bízik abban, hogy ha a férje felépül, a kapcsolatukat új alapokra helyezve tudják folytatni. Addig azonban magára és a kisfiára koncentrál. Azt is elárulta, hogy szomorú a történtek miatt, de nyugodtabb is, amióta meghozták ezt a döntést.

Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien 2020 végén házasodtak össze. 2021-ben szerepeltek a Nyerő Páros című sztárrealityben, amelyben az egyik legmegosztóbb páros voltak a nézők körében. A pár nyár elején mondta el, hogy babát vártak, de a magzatot 11 hetes korában elveszítették. Akkor Vivien azt mondta, a gyereküknek még nem lett volna kiegyensúlyozott szülői háttere a jelenlegi helyzetükben.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Schobert Norbi: A szénhidrátcsökkentett életmódváltás sokkal jóképűbbé teszi a kisgyermeket
A fitneszguru előtte-utána képeken mutatta meg, hogy legkisebb gyereke mennyit változott két év alatt az életmódváltásnak köszönhetően.

Link másolása

hirdetés

Schobert Norbi büszkén osztott meg az Instagram-oldalán egy képpárt legkisebb gyermekéről, a 11 éves Zalánról, aki az elmúlt két évben nagyon sokat változott, látványosan lefogyott. Ez az életmódváltásnak köszönhető a fitneszguru szerint.

"Zizike kisfiam két éve kezében a fehérlisztes nokedlivel, pörköltszafttal és tegnap este az Update szerint elkészített, cukormentes tortával! Sokan csak a testtel foglalkoznak, miközben a szénhidrátcsökkentett életmódváltás sokkal jóképűbbé, egészségessé és önbizalomban gazdaggá teszi a kisgyermeket! Én büszke vagyok á nagyon!"

- írta Norbi az alábbi képekhez.

Schobert Zalán nemrég a Fókusznak mondta el, hogy azért kezdett el egészségesebben étkezni és többet mozogni, mert csúfolták a súlya miatt, és ez rosszul esett neki. Már közel tíz kilót fogyott, jól érzi magát, nem fárad el annyira, és sportsikerei is vannak.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Shane Tusupot a ValóVilág sztárja után most egy szépségkirálynővel látták együtt
Az úszóedzőt egy eseményen látták együtt a 20 éves lánnyal.

Link másolása

hirdetés

Szabó Zsófi és Shane Tusup már az esküvőt tervezgették a februári lánykérés után, amikor május közepén váratlanul bejelentették, hogy felbontották a jegyességüket. A hírek szerint az edző dühkezelési problémái akasztották meg a kapcsolatukat, Zsófinál pedig akkor telhetett be a pohár, amikor párja egy dühkitörése során bezárta őt egy szobába és a műsorvezető édesanyjával is ordítozott.

Kezdetben arról szóltak a hírek, hogy az úszóedző nem adta fel a reményt és visszahódítaná a csinos műsorvezetőt, ám Zsófi egy idő után még az Instagramon is megszakította a kapcsolatot vele.

Mára pedig úgy tűnik, Shane is beletörődött a szakításba, sőt eléggé belelendült a csajozásba. Nemrég több bulvárlap is arról írt, hogy egy szőke lánnyal kapták lencsevégre, amint forró csókot váltottak. Később az is kiderült, hogy egy átmulatott éjszaka során a Való Világ egykori játékosával, Virággal habarodtak egymásba.

A Best viszont most arról ír, hogy

hirdetés
VV Virág után egy szépségkirálynő oldalán látták Shane-t az etyeki lovaspólóklub egyik eseményén

– szúrta ki a Blikk.

A Best szerint egy 20 éves lányról van szó, aki több szépségversenyen is indult már élete során, sőt 2016-ban korona is került a fejére. A lap úgy tudja, a lány a Debreceni Egyetem egykori tanulója – barátai elmondása szerint – pont olyan, mint az úszóedző által leírt ideál: okos és ambiciózus. A tanulás mellett pedig több cég marketingeseként is dolgozik.

„Együtt érkeztek, együtt is mentek el a hölggyel. Látszott, hogy jól érzik magukat egymás társaságában. Beszélgettek, nagyokat nevettek”

– nyilatkozta a lapnak az esemény résztvevője.

Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy Shane és a fiatal lány milyen kapcsolatban állnak egymással.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: