News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

L.L. Junior a Nyerő Párosról: „Továbbra is úgy érzem, hogy valójában nyertünk”

A zenész és felesége, Körtvélyessy Kinga sokáig megállíthatatlanul menetelt a játékban, az utolsó napokban ugyanakkor alább hagyott a lendület, és végül a döntő előtt estek ki. L.L. Juniorral most arról beszélgettünk, hogyan élték meg a műsorban történteket.

Link másolása

hirdetés

L.L. Juniornak és feleségének, Körtvélyessy Kingának szinte mindenből kijutott az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában. A pár nagyon sokáig megállíthatatlanul menetelt előre a jól felépített tétrakásoknak és annak köszönhetően, hogy a játékokban is nagyon jól teljesítettek. Az utolsó napokban ugyanakkor alábbhagyott a lendület, végül egy hajszállal a döntő előtt estek ki, így ők lettek az idei évad negyedik helyezettjei. L.L. Juniorral most arról beszélgettünk, hogyan élték meg a műsorban történteket.

- Nagyon sok minden történt veletek a Nyerő Páros alatt. A műsor során voltatok nagyon fent és nagyon lent, de konfliktusokból sem volt hiány. Hogyan éltétek meg mindezt?

- Nagyon izgalmas volt ez a műsor, minden percét imádtuk. Egy életreszóló kalandban volt részünk.

A legjobb élmény egyébként az volt, amikor 40 méter magasban kellett játszani. Igaz, aznap estünk ki, de még az sem érdekelt, annyira imádtam, tele voltam élményekkel, érzelmekkel a feladat után. Ez egy olyan élmény, amit akár még az unokáimnak is mesélni fogok. De a műsor során valóban sok volt a feszültség is, viszont ez az egész megtanított minket arra, hogy az egyetlen állandóság a változás.

Minden körülmény, minden viszony szinte óránként változott.

hirdetés

Fotó: RTL Klub/Sallak Dóra

- Nektek főként Molnár Gusztávékkal voltak konfliktusaitok. Miért alakulhatott ez így szerinted, nem találtátok meg a közös nevezőt?

- Gusztiékkal más az értékrendünk, mást hoztunk otthonról. Az is fontos, hogy mindenki máshogy kezeli a konfliktusokat, máshogy működik stresszhelyzetben.

Én főként azokkal találtam meg a közös hangot, akikkel tudtam azonosulni, akikben láttam a méltó partnert. Csuti volt az egyik ilyen. Szerettem volna végigvinni velük a műsort, de ez sajnos nem így lett.

Gusztiékkal egyébként végül nevetve váltunk el, hiszen ők ránk szavaztak, amikor a veszélyzónába kerültünk, és velünk akarták végigcsinálni a játékot.

- Volt olyan, akiben esetleg csalódtál a műsort visszanézve?

- Nem, bár az nagyon rosszul esett, amikor láttam, hogy a hátam mögött alkotóemberként tudatlannak neveztek. De egyébként szinte mindenkitől olyan üzeneteket kaptam, hogy nagyon benézték a dolgokat, és utólag, a műsort látva megértettek minket.

- Így utólag már változtatnál valamin?

- Szerintem nem, semmin nem változtatnék. Mondjuk, talán egy kicsit lazábban venném a dolgokat.

- Mi volt számotokra a legnehezebb?

- Kinga talán egy kicsit nehezebben tud veszíteni, lassabban dolgozza fel a kudarcélményeket, én igyekszem nevetni és lapozni.

A konfliktushelyeztek nyilván nehezek voltak, de ezt is próbáltuk a helyén kezelni. Viszont, amikor már tényleg olyan dolgok hangzottak el, amik az én értékrendembe nem fértek bele, vagy amikor betámadtak, akkor persze ki kellett állnom magunkért, a feleségemért, és Kinga is anyatigrisként védett meg, ha rólam volt szó.

- Szinte az egész műsor alatt az élen voltatok, a végére viszont mintha elfáradtatok volna, a játékok sem sikerültek.

- Nem fáradtunk el, ez inkább csak a sors keze volt. Egyszerűen azokban a játékokban nem jeleskedtünk: volt, hogy félreértettem a feladatot, a pókeres játékot például nagyon benéztem, Kingának pedig nehezen ment az a fizikai feladat, amikor a csúszós lépcsőn kellett felmászni. De ezzel semmi gond nincs, ettől még azt gondolom, hogy nyertünk.

- Azt többször is említetted, hogy szeretnéd megnyerni a játékot, de végül a döntőbe sem kerültetek be. Ez hogyan érintett?

- Én továbbra is úgy érzem, hogy valójában nyertünk. Egyrészt, mert nagyon sok hétköznapi lány, asszony tudott azonosulni Kingával, az ő problémáival, ami sokaknak segíthetett, másrészt, pedig én is meg tudtam mutatni magam. Nagyon sok támogató, biztató üzenetet kapok. Azt gondolom, hogy azoknak a szemében is tudtam fordítani, akik eddig negatív véleménnyel voltak rólam.

- A műsorban még teljesen úgy tűnt, hogy Kingával minden rendben van köztetek. Azóta viszont többször is lehetett olvasni arról a sajtóban, hogy szétmentetek. Mi a helyzet most veletek?

- Kingával közös megegyezéssel külön költöztünk, de dolgozunk a kapcsolatunkon.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kib*szottul sajnálom – üzente Tóth Andi a nagyváradi koncertje után
Szerinte a technikusok nem voltak a topon. A fellépést azért befejezte.

Link másolása

hirdetés

A nagyváradi születésű énekesnő régóta várta, hogy szülővárosában koncertezhessen, ez pedig csütörtökön meg is történt. Csakhogy a koncert nem sikerült túl jól, ahogy Tóth Andi az Instagramm-sztorijában fogalmazott:

tragédia volt!

„Kibaszottul sajnálom, hogy egy ilyen ótvar koncertet sikerült összedobnunk. Tényleg nagyon szégyellem! Ez van. Mentségemre szóljon, nem az én hibám, kibaszott szar volt a hangosítás, szart sem hallottam” – mondta el a posztban. Bevallása szerint végig ideges volt, káromkodott, és azt is csodálja, hogy nem „baszta a mikrofont a közönségbe”. Bár, az nem világos, hogy a helyzeten, hogyan javíthatott volna, ha valakit fejbedob egy mikrofonnal.

„Nem voltak a topon a hangtechnikusok, és senki nem segített. Hangom se maradt, annyit ordítottam meg próbálkoztam. Szóval bocsánat, ez tragédia volt. Felbasz. Ennyi” – mondta. Az énekesnő egy rövid videót is megosztott a koncetről, amit itt lehet megnézni.

A héten G.w-M.-el történt hasonló eset: a rapper egy budapesti koncertjét szakította félbe, mert szerinte rosszak voltak a technikai körülmények.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Amber Heard: „Talán könnyű elfelejteni, de én is ember vagyok”
Amber Heard megalázva érzi magát és naponta több száz halálos fenyegetést kapott, amiért tanúskodott a Johnny Depp ellen folyó perben.

Link másolása

hirdetés

Még mindig nincs vége az elmúlt időszak legnagyobb Hollywood-i becsületsértési perének, amelyben Johnny Depp 50 millió dollárra perli volt feleségét, Amber Heardet, amiért egy cikkben azt állította, hogy bántalmazás áldozata lett. Depp többször is tagadta a vádakat – írja a BBC.

A több mint egy hónapig tartó tanúvallomás-sorozat alatt az esküdtek merőben eltérő emlékeket idéztek fel arról a két évről, amit együtt töltöttek:

mindkét színész agresszív viselkedéssel vádolja a másikat, igazukat pedig tanúkkal igyekeztek alátámasztani.

„Tudom, hányan fognak kijönni, és mondani róla valamit. Ez az ő hatalma” – mondta Heard csütörtökön a bíróságon. A színésznő szerdai vallomása feszült vitához vezetett közte és Depp ügyvédje, Camille Vasquez között a bizonyos kiömlött borról készült kép miatt – ez volt ugyanis az egyik kiváltó oka a pár közötti 2016-os verekedésnek, amely azzal végződött, hogy Depp állítólag megtámadta volt feleségét.

Egy ponton Amber Heard az esküdtekhez fordult, és azt állította, hogy a képeket Depp ügyvédjei megszerkesztették.

Vallomása során a színésznő többször is tagadta azokat a vádakat, amelyek szerint hazudott vagy félrevezette az esküdteket a tárgyalás során. Vallomása – elmondása szerint – napi szinten több száz halálos fenyegetéshez vezetett, amelyek miatt ismét „újraélte házassága traumáját”.

„Ez szörnyű... minden ember számára megalázó, és talán könnyű elfelejteni, de én is emberi lény vagyok”

– fakadt ki Heard a bíróságon.

hirdetés
„Ahogy ma itt állok, nem csinálhatok karriert. Az emberek még kapcsolatba sem kerülhetnek velem a fenyegetések és támadások miatt, amelyeket el kell viselniük.”


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Először mutatta meg egyszerre hármasikreit Rúzsa Magdi
Az énekesnő egy édes fotón öleli magához három gyermekét.

Link másolása

hirdetés

Rúzsa Magdi februárban adott életet hármas ikreinek, két kisfiúnak és egy kislánynak. Azóta már több képet is megosztott közösségi oldalain a babakocsikban fekvő babákról, de közelebbi fotót még csak egyszer, az egyik csöppségről.

Most azonban mindhárom kicsit láthatjuk, legújabb fotóján az énekesnő ugyanis egyszerre öleli magához a három babát.

„Imádooom ezeket a kis CUCMÁKOKAAAAT”

– írta a fotóhoz az énekesnő.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Jakupcsek Gabriella távozik az ATV-től
A műsorvezető négy év után távozik a csatornától, mert ősztől nem folytatják a műsorait.

Link másolása

hirdetés

Négy év után távozik az ATV-től Jakupcsek Gabriella, aki először a Jakupcsek Plusz című talkshow-val, majd Jakupcsek Night nevű műsorával jelentkezett rendszeresen a csatornán - írja a Blikk.

A műsorvezető a lap információi szerint közös megegyezéssel távozott, mert ősztől nem folytatják a műsorait.

"Négy sikeres közös év után úgy döntöttünk, hogy ősszel nem készítünk új adásokat Jakupcsek Gabriella eddigi műsoraiból. A közérzeti talkshow műfajt, amit ő képvisel, pihentetni szeretnénk, mivel csökkenő nézettséget hozott"

– mondta a Blikknek Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója, megjegyezve, hogy a Jakupcsek Plusz eddigi adásainak ismétlése továbbra is látható lesz az ATV Spirit csatornán.

Jakupcsek Gabriella a lapnak elmondta, mostantól szabadúszó lesz, és nem búcsúzik rossz szájízzel a csator­nától.

"Szerintem egy ilyen közérzeti talkshow komoly értéket képviselhet, sőt, helye is van a magyar televíziózásban, így a csapatom és én bármikor készen állunk egy ilyen típusú műsor folytatására, mert elképesztő mennyiségű történet van a tarsolyunkban. Valóban remek négy év volt, közös siker, szívügyem volt ez a műsor, de most nyitott vagyok arra, hogy máshogyan folytassam"

- tette hozzá.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: