News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Kulcsár Edina: „Ennyire tartósan ilyen mélyen én még nem voltam, mint az elmúlt időszakban”

Kulcsár Edina és Csuti a Nyerő Párosban mondták el, hogy válságba került a házasságuk. Edinával most arról beszélgettünk, szerinte hol csúsztak el a dolgok, és mostanra sikerült-e rendezniük a kapcsolatukat.

Link másolása

hirdetés

Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában nyíltan beszéltek arról, hogy válságba került a házasságuk, de szeretnének javítani a kapcsolatukon, ezért is vállalták a műsort. Edinával most többek között arról beszélgettünk, szerinte hol csúsztak el a dolgok, miben segített számukra a Nyerő Páros, és azóta sikerült-e rendezniük a kapcsolatukat. De a sikeres üzletasszony arról is mesélt, milyen élményei voltak a műsorral kapcsolatban, kikben csalódott, és csinálna-e bármit máshogy.

- Már a műsor legelején őszintén elmondtátok, hogy válságba került a házasságotok, és azért jöttetek, hogy megmentsétek a kapcsolatotokat. Hol csúsztak el a dolgok szerinted?

- Ez nagyon összetett, elég sok minden közrejátszott. 2020 márciusában kezdődött a járvány, én akkor voltam várandós a második gyermekünkkel. Ninát április végén hoztam a világra és nehezen éltem meg a korlátozásokkal járó nehézséget, ami a szülésemet illeti. A járvány abból a szempontból is érintett minket, hogy nagyon sok vállalkozásunk van, és abban az időszakban a bevételünk nulla volt, a kiadásaink viszont nem csökkentek. A legnehezebb pedig az volt, hogy megóvjuk az alkalmazottaink munkáját, akiknek a megélhetése rajtunk múlt, ez nagyon nagy felelősség. Én mindezt várandósan csináltam végig, tele bizonytalansággal és félelemmel. Nagyon aggódtunk a családtagokért is, minden olyan kilátástalan volt. Közben építkeztünk, de nagyon lassan haladtunk, minden csúszott. A közösségi médiában is rendre kaptam támadásokat ebben az időszakban. Illetve a kislányunkkal kapcsolatban nagyon sok dolog más volt, mint Medivel. Ninának rengeteget fájt a hasa, nagyon sokáig nem aludt, pavor alvászavara volt. Amikor egy anya tehetetlen, akkor nagyon ki tud borulni. Senkinek sem kívánom azt, amit én akkor átéltem. Kialvatlanok voltunk, Csuti is ingerültebb volt a szokásosnál, többször veszekedtünk. Még az is baj volt, hogy mondjuk a majonézt miért a hűtő bal oldalára teszed, miért nem a jobbra. Ilyen apróságokra is ugrottunk mindketten.

- Volt, amikor azt mondtátok, hogy itt a vége, szakítsunk?

- Többször is, sajnos.

hirdetés
Körülbelül idén tavasszal volt a csúcspontja ennek az egésznek, aztán kezdtek kicsit rendeződni a dolgok kettőnk között. Amikor már jött a Nyerő Páros, akkor nem mondom, hogy jól voltunk, de addigra ez a nagyon feszült helyzet már enyhült.

- Miért döntöttetek úgy, hogy ennyire nyíltan beszéltek a problémáitokról?

- Teljesen magunkat szerettük volna adni, felvállalni, milyen gondokkal küzdünk, mert problémái mindenkinek vannak. A műsorral kapcsolatban pedig azt éreztük, hogy egy mentsvár lehet számunkra, mivel a szerelemre koncentrál, olyan feladatokat kapunk, amelyek által mi is közelebb érezhetjük magunkat egymáshoz.

Nem az volt, hogy nem szerettük egymást, hanem egész egyszerűen az elmúlt másfél évünk nem arról szólt, hogy egymásra figyeljünk. Eltávolodtunk egymástól Csutival, a láng nemhogy lejjebb ment, de majdnem ki is aludt. Szerettük volna egymásnak is bebizonyítani a műsorral, hogy van még értelme a házasságunkért küzdeni. Arra vágytunk, hogy ha nem vagyunk együtt, hiányozzunk egymásnak, vagy, ha egymásra nézünk, hozzáérünk a másikhoz, újra érezzük azt a bizsergést, amit korábban.

Ebben a közegben csak egymásra figyelhettünk, és úgy gondoltuk, hogy ha újra érezzük ezeket a dolgokat, akkor van értelme folytatni, ha nem, akkor viszont jobb lesz tovább állni. A kemény feladatokon túl számtalan nehezebb pillanattal is szembenéztünk, főleg az ötödik nap estéjén.

- Arra gondolsz, amikor a párok név nélkül kérdezhettek egymástól, de szinte mindegyik kérdés rólatok vagy nektek szólt?

- Igen.

Ez az este olyan mély nyomot hagyott bennem, hogy szerintem világéletemben nem fogom elfelejteni. Ennyire tartósan és ilyen mélyen én még nem voltam, mint az elmúlt időszakban és ezt az egészet nagyban a játékostársainktól kapott kritikák okozták.

Olyan ember vagyok, aki ad mások véleményére, és ha a többség - márpedig ott a többség - azt mondja, hogy problémája van velünk, akkor én azt elkezdem elhinni. A szeretteink támogatása nélkül ez nagyon nehéz volt, főleg, hogy egyébként sem voltunk a toppon. Eszméletlen kemény volt. Ott azért egy kicsit megtörtem. Nagyon féltem attól is, hogy ha az emberek látni fogják, akkor nemcsak a többi pár, de az egész ország ellenem lesz, és még inkább sérülni fogok. De elképesztően nagy pozitív csalódás volt, hogy nem így lett, és az emberek többsége a mi pártunkra állt.

- Ugyanakkor azért sok negatív kritikát is kaptatok. Voltak, akik képmutatónak tartottak titeket azért, mert a közösségi médiában egy boldog párnak tűntetek, közben pedig nem volt minden rendben köztetek. Sőt, az első napokban talán még Molnár Gusztáv is hasonló véleményt fogalmazott meg veletek szemben a közösségi médiával kapcsolatban. Erről mit gondolsz?

- Az, hogy elgondolkodtunk rajta, hogy meg kell mentenünk a házasságunkat, még nem jelenti azt, hogy mi haragszunk, vagy folyamatosan rosszban vagyunk.

Attól nem mutatkozhatok a gyerekeim apjával, mert egyébként az érzelmi szintünk alacsonyabban van, mint a kapcsolatunk elején? Szerintem mindannyian mások vagyunk, én azt gondolom, hogy ez abszolút nem képmutatás.

A műsor első hetét nem néztem meg, mert nem akartam nagyobb lelki törést okozni magamnak, de azért a kollégáim mutattak egy-egy részletet. Gusztival kapcsolatban annyit, hogy nekünk teljesen mást kommunikáltak, mint amit aztán a riportszobában mondtak. És én azért adtam annak hangot, hogy nem vagyunk a toppon, mint házaspár, mint Edina és Csuti. De ettől függetlenül együtt neveljük a közös gyerekeinket, egy háztartásban élünk, együtt dolgozunk, együtt megyünk egy csomó helyre.

Az ember egy poszt keretein belül pedig nyilván nem fogja leírni, hogy “lehet, megromlott a házasságunk, de azért szép napot”. Ez nem oda való.

- Visszanézve a műsort vannak olyan párok, személyek, akikben csalódtál?

- Gusztiéknak voltak megnyilvánulásaik, amik nem estek jól. Ezek utólag visszanézve nagy csalódások voltak.

Furcsa volt ezekkel találkozni, és viszontlátni, hogy a többiek mennyire másként vélekednek rólunk, de nyilván ezt is vállaltuk, amikor bementünk.

A másik, akivel már a műsor alatt voltak nehezebb pillanataink, Pataki Zita volt. A műsor óta volt egy nyilatkozata, ami elég rosszul esett. Azt mondta, hogy szerinte Csuti lenézte a férje munkásságát. Erre Csuti reagált is. Na, akkor eléggé felhúztam magam, nem értettem, ezt miért kellett, tőlünk ez nagyon távol áll, ráadásul Csuti pont az az ember, aki nagyon tisztel mindenkit, és senkit se néz le.

- Van olyan, amit már máshogy csinálnál a műsorral kapcsolatban?

- Szerintem nem. Esetleg lehet, hogy lazábban venném, de ezt már csak most, utólag látom. Sőt, azt gondolom, hogy az az ominózus ötödik este is jót tett végül. Kellett ez a törés, mert lehet, hogy közöttünk is másképp alakult volna minden Csutival, ha ez nem történik meg. Még soha nem éreztem magam annyira törékenynek, mint akkor és ott, viszont senki másra nem számíthattam, csak a férjemre. Ez rengeteget adott.

- Hogy vagytok most Csutival, sikerült rendezni a kapcsolatotokat?

- A műsor abszolút megmutatta a helyes irányt, és tudjuk, mit kell csinálnunk, hogyan kell cselekednünk annak érdekében, hogy újra szerelmespár legyünk, és hogyan lobbantsuk be újra azt a tüzet.

Nagyon jól alakul most a kapcsolatunk. Nem mondom, hogy 100 százalékos, mert nem lehet egy csettintésre mindent a visszájára fordítani. De rajta vagyunk a megoldáson, sokkal többet beszélgetünk, tudatosan hagyunk időt a másikra.

Én elkezdtem priorizálni. Régebben nehezemre esett nemet mondani egy-egy felkérésre, plusz a cégeimen belül is szeretek mindent én megcsinálni, és ez rengeteg munkával jár, de már sokkal jobban figyelek ezekre is. Most az életem egy olyan szakaszban van, ahol próbálok mindent átszervezni annak érdekében, hogy sokkal több időt tölthessünk együtt Csutival. Összességében nagyon jó irányt vett a kapcsolatunk, és remélem, most már egy jobb időszak jön.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
„Rettegtem, hogy belém akar költözni a Sátán” – Először szólalt meg a szörnyen végződött szertartás után VV Anett
Több dolog szerencsétlen együttállása kellett ahhoz, hogy a valóságshow-szereplő súlyosan megsérüljön az Ayahuasca-szertartás után.

Link másolása

hirdetés

Öt hete mi is megírtuk, hogy kis híján tragédiával végződött egy úgynevezett Ayahuasca-szertartás, amin több magyar celeb is jelen volt. Ennek lényege, hogy a részt vevők testileg is lelkileg is megtisztuljanak, mindezt azonban erősen hallucinogén teafőzet segítségével igyekeznek elérni. Akkor még a hírekben is csak találgattak arról, ki volt az a híresség, akit végül súlyos sérülésekkel, hiányos öltözetben találtak meg egy erdő szélén.

Most a Blikk interjút készített a szertartásból a legrosszabbul kijövő VV Anettel.

A Való Világ egykori játékosa elmondta: azért vágott bele a szeánszba, mert voltak olyan családi problémái, amire csak így látott megoldást.

Elmesélte, hogy családjában nagyon sokan haltak meg a rég- és közelmúltban is 42 éves korukban, ő pedig 41 évesen szerette volna elkerülni, hogy erre a sorsra jusson. Arról is beszélt, hogy az elmúlt időszakban nagyon közel kerültek egymáshoz Sáfrány Emesével, így logikus volt, hogy együtt vágjanak bele a megtisztulásba.

hirdetés

Az ominózus estéről azt írta:

Rettenetesen féltem végig. Megittam a főzetet, ezután borzasztó volt...

A hölgy, aki a szertartást vezette, olyan volt nekem utána, mint maga a Sátán, őt láttam benne, és attól rettegtem, hogy belém akar költözni.

Úgy tudtam, 5-6 óra elteltével kiürül a szervezetemből ez a főzet, de nálam nem így volt. A szertartásvezető már elment aludni, de bennem megmaradt a rettegés. Rajta kívül csak Emese volt ott, mondtam neki, hogy rosszul vagyok, haza akarok menni. Ő elment a táskájáért, én pedig úgy féltem, hogy menekülni kezdtem az erdőn, árkon-bokron át. Itt szeretném leszögezni, nem voltam meztelen, nem tudom, ezt ki találta ki. A pólóm ugyan nem volt rajtam, mert a főzet mellékhatásának köszönhetően lehánytam, de melltartó és nadrág volt rajtam. Futottam, mint akit űznek

– mesélte a Blikknek.

Arról is beszélt, hogy sérüléseit egy 3 méteres magaslesről leesve szerezte. Mint mondta, összesen közel 24 órát töltött a földön fekve, bizonyos pillanatokban abban sem volt biztos, hogy él-e még.

„Valószínűleg nem voltam magamnál az eséskor, azért is sérültem meg ennyire. Eltört a sarokcsontom, a csigolyacsontom és öt bordám”

– sorolta sérüléseit Anett, aki leszögezte: nagyon hálás a kapálni induló férfinak, aki megtalálta, később szeretné személyesen is megköszönni neki.

Elmondása szerint tanult az esetből, még egyszer biztosan nem vágna bele ehhez hasonló szertartásba. Arról nem tudott, hogy az ilyen szeánsz Magyarországon illegálisnak számít, ugyanakkor tudomása szerint nem indult ellene eljárás, sőt állítása szerint a rendőrök is végig nagyon kedvesen és segítőkészen bántak vele.

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Mentőt kellett hívni Zimány Lindához, a Dancing with the Stars próbájára
Szerencsére nem sérült meg nagyon, néhány hét alatt rendbe jön, ha minden igaz.
Címkép: RTL Klub - szmo.hu
2022. augusztus 17.


Link másolása

hirdetés

Hamarosan jön a Dancing with the Stars új évada, aminek augusztus 8-án jelentették be a szereplőit. Köztük lesz Zimány Linda is, aki úgy lesérült az egyik próbán, hogy mentőt kellett hívni hozzá – számolt be a Ripost.

„Egy pár nap kényszerpihire kerültem a próbákból, a bordáim alatt lévô izmok megzúzása miatt az egyik alkalommal, de vasárnaptól újra próbálunk, és aztán jövô héten kezelésre is kerül, így remélem már kevesebb fájdalommal mozoghatok majd, mint a héten eddig"

– magyarázta Linda az Instagramon. A leírtak alapján tehát túl nagy baja nem lett, hamarosan teljes gőzzel tud majd próbálni a műsorra.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Másodszor is kirúgta az RTL Klub Molnár Gusztávot – a színész egyedül próbál megküzdeni alkoholproblémájával
A Drága örökösök sztárja egyelőre egy komáromi zöldségfeldolgozó üzemben kaphat munkát ideiglenesen.

Link másolása

hirdetés

Nagy elhatározásra jutott a Drága örökösök sztárja, Molnár Gusztáv: az elvonót otthagyva egyedül szeretne megszabadulni az alkoholizmustól – ezt maga a színész árulta el a Blikknek.

Beszélt arról a nehézségről is, hogy már néhány nap után is elvonási tünetei vannak – verejtékezés és enyhe kézremegés –, de tudja, hogy ezek egy idő után alábbhagynak. Gusztávnak azért is kellett végképp a leszokás mellett döntenie, mert anyagi tartalékai is elfogytak.

„Az előző elvonómon a feleségem, Vivi támogatott, akkor azonban az volt az egyezség közöttünk, hogy októberig benn maradok. Én azonban három hét után eljöttem, és azonnal vissza is estem, újra inni kezdtem.

Megértem, hogy véget vetett a házasságunknak, és azt is, hogy már nem támogat.

A saját lábamra kell állnom, mert ha mégsem megy egyedül az, hogy lemondjak az alkoholról, csak az elvonó marad, ez azonban pénzbe kerül”

– vallotta a színész. Beszélt RTL-es munkájának végéről, és arról is, hogy már nem tér vissza a sorozatba. „A minap kiderült, hogy nincs visszatérés, másodszor is kirúgtak. Én azonban – attól még, hogy nincs állásom – színész maradtam. Addig is azonban valamiből élnem kell, úgyhogy most bármilyen állást elvállalok.

hirdetés
Épp most tárgyalok itt, Komáromban egy zöldségfeldolgozó üzemmel, ha minden jól megy, ott kapok munkát hamarosan. A külföldi álláskeresést sem zártam ki teljesen, meglátjuk, hogyan alakul majd az életem

– fejtegette jövőbeli kilátásait Molnár.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy az elvonóra vonult, majd onnan saját felelősségre távozó sztár házasságának nemrég vége szakadt, mert felesége, Farkas Vivien megtalálta a színész nőknek ír, pikáns üzeneteit és az érzelmi zsrolásokat.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Rácz-Gyuricza Dóra: „Nőként nagyobb erény szomorú házasnak lenni, mint boldog szinglinek”
Közösségi oldalán pontokba szedte, hogy szerinte miért nehéz manapság nőnek lenni.
Fotó: RTL Klub - szmo.hu
2022. augusztus 17.


Link másolása

hirdetés

Rácz-Gyuricza Dóra hosszú posztot rakott ki az Instagramra, amiben pontokba szedte, miért nem könnyű nőnek lenni. Ha ez alapján kellene megfogalmazni, valószínűleg azt mondanánk, nőnek lenni a legnehezebb hivatás a világon.

Itt van a teljes lista:

 • "Fontos, hogy természetesek maradjunk és fogadjuk el, hogy öregszünk, de azért lehetőleg ne látszódjon rajtunk.
 • Dolgozzunk olyan keményen, mintha nem lenne gyermekünk, de közben úgy neveljük a gyerekeket mintha nem lenne más munkánk.
 • A főállású anyukákra úgy tekintenek, mint akik nem teljesítik be céljaikat, de a dolgozó anyukák önzőek. Nem is beszélve arról, ha úgy döntesz, nem vállalsz gyermeket, hiszen a gyermektelen nők élete sosem lehet teljes.
 • Legyen karrierünk, de nehogy a családi élet rovására menjen!
 • Gondolkozzunk úgy mint a férfiak ha sikeresek akarunk lenni, de ne viselkedjünk úgy mint egy férfi ha szeretnénk, hogy az emberek kedveljenek minket.
 • A férjeinkkel legyünk gondoskodóak az anyjuk helyett, de sose kezelhetjük őket gyerekként!
 • Nőként nagyobb erény szomorú házasnak lenni mint boldog szinglinek.
 • Ne maradj bántalmazó férfi mellett, de soha se válaszd szét a családodat!
 • Ne házasodj ingyenélővel, hiába nagy a szerelem, de ne maradj egy jómódú férfi mellett a biztonság miatt.
 • Sose függj anyagilag egy férfitól de ne heréld ki azzal, hogy többet keresel nála.
 • Bíztatnak, hogy ébresszük fel magunkban a szexualitást, de azért tartsuk már meg a tisztességes határainkat.
 • Foglalkozz a kinézeteddel, de ne keresd a férfiak figyelmét.
 • Törődj a dolgokkal magad körül, de ne drámázz, ha elveszíted őket.
 • Szeresd magad, de azért ne legyél önimádó.
 • Álmodj nagyot, de örülj a kevésnek."

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rácz-Gyuricza Dóra (@gydorejj) által megosztott bejegyzés

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: