SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Pénzt és utazást kínáltak szexért Szarvas Andinak: volt, aki a bugyijáért és a zoknijáért is pénzt adott volna

„Volt olyan férfi, aki azt írta, hogy őt az teszi boldoggá, ha vásárolhat, és pénzt utalhat egy nőnek” – mondta a szépségkirálynő.

Link másolása

Szarvas Andi még mindig szemtelenül fiatal. Az egykori szépségkirálynőt máig sokan bombázzák ilyen-olyan ajánlatokkal. Néha egészen meglepő dolgokat kérnek:

– A szépségversenyek során soha nem sugalltam azt, hogy vevő lennék bármilyen tisztességtelen megkeresésre, épp ezért személyesen nem is kaptam ajánlatokat. Ellenben üzenetben gyakran kínálnak utazást vagy pénzt különböző szexuális szolgáltatásokért. Ami azért megdöbbentő, mert azt gondolom, a képeim sem arról árulkodnak, hogy olyan lány lennék, aki vevő az ilyesmire – mesélte Andi a Blikknek.

Voltak olyan üzenetek, amelyek megijesztették, de olyanok is, amelyek megnevettették.

– Volt olyan, aki a fehérneműmet szerette volna megvenni, de olyan is akadt, aki a zoknimért kínált pénzt. A leginkább meghökkentő az volt, amikor érkezett egy üzenetet, amiben arról írt egy férfi, hogy őt az teszi boldoggá, ha vásárolhat, és pénzt utalhat egy nőnek.

Állítása szerint semmilyen ellenszolgáltatást nem kért volna cserébe, csak szerette volna, ha a kapott pénzből dizájner ruhákat vásárolok magamnak. Azt gondolom, ha kértem volna tőle 3 millió forintot, gond nélkül átutalja az összeget, de engem abszolút nem mozgatott meg az ajánlata. Sőt, inkább megijesztett, hogy milyen beteg emberek vannak – mesélte Andi.

A szépségkirálynő arra is kitért, miszerint az ő megítélését is negatívan érinti, hogy sok nő valóban hajlandó pénzért áruba bocsátani a testét.

– Azt gondolom, mindenkinek a szíve joga, milyen ajánlatokat fogad el, így nem ítélek el senkit a döntéséért, de – sajnos – egy kalap alá van véve mindenki, aki a szépségversenyek világában mozog, mivel sok lány képtelen nemet mondani ezekre a megkeresésekre.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Eladta Amerikában az István, a király jogait Szörényi Levente – ezzel vádolta meg egy besúgó a zenészt a '80-as években
Az 1984-es jelentésében Víg ügynök azt írta, hogy az üzlettel a szerzők „óriási adómentes jövedelemhez” jutottak. Szörényi menedzsere szerint a jelentés tartalma nevetséges, és hasonlóan vélekedett Bródy János is.

Link másolása

El akarta adni Amerikában az István, a király rockopera zenei anyagának játszási jogát - ezzel vádolta meg egy ügynök a jelentésében Szörényi Leventét a '80-as években. A zenész menedzsere nevetségesnek nevezte a jelentés tartalmát.

„Baráti és munkatársi kapcsolataimtól hallottam, hogy Szörényi Levente Amerikában tartózkodik. A kint tartózkodása alatt eladta az István, a király c. rockopera zenei anyagának játszási jogát.

Ennek alapján a SZER több részletben fogja a rockopera zenei anyagát lejátszani és a történelmi részt ismertetni. Valószínűleg az opera főszereplője, rendezője és Bródy János szövegíró tudtával történt ez a játszási jog eladása. Ezzel a szerzőpáros óriási adómentes jövedelemhez jut. Elképzelni sem tudjuk, hogy lehet ilyen üzletet megkötni a hivatalos hazai szervek engedélye nélkül. Elképzelhető, hogy a hézagos szerzői jogokkal foglalkozó törvény valamelyik kiskapuját megtalálták. Budapest, 1984. ápr. 18.” - ezt írta a Víg fedőnevű ügynök jelentésében 1984 áprilisában. Az iratot az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára osztotta meg a Facebook-oldalán.

A Blikk az ügyben megkereste Szörényi Leventét, akinek a menedzsere konkrétan nevetségesnek nevezte a jelentés tartalmát.

„Az István, a királyt 1983 augusztusában mutatták be, a filmet pedig még csak forgatták. 1984-ben lehet, hogy járt ugyan Amerikában Szörényi Levente a családjánál, ám maximum megemlíthette, hogy készült egy ilyen mű, eladni semmiképpen sem tudott volna semmilyen jogot, hiszen azok akkor már a Fonográf GMK. tulajdonában voltak”

- mondta a lapnak Rosta Mária.

Hasonlóan vélekedett a jelentés tartalmáról Bródy János is. A zenész a levéltár Facebook-bejegyzéséhez is beírta, hogy „hülyeség”, és nem is érti, hogy miért pont ezt találta ki róluk az ügynök.

„Egyébként hozzá vagyok szokva a hamis feltételezésekből kiinduló rágalmazásokhoz, hiszen manapság mindenkiről, aki nem a jelenlegi kormány híve, és élt már 90 előtt is, azt terjesztik a propagandisták, hogy a kommunista rendszer kegyeltje volt, és csak ennek köszönhette a sikereit. Ez a NER eltörléskultúrája (cancel culture), amit néhány, magát történésznek képzelő figura jelentős kormánypárti támogatással az interneten terjeszt. És persze, nincs igazán kedvem vitatkozni velük, de a »Mondd, te mit hiszel« című dalban megírtam róluk a véleményem” - tette hozzá Bródy János.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Nem Győzike Show lesz a Győzike Show új neve, de nem nehéz kitalálni, mire változott
Gáspárék néven tér vissza a legendás család, ezúttal a TV2 képernyőjére. Azt egyelőre nem tudni, hogy lányaik is szerepelnek-e majd.

Link másolása

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az RTL (Klub) után immár a TV2-n tér vissza a Gáspár Győző és családja életéről szóló reality. A műsorban azonban nem ez lesz az egyetlen változás:

az új show immár nem Győzike Show néven szerepel majd, hanem Gáspárék lesz a címe.

A hírek szerint TV2 már egy ideje tervezi az újabb Győzike Show-t, végül az őszi műsorrendbe kerül a képernyőre. Nyáron forgatnak majd, és terveik szerint néhány héten át napi rendszerességgel vetítik majd a műsort. Győző és Bea asszony már le is szerződött, de az, hogy a lányaik, Virág és Evelin szerepelnek-e majd, még kérdéses.

Annál is inkább, mert nemrég kiderült, hogy Gáspárék idősebb lánya, Evelin a fideszes EP-képviselő, Járóka Lívia csapatában is dolgozik, asszisztensként.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Botrány a celebvilágban: David Beckham 10 millió dollárra perli Mark Wahlberg cégét
Áll a bál a színész fitnesscége miatt. A volt focista szerint jelentősen megkárosították a szerződésével.

Link másolása

10 millió dolláros pert indított David Beckham Mark Wahlberg fitneszcége ellen. A volt focista azért indította a pert, mert azt állítja, félrevezették, mikor aláírta a globális nagyköveti szerződést – írta meg a Mafab.hu.

A perben a Mark Wahlberg Investment Group és az F45 alapítói, Adam Gilchrist és Rob Deutsch is érintettek.

Beckham azt állítja, hogy több mint 10 millió dollárt veszített, mivel csak akkor kapta meg az ígért részvényeket, amikor azok értéke már csökkent.

Az F45 visszautasítja a vádakat, és azt kérte a bíróságtól, hogy ejtsék az ügyet, ők azonban úgy döntöttek, hogy folytatják az eljárást.

Nem ez az első balhés ügy a cég körül, Terrell Owens focista korábban beperelte az F45-öt, azt állítva, hogy 700 000 dollárral tartoznak neki.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Joshi Bharat újra szerelmes: Mészáros Lőrinc felesége után egy ismert hölgy rabolta el a szívét
Valóban van valaki az életemben, aki boldoggá tesz – árulta el a műsorvezető. A fél ország biztosan hallotta már új párja hangját.
FM. Kép: Youtube - szmo.hu
2024. április 23.


Link másolása

Joshi Bharat életébe pár hónapja ismét beköszöntött a szerelem – írja a Blikk. A 68 éves celeb 2021 őszén 31 év után vált el feleségétől, Csillától, majd belépett az életébe Kelemen Beatrix – Mészáros Lőrinc volt felesége –, ám mindössze néhány hónap múlva vele is szakítottak.

„Már csak olyan jön, ami az életem utolsó szakaszát előkészíti”

nyilatkozta ezután Joshi, akire azóta mégis rátalált a boldogság.

„Ugyan nem szoktam már nyilatkozni a magánéletemről, de annyit elárulhatok, hogy valóban van valaki az életemben, aki boldoggá tesz”

– árulta el a műsorvezető, aki a lap információi szerint új munkájának köszönheti szerelmét. Új párja vendégként érkezett az Egy férfi és egy nő című műsorába még január végén. Kedvese ráadásul nem is ismeretlen: a műsorvezető Kiss Virág Magdolna mellett találta meg újra a boldogságot, aki színészként, szinkronrendezőként és parfümőrként dolgozik, ám a nagyközönség legjobban a hangjáról ismerheti. Ő szólaltatta meg magyarul Natalia Oreiro színésznőt a Vas Angyal című szappanopera Milagrosaként.


Link másolása
KÖVESS MINKET: