News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Kétszer műtötték agydaganata miatt az X-Faktor versenyzőjét, az otthonát is elárverezték

Hollósi Máté embert próbáló éveken van túl, de sosem adta fel, most pedig szeretne a saját lábára állni.

Link másolása

hirdetés

Kétségkívül az volt a legszívszorítóbb pillanat az X-Faktor 10. évadának első adásában, amikor egy 21 éves fiú arról rappelt saját dalában, miken ment keresztül, miután agydaganatot diagnosztizáltak nála gyerekkorában. A mentorokat teljesen meghatotta a produkciója, nem is tudtak neki nemet mondani, ezért négy igennel továbbjuttatták a következő fordulóba.

Hollósi Máté csupán 10 éves volt, amikor kiderült, hogy agydaganata van. Az iskolában a lépcsőn lefelé futva hirtelen megszédült, elesett és eltört a karja. A kórházban az orvos azt tanácsolta, hogy nézessék meg, nincs-e agyrázkódása, a vizsgálat során pedig kiderült, hogy van a koponyájában egy daganat.

"Utólag kiderült, ha ennek a véletlennek köszönhetően nem veszik észre, akkor maximum pár hetem lett volna hátra"

- mondta a fiú a Blikknek.

Korábban alig volt beteg, és semmi sem utalt arra, hogy egy tumor van az agyában. Nem sokkal később a diagnózis után megműtötték, de nem tudták az egész daganatot kivenni, mert olyan helyen volt, ahonnan nem lehetett teljesen eltávolítani. Ezután pedig teljesen megváltozott az élete.

hirdetés
"A műtét után újra kellett tanulnom járni, beszélni. Kiszolgáltatott helyzet volt, mert pelenkázni kellett, semmit nem tudtam magamtól csinálni, de egy pillanatra sem adtam fel. Két évvel később a daganat kiújult, ezért újra műteni kellett, és a mai napig ott van a tumor egy része. Nem lehet tudni, hogy mikor újul ki vagy nő meg, de nem hagyom, hogy ez határozza meg az életemet."

Arról is beszélt, hogy betegsége nemcsak lelkileg, hanem anyagilag is megterhelte őt és családját. Debrecenben éltek, a kezelések pedig Budapesten voltak, ahová hetente többször el kellett utazniuk. Szülei mindent megtettek azért, hogy fiuk újra tudjon beszélni, mozogni, ezért szinte minden pénzüket erre költötték. Emiatt azonban szép lassan elmaradtak a számlákkal, mert nem volt miből befizetni őket. Végül elárverezték az otthonukat, a család egyik barátja fogadta be őket.

Mostanra már megoldódott a lakhatásuk, Máté azonban nem tud dolgozni, mert munkaképtelennek nyilvánították, segélyre azonban nem jogosult. Ő azonban nem akar tehetetlenül élni, ezért is jelentkezett az X-Faktorba.

"Szeretnék a saját lábamra állni, és élni az életemet, hiszen nem tudhatom, mennyi van még belőle. Nem nagy hírnevet akarok, nekem elég egy kis morzsa is. Azért jelentkeztem a műsorba, hátha valaki felfedez, és persze azért, hogy megmutassam, mindig van remény. Mindig van egy következő lépcsőfok, és ha nehéz is meglépni, muszáj"

- mondta.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Vajon mit tekert ilyen odaadással Justin Bieber Tiborcz kastélyszállójában?
Mire tippeltek?

Link másolása

hirdetés

Ahogy arról mi is beszámoltunk, miután nagyszabású koncertet adott a Szigeten Justin Bieber, az after party helyszínéül pedig a Tiborcz István tulajdonában lévő turai kastélyszállót, a Botaniqot választotta. A partiról képeket is feltöltöttek az Instagramra, amelyből szombaton megérkezett a második csokor is.

Az egyik eltűnő sztorin az látható, ahogy a Pókembernek öltözött világsztár gondos odafigyeléssel cigarettát teker. Az rtl.hu a nagyító funkciót segítségül hívva kisilabizálta, hogy az asztalon a Zig Zag Rolling Papers Orange márkájú cigipapír, a dohány, az öngyújtó mellett némi zöldes színű növényi törmeléket is látni lehet. Messzemenő következtetéseket azonban ebből nem vonnánk le.

Justin Bieber tavaly szállt be a kaliforniai kannabiszüzletbe, sőt már saját márkája is van Peaches néven, ami előregyártott füves cigiket forgalmaz.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Mardoll nem sok ruhát vett fel a Szigeten, és megkérdezte: „Ez így túl sok?”
Attól függ, mihez képest, mondhatnánk, de döntsétek el ti: sok vagy kevés az, ami Mardollon volt tegnap?

Link másolása

hirdetés

Yvonne Dederick lánya, Mardoll a Sziget szombati napjáról posztolt az Instagram-oldalán. Az X-Faktorban is szereplő rapper fel volt készülve arra, hogy hőség lesz, mert nem sok minden volt rajta. A poszthoz csak annyit írt:

"Ez így túl sok?"

A kommentelők írtak hozzá mindenfélét, de nagy meglepetést nem láthatunk köztük, mert a kedvencük többnyire extrém öltözékeket hord egyébként is.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
FBI: Alec Baldwin meghúzta a halálos sérülést okozó pisztoly ravaszát a forgatáson
Másképp nem sülhetett volna el a 45-ös Colt. A lelőtt operatőr családja gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított pert.

Link másolása

hirdetés

A Sky news megszerzett egy FBI-jelentést, amelyben azt írják a nyomozók, hogy Alec Baldwin meghúzta a ravaszt azon a fegyveren, amely megölte az egyik operatőrt a Rust című film forgatásán. Baldwin eddig azt állította, hogy véletlenül lőtte le Halyna Hutchinst, a fegyver magától sült el, és nem húzta meg a ravaszt.

„Nem húztam meg a ravaszt. Soha nem emelnék fegyvert senkire. Soha” – mondta még korábban egy ABC-interjúban.

Az FBI vizsgálata során azonban azt állapították meg, hogy azt a fegyvert nem lehetett volna elsütni a ravasz fizikai meghúzása nélkül.

Az új-mexikói orvosszakértői hivatal egyébként balesetnek minősítette Hutchins halálát, és ezt írták: „A halált mellkasi lőtt seb okozta”. Hogy a fegyverbe valaki szándékosan tett-e éles lőszert, arra nem találtak elég bizonyítékot.

Baldwin természetesen úgy tudta, hogy a 45-ös Colt töltetlen volt, a baleset után ezt mondta: „valaki felelős azért, ami történt, de tudom, hogy nem én vagyok az”.

Halyna Hutchins családja gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított pert, azt feltételezik a keresetükben, hogy a felelőtlen munkavégzés és a költségcsökkentés miatt történt az eset.

hirdetés

A Santa Fé megyei seriff hivatal is vizsgálódott. Annyi derült ki, hogy a fegyverkezelő, Reed Gutierrez töltötte meg a fegyvert, de ő is azt hitte, hogy vaktöltények. Odaadta a fegyvert Dave Halls első rendezőasszisztensnek, aki Baldwinnak adta a jelenet felvételekor, azzal, hogy biztonságos a fegyver.

Baldwin már Budapesten forgat idén, Olga Kurylenkóval szerepelnek a Chief Of Station című kémfilmben, amit idén be is fejeznek.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Az Éjjel-nappal Budapest sztárja zokogott, amikor Justin Bieber a színpadra lépett
Kármán Odettet párjával, Kamarás Norberttel látogatott ki Bieber koncertjére, ezzel pedig egy álma vált valóra.

Link másolása

hirdetés

Az Éjjel-nappal Budapest sztárja, Kármán Odett is kilátogatott a Sziget pénteki napjára, ahol nemcsak önfeledten csápolt Justin Bieber koncertjén, de még el is sírta magát a világsztár láttán – erről Instagramon számolt be.

Mint írta,

„nagyon közelről láthattam (Biebert - a szerk.), Norbi a nyakába is vett többször, hogy még jobb legyen a kilátás, és ezek tetejében pedig Hailey-t is volt szerencsém látni!! Bevallom őszintén, a 2. videónál el is sírtam magam (bőgtem) amikor kisétált a színpadra a koncert elején... Madarat lehetne most velem fogatni...”

Odett nosztalgikus posztjából az is kiderült, hogy neki Justin volt az első olyan ember akiért rajongott és elkezdte hallgatni.

„Emlékszem. a legelső kinyitható telefonomra csak egy szám fért rá, és az a Baby volt. Vele és rajta nőttem fel.”

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: