SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Kembe Sorel Lakatos Márknak: „Lehet, hogy vissza kéne venni az arcból, leszállni a magas lóról, ugyanis te már nem vagy semmi!”

Újabb fejezetéhez érkezett a színész és a stylist üzengetésen alapuló „médiaháborúja”, ezúttal Opitz Barbi megtámadásával kapcsolatban kerültek összetűzésbe egymással.

Link másolása

Ismét személyeskedéssel teletűzdelt szócsatát vívott egymással TikTok-videókon keresztül Lakatos Márk és Kembe Sorel: a stylist szerint a színész baromságokat beszélt, míg Sorel azzal vágott vissza Lakatosnak, hogy már senki sem kíváncsi rá.

Lakatos Márk korábban azért szólt be Kembe Sorelnek, mert szerinte populista és suttyó módon becsmérelte a magyar celebeket, most pedig az nem tetszett neki, ahogy a színész Opitz Barbi megtámadását kommentálva többek között ezt mondta a TikTokon: „Opitz Barbit összeverték... Túl azon, hogy ez egy szomorú eset, nem is ez a lényeg.”

Lakatos a TikTokon így üzent Sorelnek:

„Baromság a köbön! Azt szeretném csendben megkérdezni csak, hogy ha valakit a barátjával egy többtagú banda megtámad egy plázában, terrorizálják, megtépik, megverik, leköpik, akkor arra hogyan lehet azt mondani, hogy ez szomorú, de nem ez a lényeg?!”

Emellett a stylist iskolázatlanságra és nagyképűségre is utalt a színész viselkedésével kapcsolatban, aki persze nem maradt adós a válasszal.

@lakatosmarkstyle

♬ eredeti hang - Lakatos Márk

Sorel új TikTok-videójában – a korábbi online szóváltásukhoz hasonlóan ezúttal is – azt mondta, hogy Lakatos nem volt képes rendesen értelmezni a mondatait, hiszen ő egyáltalán nem Opitz Barbit hibáztatja az egyik budapesti plázában történt sajnálatos incidens miatt. Sokkal inkább magát a „rendszert” teszi felelőssé azért, hogy

egy, a médiába fiatalon belekeveredő énekesnőt senki nem figyelmeztet arra, hogy a reflektorfény milyen hatással lesz az életére, milyen veszélyeket rejt magában az ismertség, és egyáltalán hogyan viselkedjen a közösségi médiában, mit kommunikáljon magáról.

Sorel mondandójából sem hiányzott a személyeskedés Lakatos irányába, sőt:

„Lehet, hogy vissza kéne venni az arcból, leszállni a magas lóról, ugyanis te már nem vagy semmi. Egy ideig engedtek bohóckodni a televíziók képernyőin, ezzel is rombolva a közízlést” – üzente a színész a stylistnak.

@iamkembesorel A Latyakos újra támad ? IG: iamkembesorel #fyp #kembesorel #ostoba #önjelölt #senki ♬ Asian taste trap(971188) - stst-Bonz

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Szabó Zsófi 440 ezer forintos cipőben indul bulizni a szombat éjszakába
A Reggeli műsorvezetője a közösségi oldalán mutatta meg, hogy vág neki a budapesti éjszakának. A rózsaszín magassarkúja Dolce & Gabbana márkájú, és nem is akármennyibe kerül.
H. M. - Fotó: RTL - szmo.hu
2023. december 09.


Link másolása

A műsorvezető az Instagram-oldalán mutatta meg, hogyan indul neki az éjszakának szombat este - szúrta ki a Blikk.

A flitteres összeállítás mellett a cipőjét emelte ki a lap. A rózsaszín magassarkú ugyanis Dolce & Gabbana márkájú, és nem is akármennyibe kerül. 1242 dollárért árulják a cipőt, vagyis nagyjából 440 ezer forintért lehet beszerezni.

"Hello, Saturday Night!"

- írta a bejegyzéshez.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Így néz ki most Kudlik Júlia - fotó!
A 78 éves egykori tévés most egy díjátadón jelent meg Budapesten. A köz szolgálatáért végzett tevékenység és a példaértékű szakmai munka elismeréseként tíz kategóriában adták át a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. által alapított szakmai díjakat pénteken a Thália Télikertben.

Link másolása

A legtöbben a Delta című műsorból ismerhetik a tévés műsorvezetőt, ezt a műsort 1965-től 1996-ig vezette.

A műsorvezető egy díjátadón jelent meg Budapesten. A köz szolgálatáért végzett tevékenység és a példaértékű szakmai munka elismeréseként tíz kategóriában adták át a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. által alapított szakmai díjakat pénteken a Thália Télikertben.

Kudlik Júlia egy díjat adott át, tőle vehette át a Sára-Csoóri-életműdíjat a Balázs Béla-díjas filmproducer, Hábermann Jenő.

(via Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
1700 négyzetméter, 4 hálószoba - Így néz ki Palvin Barbara és Dylan Sprouse 620 millió forintos luxusháza
Az udvaron még egy patak is keresztülfolyik, hogy még romantikusabbá tegye a környezetet.

Link másolása

A Blikk osztotta meg, hogy a spanyol Elle magazin hasábjain Barbi beszámolt új otthonukról, amelyet férjével Dylan Sprousezal Los Angelesben vásároltak.

A modell így nyilatkozott:

„Dylan és én vettünk egy házat Los Angelesben, teljesen odáig vagyunk érte. Mindent magunknak csinálunk a felújításnál, így a hétköznapokon simán lehet engem látni, ahogy padlót csiszolok, javítom az ablakokat, festek dolgokat. Alapból lusta ember vagyok, de ilyen aktív sosem voltam még. Ez viszont normális, izgatottak vagyunk a közös projekttől.”

Az 1920-as években épült épületet két éve vették meg, és nem kevesebb, mint

1,8 millió dollárba (620 millió forint) került

a promotions.hu adatai szerint. A kétemeletes épület alapterülete 1700 négyzetméter, és négy hálószoba van benne. Az udvaron még egy patak is keresztülfolyik, hogy még romantikusabbá tegye a környezetet.

A képeket itt nézhetitek meg.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Tóth Gabi elárulta, hogy miért rohant ki a Sztárban sztár leszek! stúdiójából
Sokan azt hitték, hogy megsértődött, mert nem az ő versenyzője jutott tovább. Az ok azonban ennél sokkal prózaibb.
Fischer Gábor - szmo.hu
2023. december 09.


Link másolása

A Sztárban Sztár leszek legutóbbi adásában Tóth Gabi váratlanul elhagyta a stúdiót. Rossznyelvek szerint azért, mert megsértődött, mivel nem pártfogoltja jutott tovább a versengésben.

Az ok azonban ennél sokkal prózaibb:

rotavírus

Menni kellett neki, mert ment neki.

A múlt héten Tóth Gabi kislánya került kórházba, akkor nem tudtuk még, mi lehetett a baj oka, de most Gabi megírta az igazságot:

„Gyönyörűen végigment rajtunk a rotavírus, amelyet a gyerek kezdett és szépen sorba haladtunk. Isteni élmény volt.”

És hogy a félig üres pohár félig teli is legyen, az énekes-celeb így zárta sorait:

„Viszont csodásan bele fogok férni a holnapi fináléruhámba.”

A dietetikusa azonban biztosan más módszert javasolt volna.

(Forrás: Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET: