SZTÁRVILÁG

John Legend felesége elvetélt, szívszorító képekkel, őszintén írt a fájdalmáról az Instagramon

Chrissy Teigen megrázó fotókat osztott meg követőivel a kórházból, miután elveszítette a babáját.

Link másolása

Szívszorító Instagram-posztban jelentette be Chrissy Teigen, hogy elvetélt. John Legend felesége a harmadik gyermekükkel volt várandós, ám komplikációk merültek fel, folyamatos vérzése miatt kórházba került, ahol sajnos nem sikerült megmenteniük a magzatot.

A modell azt írta a bejegyzésben, hogy egyszerűen nem tudták megállítani a vérzést, és bár vérátömlesztést is kapott, végül elvetélt. Emiatt most olyan fájdalmat éreznek a férjével, amit még soha.

Az édesanya azt is elárulta, hogy két gyermekének nevéről nem döntöttek előzetesen, csak a születésük után nevezték el őket. Most viszont valamiért elkezdték Jacknek hívni a pocakjában növekedő babát.

"Így hát ő mindig is Jack lesz nekünk. Jack annyira küzdött azért, hogy a kis családunk tagja legyen, és az is lesz mindörökké. Annyira sajnálom, hogy életed első pillanatai olyan sok komplikációval jártak, hogy nem tudtunk neked olyan helyet biztosítani, hogy életben maradhass. Örökké szeretni fogunk téged!"

Chrissy megköszönte a követőinek a sok jókívánságot és imát, és azt írta, hogy a történtek ellenére nagyon hálásak az életükért és két gyönyörű gyermekükért. Most életük legnehezebb napjait élik meg, gyászolnak és sírnak, de szeretetükkel és összetartásukkal ezen is túllesznek majd.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

We are shocked and in the kind of deep pain you only hear about, the kind of pain we’ve never felt before. We were never able to stop the bleeding and give our baby the fluids he needed, despite bags and bags of blood transfusions. It just wasn’t enough. . . We never decide on our babies’ names until the last possible moment after they’re born, just before we leave the hospital.  But we, for some reason, had started to call this little guy in my belly Jack.  So he will always be Jack to us.  Jack worked so hard to be a part of our little family, and he will be, forever. . . To our Jack - I’m so sorry that the first few moments of your life were met with so many complications, that we couldn’t give you the home you needed to survive.  We will always love you. . . Thank you to everyone who has been sending us positive energy, thoughts and prayers.  We feel all of your love and truly appreciate you. . . We are so grateful for the life we have, for our wonderful babies Luna and Miles, for all the amazing things we’ve been able to experience.  But everyday can’t be full of sunshine.  On this darkest of days, we will grieve, we will cry our eyes out. But we will hug and love each other harder and get through it.

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés,


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Kelemen Anna: Én vagyok az első ember Magyarországon, akin megmutatkoznak a háborús helyzet jelei
Most 43 kilót nyom, de jól érzi magát így. Arra viszont kíváncsi, mikor lesznek beszédzavarai, vagy mikor lassul le a túl sok fogyástól.

Link másolása

Kelemen Anna fogyása már a követőinek is feltűnt: legutóbbi képein rengeteg kommentet kapott arra vonatkozóan, hogy már túlságosan vékony. Ahogy azt mi is megírtuk, a Fókusznak azt nyilatkozta decemberben, hogy tíz kilót fogyott az elmúlt fél évben, de elégedett a külsejével.

Most újra a Fókusznak nyilatkozott ezzel a kapcsolatban.

"Szerintem én vagyok az első ember, akin megmutatkoznak Magyarországon a jelenlegi háborús helyzet jelei. Én ezt magamra vettem"

- mondta a műsorban.

Jelenleg a 168 centiméteres magasságához 43 kilót nyom. Ahhoz viszont ragaszkodik, hogy nincs testképzavara.

"Nekem kicsit ráment a gyomromra a jelenlegi helyzet, ami egy-két éve alakult ki. Történt egy fogyás az utóbbi jó pár hónapban, egy durván fél év alatt" - nyilatkozta.

Mint mondta, sok folyadékot iszik, keveset eszik, főleg húst, de köret nélkül.

"Nagyon sok mindennel próbálkozom, hogy el tudok-e menni a falig. Itt is kíváncsi vagyok arra, hogy mikor lesznek ilyen beszédzavaraim a szénhidrát-megvonástól, vagy mitől lassulok. Erős nem vagyok, ezt be kell vallanom. Kevés kalóriával súlyokat nem tudok emelgetni"

- vallotta be.

Úgy gondolja viszont, hogy nem szenved anorexiában, és nem néz ki egészségtelenül, sok pozitív visszacsatolást kap.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Kulcsár Edina kivasalta kétéves kislánya haját, sokan kiakadtak ezen
Egyes kommentelők szerint viszont semmi baj azzal, ha néhanapján így formázzák egy ilyen korú gyerek haját.

Link másolása

Kulcsár Edina a minap Instagram-sztoriban újságolta el követőinek, hogy először vasalta ki a hamarosan harmadik születésnapját ünneplő kislánya haját.

Két képen mutatta meg, milyen volt Nina frizurája a hajformázás előtt és után. Azt is odaírta, hogy természetesen hővédőt is használt.

A fotók a Reddit egyik magyar hírességekkel foglalkozó csoportjába is kikerültek, ahol a felhasználók igencsak felháborodtak a hajvasaláson.

„Hővédővel SE vasaljuk ki egy 3 éves gyerek haját. Jesszus…”

„Felháborító!! 2 éves kislányról beszélünk. Már most szétbassza a haját vasalással, nem normális az Edina.”

„Hogy bazd el a gyerek haját 3 évesen. Ilyen korban még annyira baba haja van hogy simán le is éghetett volna, arról nem is beszélve hogy tuti sérült.”

De volt, aki megvédte az influenszert:

„Gyerekek kövezzetek meg de szerintem semmi baja nem lesz a gyereknek ha néhanapján kivasalja a haját. Nekem is lányom van. Ő azt szerette, ha begöndörítem neki. Ugyanaz a hőhatás. Néha belefért. Semmi baja nem lett a hajának tőle.”

Más is egyetértett vele:

„Szerintem sem lesz semmi baja, néhány ember annyira csodálatos itt, és annyira tökéletes hogy ez nem fér bele az értékrendjébe. Nekem minden ovis farsangon besütötték a szüleim a hajamat és imádtam, madarat lehetett volna fogatni velem(...).”

„Anyukám nekem is néha begöndörítette gyerekként. Nekem ezek szép emlékek, csajos programok. Már nincs köztünk, de hálás voltam neki, hogy ilyeneket is csináltunk. Az ég világon semmi baja nem lett a hajamnak attól, hogy egy random ünnepre, szülinapra stb megcsinálta a hajamat.”


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Rúzsa Magdi hármas ikrei egy évesek lettek: „Jó buli lesz velük az élet”
A kicsiknek már kezd kialakulni a személyisége, az énekesnő elmondta, milyennek látja őket.

Link másolása

Egy éve születtek meg Rúzsa Magdi gyerekei. A hármas ikrek életéről az énekesnő rendszeresen hírt ad.

Most arról beszélt a Nők Lapjának, hogy a kicsiknek már kezd kialakulni a személyisége.

"Kemények, kíváncsiak, mozgékonyak, járnak, pakolnak, jó buli lesz velük az élet"

- mesélte.

Elárulta azt is, hogy Keve mindent megvizsgál, érdeklik az apró részletek. Zalán muzikális, ha meghallja a zenét, keresi a forrását, és szétszerelne mindent. Lujza egy igazi művészlélek, sok táncos mozdulatot tesz.

Az énekesnő arról is beszélt, hogy a kicsik születése óta szigorú napirend szerint élnek. A férje mindenben segíti, a kapcsolatuk az ikrek születése óta még erősebb lett.

"Nyilván más az élet kettesben, de mi öten vagyunk jól, így váltunk igazi családdá, és jól bírjuk a megpróbáltatásokat. Néha megrendülünk, kicsit elfáradunk, de alapvetően nem érzem, hogy káosz lenne. Az természetes, hogy vannak nehézségek, de több a boldog, szép, mély, meghitt pillanat"

– áulta el az énekesnő, hozzátéve, hogy most a picik a fontosak, szeretne ott lenni minden pillanatuknál.

Rúzsa Magdi azért dolgozik is, februárban dupla Aréna-koncertet ad.

Forrás: Blikk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Pamela Anderson elárulta: legérzékibb élményét egy 80 éves férfinek köszönheti
Új önéletrajzi könyvében rengeteg megrázó és pikáns részletről mesél a színésznő. Például, hogy többször megerőszakolták fiatalkorában.

Link másolása

Pamela Anderson őszintén kitárulkozott magánéletéről a héten megjelent önéletrajzi könyvében. A Szeretettel, Pamela minden sorát ő írta, nem kért fel szellemírót vagy társszerzőt.

A The Sun néhány megrázó részletet szemlézett. Hat és tíz éves kora között a rá vigyázó tinédzser lány szexuális "játékokra" kényszerítette, amikért használt játékokkal "fizetett" neki, illetve meg is fenyegette azért, hogy hallgasson.

12 éves korában megerőszakolta egy felnőtt férfi, egy távoli barát, akivel kettesben hagyták azért, hogy ostáblázni tanítsa. Két évvel később az akkori barátja és öt barátja is megerőszakolta egy kocsiban.

Szerinte ezeknek az abúzusoknak köszönhető, hogy fiatalon kihagyta "a promiszkuitás korszakát". Helyette azt hitte, hogy az, ha le akar feküdni valakivel, egyenlő a szerelemmel. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy sokszor csak pár napos ismeretség után ment férjhez.

Első férjéhez, Tommy Leehez négy nappal a megismerkedésük után ment hozzá 1995-ben, két gyerekük született, 1998-ban pedig elváltak. 2006 júliusa és novembere között Kid Rock felesége volt. Rick Salomonhoz kétszer is hozzáment, először hirtelen ötlettől vezérelve 2007-ben Las Vegasban, majd 2014-ben megint. 2020-ban pedig két hétig volt Jon Peters producer felesége.

A nagy szerelmének viszont Tommy Lee-t tartotta. „Azóta is minden kapcsolatom haloványnak tűnik hozzá képest” - vallotta be.

Azt írta, hogy annyira vonzódtak egymáshoz szexuálisan, hogy házasságuk első két hetében alig hagyták el a hotelszobát. Pedig csak azután mondott igent a dobosnak, hogy a férfi egy ecstasy pirulát rakott a pezsgőjébe. Egy évvel később, mikor egy petefészekciszta miatt feküdt kórházban, úgy szexeltek a kórházi ágyban, hogy még infúzióra volt kötve. Tommy Lee viszont félelmetesen féltékeny volt, rendszeresen figyelte őt a Baywatch forgatásán, és dührohamot kapott, ha meg kellett csókolnia egy férfit egy jelenetben. A színésznő ezért egyszer öngyilkos akart lenni, vodkával vett be egy üveg fájdalomcsillapítót, de még időben kihányta őket.

A házasságuknak végül az vetett véget, amikor a férfi a falhoz vágta őt, miközben a kezében volt Dylan, az akkor héthetes fiúk.

Beszámolt rengeteg kalandról is. Egyik legérzékibb élményének azt tartja, amikor 20 éves korában Buenos Airesben táncolt egy 80 év körüli férfival. Azt mondta, hogy a gyenged érintéséről "elállt a lélegzete", úgy érezte, végre egy "igazi férfi" vezeti, és ilyet még nem érzett korábban.

Julian Assange-t rendszeresen látogatta Ecuador londoni nagykövetségén, barátságukat "pezsdítőnek, szexinek és viccesnek" nevezte. Azt is leírta, hogy egyszer nagyon berúgtak, és egy "mulatságos, alkoholmámoros éjszakát" töltötték együtt, de részleteket nem árult el. Azt viszont igen, hogy viccelődtek azon, hogy a nagykövetség lépcsőjén fognak összeházasodni.


Link másolása
KÖVESS MINKET: