News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Jay-Z-t kérte fel alelnöknek Kanye West, miközben Kim Kardashian inkább összezárná egy orvossal

Ez egyre jobb: a rapper a Twitteren több kirohanást is intézett felesége és anyósa ellen.

Link másolása

hirdetés

Ha Kanye West nyeri a novemberi amerikai elnökválasztást, Jay-Z lehet a rapper alelnöke, írja a Metro. Ebben az esetben a celebilág két álompárja vezetné az Egyesült Államokat, ugyanis a first lady Kim Kardashian lenne míg a jövendőbeli alelnök felesége Beyoncé.

Kanye West egy vasárnapi rádióinterjúban beszélt arról, hogy az ötlettel már fel is kereste barátját, de az nem derült ki, hogy mit reagált Jay-Z. A két zenész barátsága nem volt felhőtlen az elmúlt időben: üzleti ügyek miatt lett feszült a viszonyuk, majd Kanye azt sem vette jó néven, hogy a rapper és felesége nem ment el hat évvel ezelőtti esküvőjére.

Kanye West szerint az utóbbi időben nem beszéltek egymással, ennek ellenére a barátságuk szilárdságát jelzi, hogy annyi idő után is bizalommal tudta felkeresni Jay-Z-t az ötlettel.

West elnöki ambícióinak ugyanakkor úgy tűnik, hogy nem annyira örül a felesége. Kim Kardashiannal elég furcsa nyilvános posztcsatába keveredett az elnökjelölt, írja a Daily Mail.

A Twitterre posztolt zavaros bejegyzések közül az elsőben arról írt, hogy felesége a 'Tűnj el!' című horrorhoz hasonlóan össze akarta zárni egy orvossal. Mindezt azért, mert egy néhány nappal korábbi kampányeseményen arról beszélt, hogy kis híján elvetették az idén már 7 éves kislányukat, North Westet.

hirdetés

Egy későbbi bejegyzésben kitért arra, hogy a már említett horrorfilm valójában az ő életéről szól. Ezután még posztolt a felesége Playboy-fotózósáról és arról, hogy a korábban majdnem abortált kislányt biztosan nem láthatjuk majd a férfimagazin hasábjain pózolva. Röviddel ezután az anyósával zajló beszélgetésről osztott meg képernyőfotókat, amiben a nő azt írja, jobb lenne, ha távol tartaná magát a gyerekektől.

A zavaros poszthalmazt végül azzal zárta a rapper, hogy a jövőben csak a zenére kíván koncentrálni. Az este folyamán posztolt bejegyzések közül utólag többet is eltávolított a rapper közösségi oldaláról.

Kanye West évekkel korábban jelentette be, hogy 2020-ban elindul az amerikai elnökválasztáson. Néhány hete hivatalosan is közölte, hogy elindítja kampányát, majd pár nappal később már arról szóltak a hírek, hogy visszalép a jelöltségtől. Ennek ellenére a hétvégén kampányindítót tartott, ahol golyóálló mellényben jelent meg.

A zenész új lemeze pénteken jelenik meg. Még az is elképzelhető, hogy zavaros akcióival szeretne ingyenreklámot csapni a 'Donda' című tizedik sorlemezének.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Félrenyelt és meghalt Varnus Xavér öccse
Az orgonaművész azonnal hazautazott Kanadából.

Link másolása

hirdetés

Váratlanul meghalt Varnus Xavér testvére, Ádám – írja a Blikk a Best Magazin alapján.

A 45 éves férfi nem volt beteg, egy félrenyelt falat okozta a halálát. Varnus Xavér Kanadában volt, amikor értesítették a tragédiáról, azonnal repülőre ült és Budapestre utazott az édesanyjához.

„Az önfeledt öröm, amikor 14 évesen először vehettem karjaimba a kórházban, és a veszteség érzése, amikor el kell most búcsúznom a testétől.

Régi hagyományunk, hogy Kanadába való hazautazásom előtti napon anyával és Ádámmal, valamint a fiaival mindig elzarándokolunk a Fiumei úti temetőbe a családi sírbolthoz. Őseink maradványainál búcsúzunk el ilyenkor egymástól. Így volt ez idén márciusban is, nem gondolhattuk akkor, hogy ezen az ikonikus helyen találkozunk így, hármasban utoljára."

– mondta a Bestnek az orgonaművész.

Ádámot október végén helyezik majd végső nyugalomra a Fiumei úti temetőben, a családi sírkertben.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nem akarták beengedni Sebestyén Balázst az RTL Klub VIP-részlegébe a Szigeten
De belógott, amikor nem figyelt a biztonsági őr.

Link másolása

hirdetés

Szerda esti szigetes élményeiről beszélt Sebestyén Balázs a Rádio1 reggeli műsorában csütörtökön.

A beszámolójából nem csak az derült ki, hogy a műsorvezető sokáig összekeverte Dua Lipát Nicki Minajjal, hanem arra a is rácsodálkozott, hogy a fesztiválon a VIP részen belül is van egy VIP rész.

Balázs azt mondta, hogy mikor bementek mosdóba a VIP-részlegbe, látta, hogy az RTL Klubnak is van egy külön VIP-részlege. A műsorvezető ekkor azt gondolta, hogy a párjával felmennek ide és innen fogják megnézni a Dua Lipa koncertjét.

Csakhogy,

amikor be akartak menni, a biztonsági őr megállította őket, és megkérdezte, hogy hova mennek?

„Gondoltam magamban, nem ismer meg, de reménykedtem, hogy végül beugrik neki az az ezeregyszáz Balázs Show, és a tömérdek egyéb műsor, amit a csatornánál csináltam” - mondta Balázs, aki fel is integetett közben az ismerőseinek, aki visszaintegettek neki, majd buliztak tovább.

hirdetés

A helyzetet végül úgy oldotta meg, hogy

amikor az őr elfordult, akkor egyszerűen felszaladtak mellette a lépcsőn.

Mivel a biztonsági ember nem ment utána, így végül az RTL Klub VIP-részében nézték meg a koncertet.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Sáfrány Emese az új barátjával közös fotókat posztolt
Győrben kirándultak.

Link másolása

hirdetés

Április elején jelentette be Sáfrány Emese és Hornyák Ádám, hogy külön utakon folytatják. A légtornász a szakítás után újra randizni kezdett, július elején pedig azt is elismerte, hogy

a TNT zenekar dobosával, Intivel kibontakozóban van a kapcsolatuk.

Úgy tűnik a pár azóta tovább bontogatta a kapcsolatukat, ugyanis a minap Győrben jártak együtt és ahogy a 24.hu kiszúrta: Emese több közös fotót is posztol Indivel.

A képeket a celeb Instagram-oldalán lehet megnézni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Fideszes e-mail-címről pattant vissza a Tóth Gabi sajtósának küldött levél
Az énekesnőt arról kérdezte volna a hvg.hu, hogy mennyivel támogatta az erdélyi turnéjáról készült koncertfilmet a Szerencsejáték Zrt.

Link másolása

hirdetés

Egy ismert fideszes e-mail-címről pattant vissza a hvg.hu levele, amit Tóth Gabinak küldtek, és arról érdeklődtek benne, hogy a Szerencsejáték Zrt. mennyivel támogatta az énekesnő erdélyi turnéjáról készült koncertfilmet.

A támogatás tényét a HírTV-ben július 24-én bemutatott kisfilm végén is feltüntetik, az összege azonban eddig nem került nyilvánosságra.

A HVG a Tóth Gabi hivatalos oldalán feltüntetett [email protected] címre küldte a kérdéseit. Néhány órával később egy hibaüzenetet kaptak vissza, hogy nem sikerült a levelet kézbesíteni.

„Eszerint a levél a [email protected]ól átirányítva a [email protected]ól pattant vissza, ami meglepő fordulat, hiszen Tóth Gabi oldalán semmi nyoma annak, hogy Haffner Adriennhez, pláne közvetlenül a Fideszhez köze lenne” – írja cikkében a lap.

Hafnerről nincs sok nyilvános információ, de az e-mail-cím van megadva a cégbíróságon hivatalos kapcsolattartásra az Entertainment & More Kft.-nél, amelynek fő tevékenysége film-, video- és televízióműsor-gyártás.

Haffner neve felbukkant tavaly nyáron a Magyar Turisztikai Ügynökség tanácsadóinak listáján is, havi bruttó 600 ezer forintos díjazással – írja a HVG.

A koncertfilm támogatásával kapcsolatban a lap megkereste a Szerencsejáték Zrt.-t és a szponzorpénzeket osztó leányvállalatát, a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft.-t is, de egyelőre egyik helyről sem kaptak választ.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: