News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Jay-Z-t kérte fel alelnöknek Kanye West, miközben Kim Kardashian inkább összezárná egy orvossal

Ez egyre jobb: a rapper a Twitteren több kirohanást is intézett felesége és anyósa ellen.

Link másolása

hirdetés

Ha Kanye West nyeri a novemberi amerikai elnökválasztást, Jay-Z lehet a rapper alelnöke, írja a Metro. Ebben az esetben a celebilág két álompárja vezetné az Egyesült Államokat, ugyanis a first lady Kim Kardashian lenne míg a jövendőbeli alelnök felesége Beyoncé.

Kanye West egy vasárnapi rádióinterjúban beszélt arról, hogy az ötlettel már fel is kereste barátját, de az nem derült ki, hogy mit reagált Jay-Z. A két zenész barátsága nem volt felhőtlen az elmúlt időben: üzleti ügyek miatt lett feszült a viszonyuk, majd Kanye azt sem vette jó néven, hogy a rapper és felesége nem ment el hat évvel ezelőtti esküvőjére.

Kanye West szerint az utóbbi időben nem beszéltek egymással, ennek ellenére a barátságuk szilárdságát jelzi, hogy annyi idő után is bizalommal tudta felkeresni Jay-Z-t az ötlettel.

West elnöki ambícióinak ugyanakkor úgy tűnik, hogy nem annyira örül a felesége. Kim Kardashiannal elég furcsa nyilvános posztcsatába keveredett az elnökjelölt, írja a Daily Mail.

A Twitterre posztolt zavaros bejegyzések közül az elsőben arról írt, hogy felesége a 'Tűnj el!' című horrorhoz hasonlóan össze akarta zárni egy orvossal. Mindezt azért, mert egy néhány nappal korábbi kampányeseményen arról beszélt, hogy kis híján elvetették az idén már 7 éves kislányukat, North Westet.

hirdetés

Egy későbbi bejegyzésben kitért arra, hogy a már említett horrorfilm valójában az ő életéről szól. Ezután még posztolt a felesége Playboy-fotózósáról és arról, hogy a korábban majdnem abortált kislányt biztosan nem láthatjuk majd a férfimagazin hasábjain pózolva. Röviddel ezután az anyósával zajló beszélgetésről osztott meg képernyőfotókat, amiben a nő azt írja, jobb lenne, ha távol tartaná magát a gyerekektől.

A zavaros poszthalmazt végül azzal zárta a rapper, hogy a jövőben csak a zenére kíván koncentrálni. Az este folyamán posztolt bejegyzések közül utólag többet is eltávolított a rapper közösségi oldaláról.

Kanye West évekkel korábban jelentette be, hogy 2020-ban elindul az amerikai elnökválasztáson. Néhány hete hivatalosan is közölte, hogy elindítja kampányát, majd pár nappal később már arról szóltak a hírek, hogy visszalép a jelöltségtől. Ennek ellenére a hétvégén kampányindítót tartott, ahol golyóálló mellényben jelent meg.

A zenész új lemeze pénteken jelenik meg. Még az is elképzelhető, hogy zavaros akcióival szeretne ingyenreklámot csapni a 'Donda' című tizedik sorlemezének.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: Zdroba Patrikék nagyon sokszor szexeltek a villában
„Az egész villát körbejártuk. A második vagy a harmadik naptól. Eskü! Volt a lenti vécé a konyha mellett, ott is voltunk. Oda bejártunk. Megoldottuk.”

Link másolása

hirdetés

Zdroba Patrik és menyasszonya, Bádoki Betti a Nyerő Páros kibeszélő műsorában járt, ahol azok szoktak beszélgetni, akik kiestek a játékból.

Kabát Péter intim részletekről érdeklődött az énekestől és barátnőjétől:

"A két hét alatt volt, hogy együtt tudtatok lenni? Mármint… úgy?"

Zdroba Patrik nem jött zavarba, ezt válaszolta:

"Ja, nagyon sokszor, az egész villát körbejártuk. A második vagy a harmadik naptól. Eskü! Volt a lenti vécé a konyha mellett, ott is voltunk. Oda bejártunk. Megoldottuk."

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tóth Andi kora reggel kénytelen volt bedobni egy kis vodkát, mert stresszelt a repülés miatt
Az itóka lélekerősítőként funkcionált a veronai út előtt.

Link másolása

hirdetés

Tóth Andi reggel negyed hétkor már a budapesti repülőtérről csekkolt be Insta-oldalán. A történeteiből kiderült, hogy divatbemutatóra tart, amit Veronában tartanak. Míg azonban a repülő indulására várt, kísérőjével megbontottak egy kis üveg vodkát, amit nem sokkal hét óra után már meg is ízleltek.

A 24 óráig elérhető videón a #nemparázunkarepüléstől hashtag szerepelt, amiből arra lehet következtetni, hogy a vodka lélekerősítőnek kellett az énekesnő számára.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Fotó: így nézett ki Rácz Jenő, mikor még csak gyakornok volt
Ahogyan nőtt a haja, úgy lett egyre profibb séf.

Link másolása

hirdetés

Szerdán Rácz Jenő nosztalgiába kezdett Instagram-oldalán és egy olyan fotót tett közzé, amin még gyakornok volt.

A sztárséf 2011 és 2014 között dolgozott a koppenhágai Noma három Michelin-csillagos éttermében, így a poszt helymegjelöléséből kiindulva valószínűleg ebben az időszakban készült a kép. Rácz Jenő itt gyakornokként dolgozott, ahol fizetést sem kapott. A vidám fotót elnézve szerencsére fodrászra nem kellett költenie, így azt megspórolhatta.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
„De jó is egy ekkora hazugságra ébredni” – Mihalik Enikő helyretette a propagandasajtót
A szupermodell haragosan kelt fel a kormánymédia nagy pechére.

Link másolása

hirdetés

Mihalik Enikő Instagram-történetben rakta helyre a lakájmédiát, miután a Metropolon és az Origón is arról írtak, hogy férje, Korányi Dávid Karácsony Gergely főtanácsadója és diplomata „kétmillió dolláros álomvillát vett magának” Connecticutban. Ehhez persze dukált egy jó kis cím is, ami így hangzott:

„Közel 2 millió dollárért vett magának álomvillát a magyar dollárbaloldal főnöke”.

Emellett képeket is közöltek az ingatlanról, arról azonban elfelejtettek beszámolni, hogy Korányi felesége a magyar szupermodell, aki New Yorkban a saját lakásában él.

„De jó is egy ekkora hazugságra ébredni”

- írta Mihalik Enikő közösségi oldalán, aki aztán pontról, pontra szedte darabokra a kormánysajtó „ellenőrzött” állításait:

- „Két verzió van: 1. vagy a férjem a hátam mögött vásárolt egy házat, amire a pénzt is titkolta tőlem. 2. a média - egyszerűen nem tudja mit beszél.”

- A házat én (Mihalik Enikő) vettem abból a pénzből, amit a brooklyni lakásom eladása után kaptam.

hirdetés

- A ház, amit vettem, nem a képeken szereplő ingatlan.

- A ház a lakás (árának) töredékébe került, és a fennmaradt összegből fogom én felújíttatni.

- A ház megvásárlásához hitelt vettünk fel, mint a vásárlók többsége.”


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: