SZTÁRVILÁG
A Rovatból

Infarktust kapott Fásy Ádám, órákon múlt az élete

A műsorvezető felesége unszolására ment el orvoshoz, ahol kiderült, hogy óriási a baj.

Link másolása

Napok óta rosszul volt Fásy Ádám, amikor végül családja nyomására orvoshoz fordult. Kiderült, hogy nagyon jól tette, olyan súlyos állapotban volt, hogy azonnal életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta - írja a Blikk.

A lapnak elmondta, hogy múlt héten rosszul érezte magát, zsibbadt a bal karja és fájt a mellkasa. A tüneteket nem vette komolyan, azt hitte, csak megfázott, végül felesége, Fásy Marika unszolására ment el a háziorvosához.

"Rákötött egy EKG-gépre, és amint meglátta az adatokat, közölte: irány a kórház, mégpedig mentővel"

- mesélte a Blikknek.

Fásyt azonnal bevitték a kórházba, ahol kiderült: akkora a baj, hogy azonnal műteni kell, különben meghal.

"A Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikájára vittek be, ahol sokkoló hírt kaptam: egy-két órán múlt az életem. Mint kiderült, a szívem az akkori állapotában maximum egy napot bírt volna még ki. A hét végét már nem értem volna meg, szívrohamom volt."

A vizsgálat kiderítette azt is, hogy korábban már áteshetett egy infarktuson, Fásy szerint mindez tavaly szeptemberben történhetett, akkor voltak nagyon hasonló tünetei. A műsorvezető a lapnak elmondta: a beavatkozás után csak arra tudott gondolni, mekkora szerencséje van, hogy még átölelheti szeretteit.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Dopeman beszólt a kőgazdag fiataloknak: „Úrnak születni kell, a paraszt meg terem, mint a gomba”
Nagyon úgy tűnik, hogy a rappernek nem jött be a nagyképű és nagyszájú gazdag fiatalokat bemutató műsor.

Link másolása

Keményen kiosztotta a TV2 Kőgazdag fiatalok című műsorának szereplőit Dopeman.

A józsefvárosi rapper egy videóban édesapja egy mondását idézi, miszerint:

„Ha fapadosnak születtél, fapadosként is halsz meg.”

Hozzáteszi: „A fapadról fölállni pénz által nem lehet, mert ahhoz stílus kell, az pedig pénzen nem megvehető. Erről is szól a Kőgazdag Fiatalok című sorozat. Úrnak születni kell, a paraszt meg terem, mint a gomba”.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Kőgazdag Aurél azért nem hord karórát, mert nem tudja leolvasni
A Kőgazdag fiatalok legújabb részéből derült ki, hogy az egyik szereplő, Aurél éppen egy randevúra készülődött, amikor kiderült, hogy nem tudja leolvasni az órát, ami a karján van. A 19 éves fiúnak a műsor legutóbbi adásában Kata segített az öltözéke összeállításában, majd amikor azt mondta neki, hogy órát mindenképp vegyen fel, Aurél rögtön rávágta, hogy nem.

Link másolása

A Kőgazdag fiatalok legújabb részéből derült ki, hogy az egyik szereplő, Aurél éppen egy randevúra készülődött, amikor kiderült, hogy nem tudja leolvasni az órát, ami a karján van.

A 19 éves fiúnak a műsor legutóbbi adásában Kata segített az öltözéke összeállításában, majd amikor azt mondta neki, hogy órát mindenképp vegyen fel, Aurél rögtön rávágta, hogy nem.

Kata próbálta meggyőzni őt, és azzal érvelt, hogy egy férfin a karóra az ékszer, nem pedig a fülbevaló, ám Aurél kijelentette, hogy sosem hord karórát, mert nem tudja leolvasni.

Itt lehet visszanézni a jelenetet.

(via Blikk)

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Lehet ezt még fokozni? Novák Katalin Slash-sel pózolt
A köztársasági elnök és a Guns N' Roses gitárosa egy reptéren találkozott egymással, lőttek is pár közös képet.

Link másolása

Magyarország köztársasági elnöke a közösségi oldalán posztolt fotókat, amelyeken büszkén áll a világhírű amerikai gitáros mellett.

„Váratlan reptéri találkozás – Slash”

– írta a posztjában Novák Katalin.

„Többek között olyan felejthetetlen gitár riffeket köszönhetünk neki, mint a Guns N' Roses 'Sweet Child o’ Mine' vagy 'Welcome To The Jungle' slágereinek akkordjai” – folytatta posztját az Instagram-oldalán a magyar államfő.

Legutóbb Elon Musk techguruval találkozott az államfő, itt írtunk a nagy eseményről.

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Videó: Johnny Depp az Andrássy úton üdvözölte rajongóit
A színész első saját rendezésű filmje Magyarországon forog, mostanában több fővárosi helyszínen is össze lehet futni vele.

Link másolása

Budapesten forgatja legújabb, Modi című filmjét Johhny Depp. Az alkotás Amedeo Modigliani olasz festő- és szobrászművészről szól, és első saját rendezése lesz. Így feltehetőleg a 60 esztendős hollywoodi sztárnak is volt beleszólása abba, hogy a filmet részben Magyarországon forgassák.

Emiatt Depp az utóbbi időben sokat tartózkodik hazánkban, a szemfülesebbek pedig nem egyszer ki is szúrják. Bár nyárra tervezett koncertjét az utolsó pillanatban le kellett mondani, ez, úgy tűnik, nem akadályozza meg rajongót abban, hogy továbbra is csodálva tekintsenek az ikonra.

A Budai vár után most az Andrássy úton sikerült levideózni a színészt.

Depp egy autóból integetett az őt felvevő rajongóknak, még egy csókot is dobott nekik:

@kreizingerfanni Jack Sparrow on board #johnnydepp #budapest ♬ eredeti hang - kreizingerfanni

Link másolása
KÖVESS MINKET: