SZTÁRVILÁG

Hódi Pamela: „Nem tudtam senkinek kimondani, hogy szeretlek”

Az influenszer a Nyerő Párosban vallott arról, miért jelentett ez számára sokáig nehézséget.

Link másolása

Hódi Pamela és férje, Tóth Bence is szerepelnek a Nyerő Páros idei évadában, és mint azt megírtuk, már az első napokban őszintén beszéltek kapcsolatuk mélypontjukról. A koronavírus-járvány első hulláma idején ugyanis olyan válságba kerültek, hogy a tervezett esküvőjüket is lefújták.

Hódi Pamela azt is elmondta, hogy nagyon hálás azért, hogy olyan párja van, aki mellett nő lehet, és nem kell egyben férfinek is lennie. Gyerekkorában ugyanis náluk a nőknek kellett elvégezni otthon a férfimunkákat is.

Az influenszer most azt mesélte el a Nyerő Páros villájában, hogy a családjában sose mondták ki egymásnak, hogy "szeretlek", ezért neki is rengeteg idő kellett ahhoz, hogy férjének bevallja az érzéseit. Ezt akkor mondta el, amikor Törőcsik Dániel párja, Bíró Bea megkérdezte tőle, hogy náluk ki az, aki többször mondja a másiknak, hogy "szeretlek".

„Tudod, nekünk onnan lett az, hogy 'szercsó' [Pamela és Bence így becézik egymást - a szerk.], hogy nem tudtam kimondani azt, hogy szeretlek, senkinek. Én úgy is nőttem fel, hogy nálunk ez nem volt szokás. Az egész család szereti egymást, de nem volt kimondva, se anyukám részéről, senkiéről, hogy 'szeretlek'. Nekem ez annyira nehéz volt.

És ugye a Bence pont akkor érkezett, amikor nagyon elveszítettem minden hitemet. Én soha senkit nem csaltam meg, én mindig csak adtam, mindig mindenből kivettem a részemet, szerintem többet is, mint amennyit egy nőnek kellett volna. Soha nem értettem, hogy miért érdemlem ezt. És a Bence pont ebbe a világba érkezett bele. Tök jól megfogalmazta, hogy ezeket a falakat lerombolta bennem, amiket én felhúztam” - magyarázta Pamela.

Lapozz, ha kíváncsi vagy, mikor tört meg a jég Pamelánál!Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljukLink másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET: