SZTÁRVILÁG
A Rovatból

„Hitvány, semmirekellő koldusok vagytok” – Osváth Zsolt nekiment a Tiktok-párbajozóknak

Az ismert influenszer szerint szánalmas, amit művelnek az emberek a platformon. A párbajozással a legnépszerűbb magyar tiktokkerek több millió forintot is zsebre vághatnak havonta.

Link másolása

2023-ban a Tiktokon már többféle pénzkeresési lehetőség is van, ezek közül egyre népszerűbb a „párbaj”, ami az egyik legegyszerűbb és újszerűbb módja a felhasználók jutalmazására.

Ennek lényege nagyjából az, hogy a tiktokkerek különböző virtuális ajándékokat kapnak a párbajozás során, az egyszerű rózsától, egészen a látványos kiegészítőkig.

A rendszer úgy működik, hogy egy-egy ajándék meghatározott számú TikTok érmébe kerül, egy érmét nagyjából 4-6 forintnak megfelelő összegért lehet megvásárolni. Egy rózsa például csak 1 érme, egy fánk 30 érme, egy oroszlán viszont már 30 ezer érme, ami nagyjából 150 ezer forintnak felel meg, míg a TikTok Univerzum 35 ezer érmébe kerül (175 ezer forint).

A pénz felét a TikTok teszi zsebre, a másik felét azonban a megajándékozott tiktokker válthatja be.

A párbaj során azon versenyeznek az influenszerek, hogy ki kap a követőitől több ajándékot, illetve eközben azon is megy a harc, hogy a követők közül ki az, aki a legtöbbet küldi. Amint letelik a párbajra megadott 4 perc, kihirdetik a győztest, a vesztesnek pedig végre kell hajtania egy előre meghatározott feladatot. A követők közül a legtöbb ajándékot küldő MVP lesz, ami feliratként is megjelenik a neve mellett.

Erről a jelenségről mondta el a véleményét legújabb videójában az ismert influenszer, Osváth Zsolt is.

„Csak engem idegesít, hogy minden második videó most a párbajról szól a Tiktokon?”

– tette fel a kérdést a kontentgyártó, aztán kitért arra is, hogy szerinte szó sincs párbajozásról.

„Ti nem párbajoztok, ti koldultok! Hitvány, semmirekellő koldusok vagytok, értéket nem közvetítetek, tulajdonképpen semmi értelme annak, hogy itt vagytok”

– osztotta ki a felhasználókat Osváth, aki szerint csak kihasználják a 12-13 éves gyerekeket, akik a szüleik bankkártyájával fizetnek teljesen értéktelen semmiért.

Íme a teljes videó.

@osvath_zsolt Lehet elén vagyok rosszul bekötve, de kevés ennél kinosabb dolog van itt. Persze a gyerekek megvezethetőek. #osvathzsolt #egykanapen #zshowtime ♬ eredeti hang - Osváth Zsolt | ZSHOWtime |

Azt, hogy mennyit tesznek zsebre a legnépszerűbb magyar tiktokkerek a párbaj élő adásokkal ebben a videóban gyűjtötték össze:

@top.laura Mennyi pénzt keresnek a magyar TikTokerek az élő adásokkal? #magyar #hungary #fyp #nekedbe #érdekesség #tiktok ♬ eredeti hang - Top Laura


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Demcsák Zsuzsa a válása után volt férjéről beszélt: „Nagyrészt Krishannak köszönhetem, hogy ma ilyen jól vagyok”
Három évig voltak házasok, de a férfi jelentős hatással volt a műsorvezetőnő életére.

Link másolása

Nagyrészt Krishannak köszönhetem, hogy ma ilyen jól vagyok - mondta volt férjéről Demcsák Zsuzsa. Szerinte indiai származású párja gyökeres hatással volt az életére.

Demcsák az Ázsia Expressz forgatása alatt szeretett bele Krishan Dangwalba, és szinte azonnal össze is házasodtak. A kapcsolatuk azonban három év után véget ért, tavaly októberben elváltak.

A műsorvezető most a Best magazinnak mesélt arról, hogy milyen hatással volt az életére a volt párja.

„Az én csodálatos volt férjem hatása ebben vitathatatlan. Nagyrészt Krishannak köszönhetem, hogy ma ilyen jól vagyok, ő az, aki gyökeres hatással volt az életemre”

- mondta Demcsák Zsuzsa. Bevallása szerint a férfi többek között megtanította neki, hogy milyen szerepet játszanak egyes fűszerek az élettani folyamatokban, már nem eszik import zöldségeket, húst és cukrot sem.

„Egyedül a gyerekeim miatt főzök kétfélét, nekik ugyanis az én étrendemet nem kell követniük. Ugyanakkor az életmódváltással és a rendszeres sporttal jó példával járok előttük is.”

Zsuzsa azt mondta, eddig is vékony alkat volt, így az átalakulása azoknak tűnik fel, akikkel nagyon régen találkozott személyesen.

(Forrás: Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Miklósa Erika: „Túlléptem rajta. Nem foglalkozom vele” – nincs tüske a Voice zsűritagjában a fél évvel ezelőtti döntés miatt
Közel fél évvel a szakmai zsűri ajánlásait átlépő, méltánytalan eredményhirdetés után a Blikknek szólalt meg a Kossuth-díjas énekesnő.

Link másolása

Mint emlékezetes, idén tavasszal újították meg az igazgatói posztot az Állami Operaházban. Miklósa Erika egy volt a tizenegy induló közül, akik közül végül is Csák János miniszter az addig is pozícióban levő Ókovács Szilveszert jelölte, noha az Index által megszerzett dokumentumok szerint

a szakmai zsűri, de még a minisztérium emberei is Keselyák Gergelyt találták alkalmasabbnak, a voksoláson második helyre Miklósa Erika került.

Az Operaház igazgatói székéért folyó verseny májusban zárult miniszteri eredményhirdetéssel.

A Blikk most megszólaltatta Miklósa Erikát, aki a történtek után nem írt alá szerződést az operaházban.

Most az énekesnő így vallott:

Túlléptem rajta. Nem foglalkozom vele, ez a legokosabb. Olyan furcsa és méltatlan volt ez az egész történet.

A teljes beszélgetést itt lehet megnézni:


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Több mint 2 és fél milliós ruhában telik egy átlagos hétköznapja Kőgazdag Katának
A legdrágább tétel a Jimmy Choo kristálytáskája volt, amiért 1,5 millió forintot fizetett.
Fotó: TV2 - szmo.hu
2023. szeptember 29.


Link másolása

A fiatal nő nem sajnálja a pénzt az öltözködésre: egy átlagos szettje kiegészítőkkel együtt több millió forintba kerül.

A Bors nemrég összefoglalta tételesen, mekkora összeget szokott magán hordani.

A műsor sajtótájékoztatóján például egy magyar tervező gyűrűjét választotta, ami szinte mindenkinek kiszúrta a szemét, ez 120 ezer forintba került.

A fülbevalóját a Chaneltől vette 300 ezer forintért.

A legdrágább viszont a Jimmy Choo kristálytáskája volt, amiért 1,5 millió forintot fizetett.

Ruháját a Nadine Merabi készítette 118 ezer forintért, a cipője pedig Mach&Mach márkájú, ami körülbelül 600 ezer forintba került.

Így aztán egyszerű kiszámolni, hogy 2 millió 638 ezer forintot viselt magán a kőgazdag fiatal.

(via Blikk)

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
A Rovatból
Drámai pillanatok a Séfek séfe adásában: durva sérülést szenvedett az egyik versenyző
Roland zellerszeletelés közben nyisszantott le egy nagy darabot az újából. Krausz Gábor szerint ide vezet a kapkodás.

Link másolása

Drámai pillanatok zajlottak a Séfek séfe legutóbbi adásában, miután Roland csúnyán elvágta az úját főzés közben.

Mivel az idő drámaian fogyott, a fekete csapat szakácsa elkezdett kapkodni, és nekiállt zellert szeletelni, miközben az az nem is az ő feladata lett volna. Roland a nagy rohanásban el is vágta az úját, amit hangos káromkodással nyugtázott.

„Ez a legrosszabbkor jött, ki fogok esni. Amíg az ujjamat kezelik, addig kiestem az egészből, ott van a csapat ketten”

– mondta a szakács.

Krausz Gábor azt mondta a versenyzőjéről: sajnos beigazolódott az, hogy ha Rolandra több feladatot bíz, akkor elkezd kapkodni, ez pedig előbb-utóbb balesethez vezet.

(Forrás: Blikk)


Link másolása
KÖVESS MINKET: