News here

SZTÁRVILÁG

Harry herceg és Meghan Markle visszatérnek – szeptemberben először látogatnak el az Egyesült Királyságba a platina jubileum óta

A királynő meghívta a párt, hogy töltsenek velük időt balmorali birtokán, azonban nem világos, hogy meglátogatják-e Erzsébet királynőt az utazásuk során.

Link másolása

Harry és Meghan, Sussex hercege és hercegnéje a platinajubileum óta először látogat el az Egyesült Királyságba a jövő hónapban, hogy részt vegyenek két jótékonysági eseményen. Eközben a brit kormánnyal, a rendőri védelemmel kapcsolatban folyamatos vitájuk van – írja a Daily Mail.

A pár szeptember 5-én Manchesterbe utazik a One Young World Summit elnevezésű rendezvényre, amely több mint 190 ország fiatal vezetőit egyesíti.

Meghan Markle mellett Justin Trudeau, Sir Richard Branson és Jamie Oliver az esemény mentora. Ez az Egyesült Királyságban tett látogatásuk lesz az első alkalom, hogy a június eleji platina jubileumi ünnepségek óta ismét az országban tartózkodnak. Azt nem tudni, hogy hároméves kisfiuk, Archie, vagy az egyéves Lilibet is csatlakozik-e hozzájuk.

Harry és Meghan ezután Németországba utazik az Invictus Games Dusseldorf 2023 One Year to Go rendezvényre, majd szeptember 8-án visszatérnek az Egyesült Királyságba a WellChild Awards-ra.

A múlt hónapban érkezett hírek szerint a királynő meghívta a párt, hogy töltsenek velük időt Balmoralban található birtokán ezen a nyáron. Azonban nem világos, hogy meglátogatják-e Erzsébet királynőt az utazásuk során.

A pár szóvivője azt nyilatkozta:

„Harry herceg és Meghan, Sussex hercege és hercegnéje nagy örömmel látogatnak el szeptember elején több, a szívükhöz közel álló jótékonysági szervezethez.”

Alig néhány héttel ezelőtt kiderült, hogy Harry másodszor is pert indított a brit kormány és a Scotland Yard ellen, amiért nem engedélyezték neki, hogy rendőri védelemért fizessen, amikor Kaliforniából haza látogat.

A sussexi herceg már korábban is perelte a belügyminisztériumot egy 2020-ban hozott döntés miatt, amely szerint az adófizetők által finanszírozott védelem megszüntetéséről döntött, ami szerinte nem teszi biztonságossá, hogy feleségével, Meghannel és két gyermekével, Archie-val és Lilibettel Nagy-Britanniába jöjjön.

Sussex hercege és hercegnéje szeptember 5-i manchesteri látogatása egyébként ugyanarra a napra esik, amikor a Konzervatív Párt bejelenti a következő miniszterelnök személyét. A királynő hagyományosan nem sokkal később találkozik majd az új miniszterelnökkel.

A pár valószínűleg időt akar tölteni az uralkodónővel, hiszen a palota egyik bennfentese szerint alig 15 percet töltöttek vele a nyári platina jubileumi ünnepségek alatt. A jubileumi hétvégén csak egyszer jelentek meg nyilvánosan, annak ellenére, hogy két gyermekükkel, Archie-val és Lilibettel az Egyesült Államokból repültek Nagy Britanniába.

Továbbá nem jelentek meg a Buckingham-palota erkélyén a Trooping of the Color ceremónia alatt, és a hálaadó istentisztelet közben is látszólag háttérbe szorultak. A palota munkatársai állítólag megkoreografálták a platina jubileumi szertartás időzítését, hogy Vilmos és Katalin ne fusson össze Meghannal és Harryvel a konfliktusok elkerülése érdekében.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
„Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!” – Szorcsik Viki szerint a kommentelők miatt került életveszélyes állapotba édesanyja
A színésznő anyukája nagyon a lelkére vette, amit lányáról írtak a közösségi oldalakon.

Link másolása

Agyvérzést kapott Szorcsik Viki édesanyja, az orvosoknak küzdenie kellett az életéért – ezt maga a színésznő jelentette be Instagram-oldalán egy 24 órán át elérhető sztoriban. A Jóban Rosszban egykori sztárja szerint anyukáját a negatív kommentek zaklatták fel annyira, hogy ráment az egészsége.

„Nagyon szépen megkérek mindenkit, hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben. Mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott! Egy minimális együttérzés szoruljon belétek!”

– írta kétségbeesetten Viki pénteken koradélután.

„Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon a szívére vette, amiket és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését! Nincs hozzászokva a családom az ilyen fajta gyűlöletre! Ez egy televíziós műsor! Emberek, könyörgöm, ez egy műsor, nem más! (...) Kérlek benneteket, imádkozzatok anyukámért! Belehalok, ha valami baja lesz” – tette hozzá a színésznő, aki jelenleg a TV2 Farm VIP című műsorában szerepel.

Korábban mi is írtunk róla, hogy még alig kezdődött el a csatorna vidéki reality show-ja, a piros csapat hölgytagjai máris durván egymásnak estek.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
„Csak a 18 év korkülönbséget látjátok” – kifakadt Dárdai Blanka, megvédte kapcsolatát LL Juniorral
Főleg ezért kapnak rengeteg negatív kommentet.

Link másolása

"Soha nem éreztem késztetést arra, hogy megvédjem vagy igazoljam magamat, de most jól esik őszintén leírni a bennem levő érzéseimet, gondolataimat" - kezdte Instagram-posztját Dárdai Blanka énekesnő, aki néhány hónapja alkot egy párt LL Juniorra.

Azt írta, hogy életében először érzi igazán boldognak magát, de sok negatív kommentet kapnak. A bíráló megjegyzések elsősorban amiatt jönnek, mert közte és a rapper között 18 év korkülönbség van.

"De nagy alázattal kérlek titeket, hogy ne elemezzétek, hogy a mi kapcsolatunkban melyikünk használja ki a másikat, ne hozzatok fel pro-kontra érveket, mert a közelében sem vagytok az igazságnak és teljesen felesleges minden próbálkozás. Egyívásúak vagyunk, egymás nem alá vagy felé, hanem mellérendelt viszonyban(!) Művészek, bohémok, határaikat feszegető, állandó életigenléssel. Most megkaptuk egymást a Jóistentől, és élvezzük minden pillanatát. Kívánok nektek minden szerencsét, kétszer annyi jót, mint ti rosszat, és szerelmet. Mindnyájan tudjuk, hogy mennyire rövid az élet, mi pedig, higgyétek el, nem vagyunk annyira izgalmasak, hogy a miénkkel törődjetek. A sajátotokba rakjatok inkább életet és energiát!"

- zárta posztját az énekesnő.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Csobot Adél és párja nyerte a Dancing with the Stars harmadik évadát
Nem találok szavakat, még soha nem nyertem semmit – mondta a győztes énekesnő.

Link másolása

A Csobot Adél-Hegyes Bertalan páros nyerte a Dancing with the stars harmadik évadát a TV2-n szombat este - írja a Telex.

„Nem találok szavakat, és még soha nem nyertem semmit”

– mondta az énekesnő, aki megköszönte többek között a férjének, Istenes Bencének és a fiainak is, hogy támogatták a műsor során.

A döntőben három pár mérkőzött meg egymással, két tánc után kiesett az exatlonos Pap Dorci és táncpartnere. Csoboték a műugró Somhegyi Krisztiánt és partnerét, Tóth Katicát győzték le tangóval, charlestonnal és jive-val.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
„Életem legszenvedélyesebb csókja volt” – egyhónapos kalandja lehetett Harry hercegnek egy nála 13 évvel idősebb nővel
A most 51 éves Catherine Ommanney szerint még 2006-ban jöttek össze egy londoni bárban a herceggel. Akinek kitűnő a humorérzéke és remek beszélgetőpartner. Is.

Link másolása

Élete legszenvedélyesebb csókját kapta Harry hercegtől egy nála 13 évvel idősebb nő, írja a The Sun. Catherine Ommanney állítása szerint a herceg 21 éves volt, amikor összejöttek. A most 51 éves nő azt mondja, hogy nem sokkal a válása után, 2006 májusában találkozott Harryvel a londoni Art Barban.

A kétgyerekes nő szerint ettől függetlenül szinte biztos, hogy meg sem említi majd őt a sussexi herceg a január 10-én megjelenő önéletrajzi könyvében. Ezért is döntött úgy, hogy a nyilvánosság előtt mesél a románcról, miután megtudta, hogy Harry könyvében megemlíti minden korábbi barátnőjét.

Az affér idején Harry éppen Chelsy Davyvel járt. Catherine Ommanney nem biztos abban, hogy kettejük összemelegedése idején éppen mosolyszünetet tartottak vagy sem. A korábban egy valóságshowban is szereplő nő nagyon jól érezte magát a herceggel, de esze ágában sem volt komolyabban összegabalyodni a nála jóval fiatalabb férfival.

Catherine Ommanney szerint első találkozásuk alkalmával a herceg kedvesnek és intelligensnek tűnt. A Harryt kísérő három királyi testőr végig a közelükben maradt még akkor is, amikor beszélgetni kezdtek a bárpultnál. Miután nem sokkal éjfél előtt kiürült a hely, Harry meghívta a a dél-kensingtoni Eclipse klub VIP-részébe. Innen egy újabb szórakozóhelyre mentek tovább, de útközben a nő megéhezett és megkérdezte a herceget, tud-e baconös szendvicset készíteni.

„Kiváló baconös szendvicset készítek” – válaszolta állítólag a herceg, majd az egyik barátjához indultak Chelsea-be. Útközben egy cigarettát is elszívtak, miközben többek között II. Erzsébetről beszélgettek.

Miután megérkeztek a barát lakásába, tovább folytatták a beszélgetést, sokat nevettek, húzták egymást, végül a herceg tényleg készített egy szendvicset a nőnek. Ezután birkózni kezdtek, majd a nő negyedóra múlva közölte, hogy haza kell mennie. Harry ekkor kapta fel, és a derekánál fogva a falhoz szorította, majd elcsattant a szenvedélyes csók. A herceg a történtek után ragaszkodott ahhoz, hogy hazavihesse Catherine Ommanney-t.

A következő napokban folytatták az SMS-ezést, majd egy hét múlva újra találkoztak a bárban. Itt újabb csók következett, miközben a herceg folyamatosan bókolt a nőnek. Két randevúval később azonban Harry megváltoztatta a telefonszámát és évekig nem találkoztak. Végül 2009-ben egy barbadosi pólómeccsen futottak össze.

Catherine Ommanney sajnálja, hogy végül nem maradtak barátok, mivel a hercegnek kitűnő a humorérzéke és remek beszélgetőpartner. Reméli, hogy valamennyire felszabadult, miután Kaliforniába költözött családjával, hiszen mindig is a nagyobb szabadság volt az álma.


Link másolása
KÖVESS MINKET: