News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Harry herceg és Meghan Markle népszerűsége mélyebben van, mint Károly hercegé a válása után

Pedig a briteknél úgy vélték, hogy Károly herceg magánéleti válsága volt az abszolút mélypont.

Link másolása

hirdetés

A legfrissebb statisztikák szerint Harry herceg és felesége sosem volt még ilyen népszerűtlen a britek körében - még Károly herceget is alulmúlták - írja a Newsweek.

Mindez azért lehet nagy szó a britek számára, mert Károly herceghez hasonló mélyrepülést viszonylag keveset láttak a királyi családban: a népszerűsége akkor kezdett elindulni lefelé, mikor házassága kezdett félresiklani Diana hercegnével. Camilla Parker-Bowlesszal - aki ma már a felesége - folytatott viszony szintén nem segített túl sokat népszerűségének fenntartásában, a közvélemény csupán azt látta, hogy a trónörökös családapaként és trónörökösként megcsalja gyermekei anyját, a rendkívül közkedvelt, és a Szívek Hercegnőjének tartott Dianát. Ezt tovább fokozta a tény, hogy 1996-ban a válásig jutottak, 1997-ben pedig a hercegné autóbalesetben elhunyt - rengetegen okolták a tragédiáért a trónörököst.

Károly herceg tehát megjárta az abszolút mélypontot, bár az utóbbi 20 évben reputációja azért javulást mutatott. A válást követően az Ipsos Mori adatai szerint népszerűsége a britek körében 82 százalékról 42-re esett vissza, jelenleg 45 százalékon áll, ám úgy fest, hogy a britek már nagyjából megbocsátottak neki.

Fia, Harry herceg még apjánál is nagyobbat bukott a listán: amikor 2017-ben eljegyezte akkori barátnőjét, Meghan Markle-t, a királyi család egyik legnépszerűbb tagjaként 81 százalékon állt a britek körében. Ez akkor kezdett fogyatkozni, amikor 2020-ban bejelentette, hogy feleségével kiválnak a királyi családból. Az abszolút mélypontot az Oprah Winfrey-interjú után érte el, ahol Markle-lel kiteregették a királyi szennyest - a statisztikák történetében a legnagyobb zuhanást produkálva.

Felesége csak azért nem zuhant ekkorát, mert nála a legmagasabb érték 55 százalék volt, innen zuhant 32-re.

hirdetés

A felmérést a brit közvéleménykutató cég, a YouGov készítette, 1489 embert kérdeztek meg, az ő véleményeik alapján állt össze az eredmény. A listát továbbra is II. Erzsébet királyné vezeti, a lista végén pedig nem Harry és Meghan, hanem a királyné szexbotrányokba keveredett fia, András herceg áll mindössze 10 százalékkal.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Vajon mit tekert ilyen odaadással Justin Bieber Tiborcz kastélyszállójában?
Mire tippeltek?

Link másolása

hirdetés

Ahogy arról mi is beszámoltunk, miután nagyszabású koncertet adott a Szigeten Justin Bieber, az after party helyszínéül pedig a Tiborcz István tulajdonában lévő turai kastélyszállót, a Botaniqot választotta. A partiról képeket is feltöltöttek az Instagramra, amelyből szombaton megérkezett a második csokor is.

Az egyik eltűnő sztorin az látható, ahogy a Pókembernek öltözött világsztár gondos odafigyeléssel cigarettát teker. Az rtl.hu a nagyító funkciót segítségül hívva kisilabizálta, hogy az asztalon a Zig Zag Rolling Papers Orange márkájú cigipapír, a dohány, az öngyújtó mellett némi zöldes színű növényi törmeléket is látni lehet. Messzemenő következtetéseket azonban ebből nem vonnánk le.

Justin Bieber tavaly szállt be a kaliforniai kannabiszüzletbe, sőt már saját márkája is van Peaches néven, ami előregyártott füves cigiket forgalmaz.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Mardoll nem sok ruhát vett fel a Szigeten, és megkérdezte: „Ez így túl sok?”
Attól függ, mihez képest, mondhatnánk, de döntsétek el ti: sok vagy kevés az, ami Mardollon volt tegnap?

Link másolása

hirdetés

Yvonne Dederick lánya, Mardoll a Sziget szombati napjáról posztolt az Instagram-oldalán. Az X-Faktorban is szereplő rapper fel volt készülve arra, hogy hőség lesz, mert nem sok minden volt rajta. A poszthoz csak annyit írt:

"Ez így túl sok?"

A kommentelők írtak hozzá mindenfélét, de nagy meglepetést nem láthatunk köztük, mert a kedvencük többnyire extrém öltözékeket hord egyébként is.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Zalatnay Sarolta regisztrált az Instagramra, egy nap alatt 77 képet posztolt
Az énekesnő kollázsszerűen töltött fel képrészleteket, amelyek csak együtt adnak ki egy teljes képet. Tóth Gabi is köszöntötte.

Link másolása

hirdetés

A minap regisztrált az Instagramra Zalatnay Sarolta, aki eddig nem volt fenn ezen a közösségi oldalon, ám most bepótolni látszik a lemaradást.

Az énekesnő egy nap alatt 78 bejegyzést rakott ki, amiből 77 fotó.

Ráadásul nem akárhogy posztolt, a képek jelentős része önmagában nem is értelmezhető, csak együtt a többi, mellette lévő fotóval, amelyekből kollázsként jön ki a posztolni kívánt kép.

Tóth Gabi is köszöntötte Zalatnayt az Instagramon:

"Zalatnay Sarolta megérkezett az Instagramra, áh, imádom!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
FBI: Alec Baldwin meghúzta a halálos sérülést okozó pisztoly ravaszát a forgatáson
Másképp nem sülhetett volna el a 45-ös Colt. A lelőtt operatőr családja gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított pert.

Link másolása

hirdetés

A Sky news megszerzett egy FBI-jelentést, amelyben azt írják a nyomozók, hogy Alec Baldwin meghúzta a ravaszt azon a fegyveren, amely megölte az egyik operatőrt a Rust című film forgatásán. Baldwin eddig azt állította, hogy véletlenül lőtte le Halyna Hutchinst, a fegyver magától sült el, és nem húzta meg a ravaszt.

„Nem húztam meg a ravaszt. Soha nem emelnék fegyvert senkire. Soha” – mondta még korábban egy ABC-interjúban.

Az FBI vizsgálata során azonban azt állapították meg, hogy azt a fegyvert nem lehetett volna elsütni a ravasz fizikai meghúzása nélkül.

Az új-mexikói orvosszakértői hivatal egyébként balesetnek minősítette Hutchins halálát, és ezt írták: „A halált mellkasi lőtt seb okozta”. Hogy a fegyverbe valaki szándékosan tett-e éles lőszert, arra nem találtak elég bizonyítékot.

Baldwin természetesen úgy tudta, hogy a 45-ös Colt töltetlen volt, a baleset után ezt mondta: „valaki felelős azért, ami történt, de tudom, hogy nem én vagyok az”.

Halyna Hutchins családja gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított pert, azt feltételezik a keresetükben, hogy a felelőtlen munkavégzés és a költségcsökkentés miatt történt az eset.

hirdetés

A Santa Fé megyei seriff hivatal is vizsgálódott. Annyi derült ki, hogy a fegyverkezelő, Reed Gutierrez töltötte meg a fegyvert, de ő is azt hitte, hogy vaktöltények. Odaadta a fegyvert Dave Halls első rendezőasszisztensnek, aki Baldwinnak adta a jelenet felvételekor, azzal, hogy biztonságos a fegyver.

Baldwin már Budapesten forgat idén, Olga Kurylenkóval szerepelnek a Chief Of Station című kémfilmben, amit idén be is fejeznek.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: