News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Hamis tanúzás miatt nyomoznak Amber Heard ellen – az FBI is segítheti az ausztrál hatóságokat

A színésznő ellen 7 éve indult eljárás azért, mert illegálisan vitte be Ausztráliába két kutyáját. Akkor pénzbüntetéssel megúszta, Johnny Depp egykori ingatlanosa azonban két éve lebuktatta, hogy nem mondott igazat a bíróságon.

Link másolása

hirdetés

Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) is segítheti azt a nyomozást, amely Amber Heard ellen indult Ausztráliában - írja a Daily Mail.

A színésznőt még 2015 júliusában vádolták meg azzal, hogy illegálisan vitte be Ausztráliába két kutyáját.

Heard azért repült az országba, mert akkori férje, Johnny Depp ott forgatta A Karib-tenger kalózai 5. részét. Két Yorkshire terrierjüket is magával vitte, ám mivel a megérkezésekor nem jelentette be hivatalosan a Pistol és Boo névre hallgató ebeket, ezzel megsértette Ausztrália szigorú karantén- és biobiztonsági törvényeit. A házi kedvenceknek ugyanis az előírások szerint 10 napig karanténban kellett volna lenniük, ám a hatóságok az országba érkezésüket követően több mint egy hétig nem tudtak róluk. Egy kutyakozmetikai szalon osztott meg az interneten egy fotót a két Yorkshire terrierről, így derült ki, hogy Heard a Deppel közös kutyáit is Ausztráliába repítette. A sztárpár 72 órát kapott arra, hogy visszaküldjék a kedvenceiket az Egyesült Államokba, különben lefoglalják és elaltatják őket.

Az ügyben bírósági eljárás indult, amelynek végén, 2016 áprilisában a színésznő bűnösnek vallotta magát bevándorlási okmány hamisításában, amiért 10 ezer ausztrál dollár (mai árfolyamon 2,7 millió forint) pénzbírságot kapott.

Ügyvédje akkor azt állította, hogy a pár nem szándékosan nem jelentette be a kutyákat, Heard ugyanis azt gondolta, hogy Depp emberei már elintézték az ebek papírjait. Az pedig a kimerültség és az alváshiány számlájára írható, hogy amikor a színésznő megérkezett Ausztráliába, rossz négyzetet jelölt be az érkezési kártyáján.

Az ügyet ezzel le is zárták akkor, most pedig azért indult újra nyomozás, mert a Heard ügyvédje által elmondottakat némileg megdöntötte az, amit Depp egykori alkalmazottja állított a bíróságon a The Sun brit bulvárlap elleni rágalmazási ügyében 2020-ban.

Kevin Murphy, a színész korábbi ingatlanügynöke ugyanis írásos nyilatkozatában leszögezte, hogy ő többször is figyelmeztette Amber Heardöt arra, hogy Ausztráliában szigorú szabályok vonatkoznak az állatok behozatalára, és ha a kötelező eljárás nem történik meg, komoly büntetésre számíthat, akár a kutyákat is elaltathatják. Amikor a becsempészési ügy kirobbant, Murphy szerint a színésznő azt követelte tőle, hogy mondja azt a bíróságnak, hogy Heard semmit nem tudott a követelményekről. Amikor az ingatlanos jelezte az aggályait ezzel kapcsolatban, állítása szerint Heard azzal fenyegette meg őt, hogy kirúgatja.

A nyilatkozata nyomán az ausztráliai Mezőgazdasági, Vízügyi és Környezetvédelmi Minisztérium nyomozást indított hamis tanúzás miatt Amber Heard ellen, miután felmerült a gyanú, hogy nem mondott igazat eskü alatt a bíróságon. A minisztérium múlt héten megerősítette a Daily Mail Australiának, hogy továbbra is vizsgálódnak. A lap most azt írja, hogy

hirdetés
az FBI is segíthet a nyomozásban az ausztrál hatóságoknak, hiszen az ügy minden érintettje az Egyesült Államokban tartózkodik.

Bobby Chacon egykori különleges ügynök elmondta, hogy az FBI-nak Canberrában is van irodája, és olyan ügynökei, akik állandó jelleggel Ausztráliában dolgoznak. Az ő munkájuk része az is, hogy ha az ausztrál hatóságoknak amerikai segítségre van szükségük, felveszik a kapcsolatot a nyomozószervvel, amely általában segédkezik is ilyen esetekben.

Az ausztrál Queensland államban 14 év börtön jár hamis tanúzásért. Az nem valószínű, hogy az ausztrál kormány Heard kiadatását kérné az ügyben, de ha a színésznő ismét megpróbálna belépni az országba, letartóztathatják.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kitett egy csomó képet Justin Bieber a pénteki Sziget-koncertjéről
Az Instagramjára valószínűleg a saját fotósa által készített képeket posztolta ki.

Link másolása

hirdetés

A Sziget Fesztiválon Justin Bieber volt a sztárfellépő, és akkora tömeg volt a koncertjén, hogy többen elájultak, és úgy kellett kivinni őket a tömegből.

A rajongók önfeledten buliztak a koncertjét félmeztelenül lenyomó énekes láttán, aki tíz perccel hamarabb érkezett a színpadra.

Bieber ki is posztolt ma egy pár képet a budapesti bulijáról, amit valószínűleg a saját fotósa készített az Instagram-oldalára.

Egyébként nem írt semmit a posztok mellé, meg sem említette, hogy Budapest, Sziget fesztivál, egyedül a némelyik képen látható felirat árulkodik arról, hol készültek a képek.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Akkora tömeg volt Justin Bieber Sziget-koncertjén, hogy többen el is ájultak
Meleg lehetett a színpadon is, mert a sztár pulóverét ledobva, félmeztelenül tolta végig a koncertet, a közönség legnagyobb örömére.

Link másolása

hirdetés

Justin Bieber volt a Sziget legnagyobb sztárja pénteken, és bár a produkciójáról megoszlanak a vélemények, az biztos, hogy több tízezren voltak rá kíváncsiak a Nagyszínpadnál.

Ennek megfelelően elég nagy tombolás volt, főleg a színpadhoz közeli részeken, és a rengeteg fesztiválozó lényegében összenyomta egymást, a rendezőknek volt dolgok bőven, több embert ájultan kellett kiemelni a tömegből.

A 28 éves világsztár nem várakoztatta meg a rajongóit, sőt, 10 perccel hamarabb érkezett a színpadra, és kb. ennyivel hamarabb le is vonult a végén.

Meleg lehetett a színpadon is, mert pulóverét ledobva, félmeztelenül tolta végig a koncertet, a közönség legnagyobb örömére.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Justin Bieber Tiborcz István turai kastélyszállójában bulizhatott szigetes fellépése után
Legalábbis erről árulkodnak Instagramra feltöltött képei.

Link másolása

hirdetés

Nagyszabású koncertet adott a Szigeten a kanadai tinibálvány, Justin Bieber, és úgy tűnik, levezetésképp

a Tiborcz István tulajdonában lévő turai kastélyszállóban bulizott.

A Telex szúra ki, hogy az Instagramra feltöltött képeken a Pókembernek öltözött Bieber egy olyan bárpult mellett áll, ami megtévesztésig hasonlít a BOTANIQ Kastélyban találhatóra.

De nem csak a pult, hanem az ablakok és a padló mintázata is mind a turai szálló bárjára utalnak.

A sztárral tartott egyébként az after partyra zenekara is, a képeket pedig az ismert amerikai fotós és filmrendező, Rory Kramer készítette.

A portál összegzése szerint a turai Schossberger-kastély – mai nevén Botaniq Hotel – Tiborcz István, a miniszterelnök vejének érdekeltségébe tartozik. A kastély tulajdonosa a BDPST Group ingatlanbefektető-cég, amelynek egyik fő részvényese Tiborcz.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
„Mosollyal az arcán aludt” – a férje talált rá a magyar énekesnő holttestére
Tóth Éva csütörtökön halt meg 61 évesen.

Link másolása

hirdetés

A férje, Leblanc Győző talált rá csütörtök reggel Tóth Éva operett-énekesnő holttestére - írja a Bors. A lapnak Tilinger Attila, a pár barátja azt mondta, hogy

az operaénekes teljesen összetört felesége váratlan halála miatt.

Szerinte Győző „nem csupán a szerelmét, de a társát, barátját és cinkosát” veszítette el szerda éjjel.

"Győző annyit mondott, hogy csütörtök reggel felébredt, és mivel évek óta külön szobában alszanak, mert Éva tévé mellett, ő viszont teljes sötétben szeretett aludni, benézett hozzá. Azt látta, hogy az oldalán fekve, mosollyal az arcán aludt. Ezért kiment a kertbe, hogy ne zavarja. Másfél óra múlva ment be újra, és akkor már benyitott hozzá. Megérintette és érezte, hogy a teste már kihűlt” - osztotta meg a lappal Leblanc Győző engedélyével Tilinger Attila.

Tóth Éva 61 évesen halt meg csütörtökön. Az énekesnő elsősorban operettszerepeivel szerzett hírnevet, de dolgozott műsorvezetőként is.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: