SZTÁRVILÁG

Ezek a feliratok olvashatók Andy Vajna sírkövén

Elkészültek az olasz gránit alapú síremlék feliratai.

Link másolása

Még nem végleges formájában, de már elkészült Andy Vajna síremléke. Vajna Tíme jelentette be, hogy a Fiumei úti sírkertben már majdnem végleges állapotban megtekinthető a sírkő, amit Olaszországból importált gránitból készült.

A síremlékre, amin egy oroszlánt is elhelyeztek, ezek a feliratok olvashatók:

Vajna András György

Producer, Kormánybiztos

1944-2019

- és ez alatt pedig a következő felirat áll.

...Én egy valakinek szeretnék bizonyítani: A közönségnek!...

... Számomra a lehetetlen nem létezik...

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Válik Peller Anna és Lukács Miklós
Az elmúlt években próbálták megmenteni a házasságukat, párterápián is voltak, de nem jártak sikerrel.

Link másolása

Válik Peller Anna és Lukács Miklós - a színésznő és férje a közös Facebook-oldalukon közzétett videóban jelentették be a szomorú hírt.

„Szeretnénk közölni, hogy el fogunk válni, mert mindenkinek így lesz a legjobb. Nagyon szeretjük egymást, de körülbelül, mint a testvérek, ami csodálatos, viszont ahhoz még fiatalok vagyunk, hogy így éljük le az életünket”

- mondta a videóban Peller Anna. Lukács Miklós azt is hozzátette, hogy az elmúlt években próbálták megmenteni a házasságukat, párterápián is voltak, de nem jártak sikerrel.

A kislányukat továbbra is együtt fogják nevelni, járnak majd együtt nyaralni is. Többet azonban erről a témáról már nem is szeretnének nyilatkozni majd.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Meglepte Majkát, mikor a Zsákbamacska játékosa közölte, hogy annak idején az anyja „hazavitte” a rappert
Pápai Joci azon viccelődött, lehet, hogy a fiatal lány Majka gyereke, akiről eddig nem tudott.

Link másolása

Egy 21 éves Anna nevű lány volt az egyik játékos a Zsákbamacska legutóbbi adásában. Az adás közben szóba került, hogy Majkához hasonlóan ő is ózdi kötődésű. A rapper ekkor visszakérdezett, most is ott élnek-e, mire a lány elmondta, hogy már nem, az édesanyja élt Ózdon, és hozzátette:

„vele jártál bulizni”.

Ezután Majka és Pápai Joci azon kezdtek poénkodni, lehet, hogy a versenyző valóban Majka lánya, akiről eddig nem tudott.

„Hogy örülnék neki. Vinnélek haza a Hajninak, hogy ő a nagyobbik lányom, itt alszik most velünk” - mondta viccesen a műsorvezető. Pápai Joci ezután sem tudta elengedni a témát, és próbált puhatolózni Annánál, hogy mit mesélt az anyukája a Majkával való kapcsolatáról.

„Annyit elárulok, hogy kapós fiú volt. Ő haza is vitte”

- mondta sejtelmesen a fiatal lány.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Elválik a férjétől Kollányi Zsuzsi
Mostantól a baráti szeretet és nem a házasság zászlaja alatt szeretnék tovább nevelni a gyermekeinket - írta az énekesnő.

Link másolása

Elválik a férjétől Kollányi Zsuzsi - a hírt az énekesnő jelentette az Instagram-oldalán kedden.

„Ezúton szeretném Veletek tudatni, hogy a férjem és én úgy döntöttünk, mostantól a baráti szeretet és nem a házasság zászlaja alatt szeretnék tovább nevelni a gyermekeinket. Sok-sok dolog előzte meg ezt a döntésünket és hisszük, hogy ez így lesz a legjobb”

- írta a bejegyzésben Zsuzsi.

Az énekesnő egyúttal arra kérte a média képviselőit, hogy „hagyják békén” ezzel kapcsolatban, mert nem szeretne erről a továbbiakban nyilatkozni. Ahogy fogalmazott: felhajtás helyett békében és nyugalomban szeretnék elrendezni a maguk és a gyermekeik életét.

A teljes bejegyzést itt tudod elolvasni.

Szintén kedden jelentette be Peller Anna és Lukács Miklós, hogy ők is elválnak.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Megyeri Csilla arról, miért nincs gyereke: „Nem feltétlenül velem van a hiba”
Az influenszer bevallotta: mindig magát hibáztatta, amiért nem érezte magában az anyai ösztönöket.

Link másolása

Vajon megváltoztatja-e a kapcsolatokat a gyerek érkezése? Ez is téma volt RTL Reggeli című műsorában, ahol Czutor-Kilián Zsanett és Megyeri Csilla voltak a sztárvendégek. Zsanettnek három saját gyermeke van, míg Csilla egyelőre nem érzi, hogy anyává kellene válnia.

Czutor Zoltán párja szerint a családalapításra anyagilag fel lehet készülni, de a gyerekek nagyon különbözőek is lehetnek. Elmondta, hogy náluk az első baba érkezése nagyon jó volt, de a második gyerkőc kimerítette őket.

"Mi annyira belerokkantunk Zolival, hogy majdnem el is váltunk, párterápiára jártunk, igenis megviselt minket a második gyerek érkezése"

- vallotta be.

Végül, mikor a kicsi már ki tudta fejezni magát, jöhetett a harmadik gyerek és a szülők is sokkal stabilabbnak érezték a kapcsolatukat.

Megyeri Csilla és párja, Zsolti tíz együtt töltött év után sem akar még gyereket vállalni. Csilla elmondta, korábban magát tette felelőssé azért, mert nem érzi magában az anyai ösztönöket.

"Én mindig magamat hibáztatom, egyke vagyok, önző vagyok. Emiatt elmentem családállításra is, hogy miért van az, hogy ezek az anyai ösztönök nem jönnek. Nem feltétlenül velem van a hiba, ezt én hozom, a különböző traumákat, transzgenerációs mintákat"

– árulta el. Hozzátette, szeretné, ha senki nem kérné számon, hogy mert elmúltak 30 évese, miért nincs még gyermekük.

Ugyanakkor szerinte társadalmilag kezd elfogadott lenni, hogy a nő és a férfi maga dönti el, mikor értek meg ők maguk és a kapcsolatuk arra, hogy babát vállaljanak, és ne a rokonok, barátok nyomása miatt alapítsanak családot.


Link másolása
KÖVESS MINKET: