hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Ételfutárnak állt az Apostol együttes 79 éves frontembere

Meződi József a családi étteremben segít, minden nap déltől estig viszi házhoz az ételeket.
Címkép: MTVA/Zih Zsolt - szmo.hu
2021. április 07.

hirdetés

A fellépések megszűnésével új munkát vállalt Meződi József, az Apostol együttes frontembere - írja a Blikk. A koronavírus-járvány miatt - sok más előadóhoz hasonlóan - ő sem állhatott színpadra az elmúlt 1 évben. A családja pedig egy éttermet is működtet, de az a korlátozások miatt tavaly november óta nem fogadhat vendégeket, azonban az ételt kiszállíthatják. Így azért, hogy legyen valami elfoglaltsága, a 79 éves zenész maga viszi házhoz a megrendelt ételeket.

"A családi éttermünk november óta nem fogadhat vendégeket, csak a kiszállítás működik, az ételfutár pedig én lettem! Minden nap déltől estig viszem házhoz a megrendelt finomságokat. Muszáj valamit csinálnom, hogy ne haljak bele az unalomba, mert én hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy mindig van valami dolgom"

- mesélte Meződi József az AcNews-nak.

A zenész azt is elmondta, hogy így legalább személyesen is tud találkozni a rajongóival, sokan meg is lepődnek, amikor viszi az ételt.

"Sokan meg is lepődnek, és először nem értik, mit keresek a házuk előtt, de nagyon örülnek, hogy ha csak így is, de tudunk találkozni. Persze, fokozottan figyelek ilyenkor is a távolságtartásra, a maszk és a kesztyű használatára és a megfelelő kézfertőtlenítésre"

- mondja a zenész, aki azt is hozzátette: szerencsére eddig sikerült megúsznia a vírust, egy hete pedig már megkapta a második oltást ő és a felesége is, így hamarosan teljesen védettek lesznek.

Meződi József arról is mesélt, hogy a hangját is karbantartja, gyakorlásképpen hetente kétszer szokott énekelni otthon. Hozzátette: mindennap tornázik is, sőt, a jó időnek köszönhetően most már a kertben is tevékenykedik.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Kulcsár Edina megmutatta, milyen a hasa egy évvel a második szülése után

A modell nem szeret torz képet mutatni magáról, ezért most őszintén írt arról, ő hogyan viszonyul saját testéhez.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. április 10.

hirdetés

Kulcsár Edinának majdnem egy éve született meg második gyermeke. Tavaly nyáron az anyatejes szoptatás mellett állt ki. A modell-műsorvezető akkor arról mesélt, hogy neki is fontos a szoptatás, és ha szükséges volt, a legváratlanabb helyeken is talált erre módot. Mint írta: "Természetesen én sem szoktam premier plán csinálni, de Medivel még jobban elvonultam. Nináncskát viszont eggyel bátrabban etetem úgy, hogy letakarom".

Legutóbbi posztjában pedig arról ír, hogy el kell fogadni a megváltozott testünket.

Többek között mesél arról, mit gondol a tökéletes testről:

"Nem szeretek torz képet mutatni. Nem szeretem a tökéleteset, mert sokak mentális egészségét tönkreteszi és mivel mind mások vagyunk, mindannyiunknak más a szép és az elfogadható, innentől kezdve szerintem ilyen nem is létezik.

Én sem a tökéletességre hajazok, csupán egy olyan életmódra, amivel tudom, hogy minél tovább meg tudom adni a gyermekeimnek azt, hogy a lehető legtovább tudjam őket kísérni az életük útján. Hogy minél tovább fitt tudjak maradni annak érdekében, hogy önfeledten tudjak velük játszani mindenféle testi odafigyelés nélkül és, hogy

hirdetés
a példámon át megtanulják, hogy bizony oda kell figyelni a helyes táplálkozásra és a mozgásra.

Én nagyon az elején járok ennek, de hihetetlen, hogy már most ennyit adott ez az egész".

A fotójáért és a folytatásért lapozz!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG

Halálos ágyán is férje mellett volt Erzsébet királynő – 74 évig tartott a történelem leghosszabb királyi házassága

Mikor Erzsébet 27 évesen királynő lett, Fülöp felhagyott karrierjével a haditengerészetnél, főállásban felesége támogatását, a családot választotta. Kivételes szerelem és házasság volt az övék.
Címkép: Northfoto - PA Wire/PA Images/Fiona Hanson - szmo.hu
2021. április 10.

hirdetés

II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg 2020. novemberben ünnepelték a 73. házassági évfordulójukat, övék volt a monarchia történetének leghosszabb házassága. Erzsébet királynő már 18 évesen szerelmes lett belé, ettől fogva nem is tekintett más férfiak irányába – mondta a People magazinnak Sally Bedell Smith, a királynő életrajzírója.

Fülöp herceg 18 éves volt, mikor találkozott a 13 éves Erzsébet hercegnővel, aki a harmadunokatestvére volt. Fülöpöt a királyi családdal jó viszonyt ápoló nagybátyja, Lord Louis Mountbatten mutatta be a hercegnőnek.

Környezetük számára szerelmük egyik első jele az volt, amikor 1946 októberében rokonaik esküvőjén meglátták őket, ahogy a kapualjban egymás mellett álltak, és ahogy Erzsébet levette a kabátját, Fülöp mosolyogva figyelte, le sem tudta venni a szemét róla

– írja a People.

Fotó: Northfoto - PA Wire/PA Images

Fülöp herceg 1921-ben, egy korfui ebédlőasztalon született I. Konsztantinosz görög király unokaöccseként. Családjának csecsemőkorában el kellett hagynia az országot. Fülöp lemondott görög és dán királyi címeiről, állampolgárságáról, vallásáról is, hogy Erzsébettel lehessen. Brit állampolgár lett és felvette nagyszülei nevét, a Mountbattent. Erzsébettel 1947. november 20-án házasodtak össze.

hirdetés

"Erzsébet az esküvői ruhájával és a tiarájával egy igazi bombázó volt" – mondta a People magazinnak Erzsébet egyik koszorúslánya. "Fülöp pedig álmaik Viking hercegének tűnt" – tette hozzá.

Fotó: Northfoto - PA Wire/PA Images

Bár eleinte a családnak nem tetszett, hogy Erzsébet egy külföldihez megy hozzá, Fülöp személyisége és képességei megszerettették a királyi családdal.

A királynő 1997-es házassági évfordulójuk ünneplésekor azt mondta Fülöp hercegről: "Ő egész egyszerűen az erőm és a támaszom volt ezekben az években. Én, az egész családja, ez és még sok más ország sokkal többel tartozik neki, mint amit ő valaha is követelni fog."

Erzsébet nagyon fiatalon, mindössze 27 évesen lett királynő, miután VI. György 1962-ben meghalt. Fülöp felhagyott karrierjével a haditengerészetnél, főállásban felesége támogatását, a családot választotta.

Fülöp 2017-ben vonult vissza a közélettől. Több mint 70 együtt töltött év alatt négy gyermekük, nyolc unokájuk és tíz dédunokájuk született.

Fotó: Northfoto - PA Wire/PA Images

Fülöp herceget február 16-án vitték a windsori rezidenciáról egy londoni kórházba, miután a királyi család közlése szerint nem érezte jól magát, a szívére panaszkodott. 28 napig volt kórházban, ezt követően hazatérhetett.

A Mirror szerint

a királynő halálos ágyán is férje mellett volt. A brit lap szerint Fülöp visszautasította, hogy újra kórházba menjen, az utolsó napjait is Erzsébettel töltötte a windsori rezidenciájukban.

A lap szerint pár nappal halála előtt még telefonon beszélt szeretteivel. Két bekeretezett képet tartott az ágya mellett, egyiken felesége, a másikon édesanyja voltak.

Fotó: Northfoto - PA Wire/PA Images/Toby Melville


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

Véletlen kikerült egy photoshop nélküli kép Khloe Kardashianról, hiába próbálja, nem tudja eltüntetni a netről

A szerkesztés nélkül közzétett fotó hamar elterjedt, és a celeb ezt már nem tudja megakadályozni.
Címkép: khloekardashian/Instagram - szmo.hu
2021. április 08.

hirdetés

Khloe Kardashian minden követ megmozgat, hogy eltüntessen egy fotót az internetről, amin photoshop nékül, természetes külsejével látható - írja a BBC News.

Kim Kardashian nővérének képe véletlenül lett közzétéve a közösségi felületein, ám onnan már nem volt visszaút: a tévésztár kommunikációs csapata sem tudta kiharcolni, hogy eltüntessék a fenti képünkön baloldalt látható fotót. Sőt, az igyekezetüket látva sokan tovább is osztották azt.

A nyers felvételen a 36 éves anyuka egy medence mellett, bikiniben látható. Bár így is remek formában van, a képen nincs semmi rendkívüli: hiányzik a Kardashian-testvérektől megszokott irreálisan kerek csípő, darázsderék és az erős smink is.

Fotó: Daily Blast Live/YouTube

“Ez a kép Khloe-ról egy privát családi találkozón készült, és engedély nélkül került ki a közösségi médiába: egy asszisztens véletlenül hozta nyilvánosságra” - árulta el Tracy Romulus, a KKW márkák marketingvezetője, aki szerint a fotó terjesztése jogsértő.

hirdetés

“Khloe szép a képen, de a szerzői jogok tulajdonosaként kérelmezheti, hogy ne hozzák nyilvánosságra, vagy hogy távolítsák el azt” - tette hozzá.

Khloe csapata a Twitteren és a Redditen is célt ért, mindkét felületről eltávolították a képet. Más közösségi médiaoldalak azonban nem voltak hajlandóak levenni, így továbbra is szabadon terjedhet.

Elizabeth Ward, az intellektuális tulajdonjoggal foglalkozó Virtuoso Legal vezetője szerint a kép eltüntetésére irányuló erőfeszítésekkel ellenkező célt érnek el: inkább vonzzák az emberek figyelmét.

“Ezt a szellemet már nem fogják tudni visszaerőltetni a palackba. Egyébként pedig nem derül ki, hogy ki volt a fotós - ugyanis a szerzői jogok őt illetik meg, nem pedig Khloe-t, aki a képen szerepel” - mondta.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG

„Azért vannak a mellek, hogy a babákat tápláljuk velük” - véli a nyilvánosan szoptató Victoria’s Secret modell

Elsa Hosk szerint meglepő, hogy sokan kiakadnak a világ legtermészetesebb dolgán.
Fotó: hoskelsa/Instagram - szmo.hu
2021. április 08.

hirdetés

Visszavágott a kritikusoknak Elsa Hosk, az a Victoria’s Secret modell, akit a nyilvános szoptatás miatt támadnak az Instagramon. Szerinte ez az anyaság természetes velejárója - írja a Daily Star.

A 6,4 millió követővel rendelkező svéd modell hét hónapos kislányát, Tuulikkit szoptatja egy képen, amit közzétett a közösségi médiában. Munkába menet, a kocsiban, ölében a kisbabával fotózta le magát.

Elsa ezek után megdöbbent a negatív kommentáradaton, és azon, hogy sok férfi sértőnek találta a naturális fotót.

Az anyuka nem hagyta szó nélkül a támadásokat, ehelyett egy újabb posztban védte meg magát:

“Érdekes, hány privát üzenetet kapok férfiaktól, akik kiakadtak a képemen. Vajon miért fáj nektek a világ legtermészetesebb dolga? A mellek éppenséggel pont azért léteznek, hogy tápláljuk a kisbabáinkat.”hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: