News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Csuti az új barátnőjéről: „Nem akarom, hogy Instagramon termékeket reklámozzon”

Már több műsorba is hívták őket, de az üzletember kijelentette, hogy nem fognak ilyen felkéréseket vállalni.

Link másolása

hirdetés

Új barátnőjével való kapcsolatáról mesélt Szabó András "Csuti" a Fókusznak. Az üzletember még április elején árulta el, hogy már nincs egyedül a feleségével, Kulcsár Edinával való szakítása után, azóta pedig már az Instagramon több közös képet is posztolt Regina nevű párjával.

Csuti a Fókusznak adott interjújában azt mondta, jól megvannak, egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

"Ahogy én őt egyre inkább engedem be a komfortzónámba, úgy ő egyre inkább megfelel minden elvárásomnak"

- fogalmazott.

Azt is elmondta, hogy nagyon fontos számára, hogy a gyerekei elfogadják a kedvesét, ezért ha csak egy percig sem működik a köztük lévő kapcsolat, bármennyire is szeretné a lányt, nem tudna vele maradni. Szerencsére azonban eddig nem ez a helyzet, Regina jól kijön a kis Ninával és Medox-szal.

hirdetés
"Ha kell, az egész életemet leélném egyedül, ha a gyerekeimen azt látom, hogy nem fogadják el azt a valakit, akivel én együtt vagyok"

- jelentette ki.

Arról is beszélt, hogy nem szeretné kitenni új párját "felesleges támadásoknak, találgatásoknak" olyan felületeken, ahol ő sérülhet.

"Tanulva a múltból, próbálom megóvni minden problémától, ami ezzel járhat. Nem akarom, hogy Instagramon terméket reklámozzon, és teljesen tudatosan mondok nemet számtalan olyan műsornak, amitől az elmúlt hetekben is, talán a létező összes tévécsatornától megkerestek minket, hogy menjünk. Nem megyünk! A munkájából adódóan sem vállalhat ilyen jellegű felkéréseket"

- szögezte le Csuti.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Majkát nem engedték fellépni a Balaton Soundon – veszélyesnek tűnő vihar közeledett
A szervezők szerint sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Link másolása

hirdetés

Majka péntek este közölte Instagram-oldalán, hogy zenekarával fellépett volna a Balaton Soundon, de végül nem lett a buliból semmi. A szervezőknek minden okuk megvolt a .tiltásra: veszélyesnek tűnő vihar közeledett, így sem a fellépés, sem a bulizás nem lett volna biztonságos.

Majka ezt írta az öltözőből:

Most kezdődött volna a buli gyakorlatilag, viszont a szervezők nem engedik, hogy a színpadra álljunk. Pont azért, mert elvileg egy olyan vihar érkezik, ami nem biztonságos. Mindenkitől elnézést kérünk. Azt is kérdeztük, hogy egy későbbi időpontban felléphetünk-e, ha még várunk picit, és elmegy a vihar, de sajnos ezt sem engedik meg. Elnézést mindenkitől, mi érezzük magunkat a legszarabbul"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Szabó Zsófi és Shane Tusup is a Balaton Soundon bulizott
Igaz, nem együtt, de láthatóan mindketten nagyon jól érezték magukat.

Link másolása

hirdetés

A Balaton Sodundon bulizott Szabó Zsófi és Shane Tusup. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az egykori sztárpár újra összejött volna, hiszen nem közös képet osztottak meg a fesztiválról - szúrta ki a Blikk.

Szabó Zsófi a nagyszínpad előtti elkordonozott részről osztott meg egy fotót magáról, amin hatalmas mosollyal pózol egy pohárral a kezében.

A képet ITT TUDOD megnézni.

Shane Tusup pedig az egyik VIP részen élvezte a bulit:

Ezekből azonban csak annyi derül ki, hogy mindketten jártak a fesztiválon, ahol láthatóan jól érezték magukat, az viszont nem, hogy egyáltalán találkoztak-e Zamárdiban.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Közös bikinis-nyaralós fotón a Barátok közt két sztárja, Lékai-Kiss Ramóna és Nyári Dia
A két anyuka közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

Link másolása

hirdetés

Lékai-Kiss Ramóna az Instagramon posztolt egy sor fotót arról, hogy bikiniben hülyéskednek Nyári Diával. a barátok közt két egykori szereplője közösen utazott Szlovéniába nyaralni, ott készültek a fotók.

#szeretgetjukegymast - írta a poszt mellé Ramóna.

12 év - ez pedig Dia posztja mellett van.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Kiszel Tünde lánya 21 éves lett – A celeb megható sorokkal és családi fotókkal köszöntötte Donatellát
„Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme” – írta többek között a büszke édesanya.

Link másolása

hirdetés

Repül az idő, Kiszel Tünde lánya is 21 éves lett. A büszke édesanya megható sorokkal köszöntötte lányát a közösségi oldalánn.

Mint írja:

"Drága, jó Donatellám! Ez a nap is eljött 21 éves lettél! Hihetetlen, hogy milyen gyorsan elszaladt ez a 21 év!

És bár túlnőttél rajtam, 176 cm magas vagy, azért nekem mindig az én pici babám maradsz! Csodálatos volt ez a 21 év! Donatella azt jelenti: Isten ajándéka! Te nagy ajándék vagy nekem, életem értelme! A 21 nyerő szám! Azt kívánom Neked, hogy mindig legyél nyertes!

Mindig arra neveltelek, hogy nem elég a tehetség, legyél szerény, alázatos és szorgalmas! Amikor énekelsz mindig könnyes szemmel hallgatom! Azt kívánom a jó Istentől, hogy még nagyon sokáig legyünk együtt egészségben, boldogságban, szeretetben! Születésnapodon Isten éltessen nagyon sokáig! NAGYON SZERETLEK!"


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: