SZTÁRVILÁG

Bevallotta, hogy majdhogynem improvizálta Wednesday ikonikussá vált táncát Jenna Ortega

Közben Lady Gagával is körbeudvarolták egymást, hisz a közösségi médiában Gaga számával együtt terjedt el a tánc.

Link másolása

Jenna Ortega elárulta, hogy „nem volt terve” a Netflix sikersorozatában szereplő Wednesday Addams szerepével kapcsolatban. A mindig csak 20 éves színésznő két napot kapott, hogy megkoreografálja a táncot, amely később ikonikussá vált. Most a komplett közösségi média Wednesday táncán pörög, mém és ikon lett napok alatt.

Ortega a The Tonight Show-ban Jimmy Fallonnak azt mondta, hogy Tim Burton, a Wednesday rendezője azt javasolta, hogy a táncot a The Cramps "Goo Goo Muck" című dalára adja elő.

Burton két nappal a forgatás előtt azt hitte, hogy a színésznő már egy ideje dolgozik a koreográfián, mígnem Jenna bevallotta, hogy valójában még semmi konkrét ötlete nincs.

Vélhetően ekkor jött egy letolás, ami után Ortega „két napig nem aludt”, régi poptáncokat kutatott kutatott a neten, és a „80-as évek klubjaiban táncoló gót gyerekek archív felvételeiből” is ellesett pár mozdulatot.

Ráadásul közben elkapta a Covidot is:

"Őrület, mert ez volt az első napom covidosan, borzasztó volt így filmezni"

– mondta. – "Úgy éreztem magam, mint akit elütött volna egy autó, és e valami volt a torkomban, és a nyelőcsövem falát kapargatta."

Egyébként Burton ötlete nyomán a táncot eredetileg a „Goo Goo Muck” számra adja elő Wednesdey, de miután a TikTok rajongói inkább Lady Gaga 2011-es „Bloody Mary” című dalára kezdték el utánozni a lépéseket, így azzal terjedt el villámgyorsan a közösségi oldalakon.

Persze egyúttal az eredeti Lady Gaga-dalnak is megugrott a népszerűsége, sokkal többen streamelik azóta. Végül ő is csinált egy videót, amiben Wednesday stílusában felöltözve mutatja be az ikonikussá vált lépéseket.

„BLOODY WEDNESDAY” – írta TikTok-bejegyzéséhez Gaga, amelyet mára 10,3 millióan néztek meg, és hát a szöveg eléggé többértelmű.

Ortega így reagált rá: „Látom, hogy a tánc Lady Gaga Bloody Maryjével együtt terjed. A kis szörnyek meg követik. Helyes."

Gaga pedig ezt írta viszont: „Öld meg Wednesdayt! Szívesen látunk a Haus of Gaga-ban (és hozd magaddal Izét, szeretjük a mancsokat errefelé)".


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Mihalik Enikő nem szégyenlős: fedetlen mellekkel pózol az Instagramon
Egy másik félmeztelen fotóján még eltakarja a melleit a karjával, de van olyan kép, amin már azt sem.

Link másolása

Mihalik Enikő az Instagramon osztott meg néhány fotót, amiket a GLAMOUR készített róla. A posztban négy kép van, és a végére kell lapozni az igazán merészért:

az utolsón a modell ugyanis meztelen felsőtesttel pózol, a mellbimbói is látszanak.

Igaz, a másodikon sem visel felül semmit, de azon a karjával eltakarja a melleit.

Az egyik kommentelő viszont már fel is hívta rá a figyelmet, hogy az Instagram nem pártolja a meztelenséget, úgyhogy valószínűleg nem lesz sokáig elérhető a poszt. A követőknek természetesen tetszenek a fotók, sokan dicsérik a modellt, hogy hamar sikerült a szülés után visszanyernie az alakját.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Majoros Hajnalka: „Nem normális, ha egy gyerek meztelenül látja az édesanyját”
Vannak helyzetek, amikor egyáltalán nem tartja helyénvalónak a meztelenséget.

Link másolása

Liptai Claudia A nő a tét című műsorában vendégeskedett Majoros Hajnalka. Az adásban a meztelenség volt a téma, ennek kapcsán pedig Majka párja arról beszélt, hogy szerinte az idővel és a korral az egyének szemérmességének mértéke is megváltozhat. Így vannak helyzetek, amikor egyáltalán nem tartja helyénvalónak a meztelenséget.

„A nagyobbik fiam most már elérkezett abba a korba, amikor ha véletlenül rám nyit a fürdőszobában, akkor én próbálom azt csinálni, hogy eltakarom magamat, de valójában ő megrökönyödik, ott áll. De van egy ilyen természetesség is benne, nem az van, hogy hú, gyorsan odakapom a kezemet, és akkor mindenemet eltakarom, mert ne azt lássa az én gyerekem. Tehát próbálom neki megtanítani, hogy egyébként ez normális, de az már nem annyira, hogy az anyádat egyébként meztelenül kell meglátnod”

- fejtette ki Majoros Hajnalka.

(via 24.hu)


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Megszólalt Oláh Ibolya: „Nagyon kemény hetek vannak mögöttem”
Az énekesnő a Facebookon nyugtatta meg rajongóit: nincs semmi gond, csak kimeríti az állandó ingázás.

Link másolása

Sok rajongó aggódik Oláh Ibolya miatt, aki gyengének tűnt a Sztárban sztár legutóbbi adásában. Az énekesnő most a Facebookon nyugtatta meg őket: valóban kimerült, mert sokat dolgozik a műsorban, de élvezi a munkát.

"Kedveseim! Nagyon sokan írtatok rám, hogy aggódtok értem. Való igaz, nagyon kemény hetek vannak mögöttem. A Sztárban Sztár szuper izgalmas próbái, a rengeteg tanulás mellett a napi ingázás vidékről a próbákra és előadásra kicsit kivette belőlem az energiát. Éjszakánként az autópálya mellett a benzinkutas csodálkozva néz rám, nem érti, mit keresek ott mindennap.

Tudjátok, erős vagyok, hétfőn pihenni is tudtam és már ezerrel készülök a hétvégére. Élvezem a sok átváltozást, volt jó néhány dal, amit nagyon szerettem. A csapat, aki a felkészülésünket segíti, nagyszerű munkát végez, csodálom őket! Nagy köszönet nekik és mindenkinek, aki értünk és velünk dolgozik! Szorítsatok nekem, sokat számít nekem a szeretetetek, erőt ad!" - írta a bejegyzésben.

A hétvégén nagy sikert arattak Sipos Tomival, akivel a Hooligans Legyen valami című slágerét adták elő.

i


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Kucsera Gábor: „Talán mire hazaérek, mindenki napirendre tér afelett, ami Szabinával és velem történt”
Nemrég derült ki, hogy Tápai Szabinával válófélben vannak. A kajakozó most hetekig távol lesz a családjától az Ázsia Expressz forgatása miatt.

Link másolása

Ahogy arról mi is beszámoltunk, elindult az TV2 Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című új műsor forgatása. A párosok között van Kucsera Gábor világbajnok kajakozó is, aki Tóth Dávid kajakozóval vág neki a kalandoknak.

"Ilyen helyzetekre szerintem nem lehet felkészülni. Hozzáteszem, hogy rátermettség mindenképpen szükséges. Én is kíváncsi vagyok az állóképességemre, de az bizonyos, hogy szerencsére is szükség lesz ehhez az utazáshoz" – mondta Kucsera Gábor a Hot! Magazinnak.

A Bors szemléje szerint a játékosok közül egyedül az egykori kajakos hagyott itthon három gyereket: a kilencéves Bencét, a négyéves Millát és a másfél éves Bellát.

"Szoros a kapcsolatom Be­ni­vel, ezért mindent megbeszélek vele. Most is megkérdeztem, hogy elmenjek-e erre a hosszú utazásra. Gondolkodás nélkül rábólintott: »Igen, mehetsz!« Ő mondta ki rá az áment! De megígértem neki, hogy sietek haza. Erre azt felelte: »Ne siess! Tudod, mi, Kucserák nem adunk fel semmit!«”

- mesélte.

Arról is beszélt, hogy kifejezetten jókor jött számára a verseny lehetősége: nemrég derült ki ugyanis, hogy véget ért Tápai Szabinával kötött házassága.

"Nem tagadom, jó lesz kiszakadni ebből a helyzetből, amiben hetek óta vagyunk. Talán mire hazaérek, mindenki napirendre tér afelett, ami Szabinával és velem történt. Távol az otthontól így igazán a próbatételre tudok majd koncentrálni"

- mondta.


Link másolása
KÖVESS MINKET: