News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés

Berki Krisztián Hajdú Péternek üzent egy halottlátón keresztül

Kató a Life TV-ben élő adásban írta le egy papírra Berki üzenetét.

Link másolása

hirdetés

Berki Krisztiánnal lépett kapcsolatba egy halottlátó, aki az állítja, a múlt héten elhunyt influenszer egy üzenetet is átadott neki. Kató a Life TV Ébredj velünk! című műsorának vendégeként mesélt minderről.

A halottlátó azt mondja, Berki Krisztián már a halála után megjelent neki, később pedig Mazsi is felkereste,

így át tudta adni neki az üzenetet férjétől.

Kató a műsorban egy papírt és egy tollat is kért a szerkesztőktől, ugyanis Krisztián üzent a túlvilágról.

Azt ugyan nem oszthatta meg, hogy mit tartalmaz Krisztián üzenete, azt viszont elárulta, hogy a címzett Hajdú Péter, akivel a celeb baráti kapcsolatot ápolt.

A halottlátó egyébként több hidegrázós történetet is elmesélt a korábbi eseteiről. Az is kiderült, volt olyan eset, hogy a rendőrségnek is segített egy-egy bűnténnyel kapcsolatban.

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Hajdú Péter „letesztelte” a halottlátót, aki azt állítja, hogy Berki Krisztián rajta keresztül üzent Hajdúnak
A műsorvezető a Life TV-ben tett fel kérdéseket Katónak, hogy megbizonyosodjon a képességéről, miután a halottlátó átadta neki Berki Krisztián üzenetét.

Link másolása

hirdetés

Múlt héten beszámoltunk róla, hogy egy halottlátó azt állítja, a lassan két hete elhunyt Berki Krisztiánnal lépett kapcsolatba, aki egy üzenetet is átadott neki. Kató a Life TV-ben mesélte el mindezt, és bár azt nem árulta el, hogy mit tartalmaz Krisztián üzenete, azt igen, hogy a címzett Hajdú Péter, akivel a celeb baráti kapcsolatot ápolt.

Kató kedden ismét a Life TV vendége volt, az Ébredj velünk! című műsorban pedig Hajdú Péter is megjelent, hogy élő adásban vehesse át és olvashassa el Berki Krisztián neki szánt üzenetét, amit a halottlátó írt le a papírra.

Ez állt rajta:

"Nagyon köszönöm, hogy nem ítéltél el és esélyt adtál nekem. Köszönöm a barátságodat."

Hajdú azt mondta Katónak, győzze meg őt arról, hogy ezt valóban Berki üzente neki. Először arra kérte a halottlátót, hogy kérdezze meg Krisztiántól, mi a keresztneve annak az operatőrnek, akivel az Überkirály című műsort forgatták. Kató erre először azt mondta, hogy ez nem így működik, a lelkek nem arra felelnek, amit az ember kérdez tőlük, az információk átadása pedig "négyszemközt" és több idő esetén lehetséges inkább. A válaszra csak a második kérdés után tért vissza: azt állította, hogy az influenszer a Muki nevet emlegeti, de ennek nem látja értelmét. Hajdú elmondta, hogy Imre az operatőr neve, de fel fogja hívni, hogy esetleg Mukinak becézik-e.

hirdetés

A második kérdése az volt, hol mondta el neki Berki, hogy indul a főpolgármester-választáson. Kató erre azt mondta, hogy egy kávézót lát, ami 20-25 kilométerre van a Life TV stúdiójától. Hajdú erre elárulta, hogy a MOM Park bevásárlóközpontnál voltak ekkor Krisztiánnal, ami közelebb van a stúdióhoz.

A műsorvezető tisztázta, hogy ő istenhívő, és hisz az ilyen dolgokban, de szerinte fontos, hogy bizonyosságot nyerjen az, hogy a látó valóban érzékeli Krisztiánt és azt, amit mond. Kató azt mondta, hogy ő nem idéz meg soha senkit, ezt nem lehet erőltetni, a műsoridő pedig nagyon rövid idő arra, hogy ez működjön. Ő nem akar senkit meggyőzni erről, de azt mondta Hajdúnak, hogy ha van elég ideje erre a folyamatra, akkor olyan információkat tud átadni, amelyekkel bizonyosságot tudna nyerni.

Azt is elárulta, hogy egy másik személy is üzent Hajdúnak, de azt csak négyszemközt hajlandó közölni vele, mert az csak rá tartozik.

Hajdú Péter egyébként azt mondta, szíven ütötte Berki Krisztián üzenete, amit "mondhatott is, meg nem is". Szerinte az üzenet tartalma megállja a helyét, jól is esett neki és meg is könnyezte, még ha nem is teljesen biztos benne, hogy valóban az elhunyt médiaszereplő küldte ezt neki.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Rácz-Gyuricza Dóra válaszolt a kommentelőknek, akik szerint plasztikáztatta a hasát a szülése után
Rácz Jenő felesége őszintén beszélt arról is, hogyan élte meg, hogy császármetszéssel szülte meg kislányát. Azt is elmondta, neki sem könnyű feldolgoznia, hogy a teste megváltozott.

Link másolása

hirdetés

Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóra több mint 161 ezer követővel rendelkezik az Instagram-oldalán, ahol gyakran szokott kérdezz-felelek játékot tartani. Mivel az influenszer néhány hete adott életet első gyermeküknek, természetesen most sok kérdést kap a szülésről és arról, hogyan éli meg az anyaságot, de a séffel való kapcsolatáról is rendszeresen faggatják.

Dóri lehetőséget adott követőinek arra, hogy állításokat írjanak róla vagy vele kapcsolatban, ő pedig megmondja, hogy ezek igazak vagy nem. Valaki arra volt kíváncsi, hogy vajon Rácz Jenő próbált-e más nők felé kacsintgatni, amikor már Dórival volt.

"Hamis, vagyis hát nagyon remélem. Ez egyáltalán nem egy jó fej kérdés, de azért elmondom, hogy az én férjem örök hűséget fogadott nekem az oltárnál. Ha mégiscsak úgy döntene egy nap, hogy ezt megszegi, akkor ő veszíti a legnagyobbat"

- felelte erre az influenszer.

Egy állítás kapcsán azt is elmondta: nem csalódott, amiért császármetszéssel kellett világra hoznia kislányát. Hiszen amikor megtudta, erre van szükség, csak az számított neki, hogy a kislánya jól legyen. De hozzátette, egyszer szeretné megtapasztalni, milyen természetes úton szülni.

Arra az állításra, hogy most a legboldogabb, azt válaszolta: bár tényleg nagyon boldog, de az anyaság áldozatokkal jár.

hirdetés
"Voltam már sokkal egészségesebb, voltam már ennél sokkal szociálisabb, voltam már ennél fittebb, de hát ez ezzel jár"

- fogalmazott.

Egy másik videóban arról is beszélt, hogy nem könnyű feldolgozni a szülés utáni test állapotát, ő is megküzd ezzel, és sokszor emlékeztetnie magát arra, hogy ez nem megy egyről a kettőre. Az viszont igaz rá, hogy jobban bírja a terhesség utáni időszakot, mint gondolta.

Az influenszer azokra a kommentekre is reagált, miszerint azért van jó formában a szülés után, mert plasztikai műtéttel eltávolíttatta a hasát.

"Igen... két szoptatás között levágattam"

- mondta nevetve egy Insta-sztoriban.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Tóth Bence szerint a hálószobai teljesítménye miatt jöttek össze Hódi Pamelával
A Drágám, add az életed! című műsor kvízében a kérdés elhangzása után szinte azonnal rányomtak, hogy Bence a hancúrozáshoz ért a legjobban.

Link másolása

hirdetés

A Drágám, add az életed! című páros vetélkedő keddi adása is sok emlékezetes pillanatot tartogatott. A pároknak például egy kvízben is meg kellett mérettetniük magukat: a cél az volt, hogy a három válaszlehetőség közül kilencszer ugyanazt a válaszlehetőséget jelöljék meg.

Hódi Pamela és férje, Tóth Bence rettentően izgult a játék előtt.

A játék során az egyik kérdés pedig például azt taglalta, hogy Tóth Bence mihez ért a legjobban: a dirigáláshoz, a hancúrozáshoz vagy a barkácsoláshoz. A pár szinte azonnal megjelölte a hancúrozást, mire Bence megjegyezte: biztos a megoldásban, mivel ezért jöttek össze az elején Pamelával.

"Azért jöttetek össze, mert jól barkácsolsz?"

- kérdezte Köllő Babett, mire Tóth Bence azt felelte:

hirdetés
"Az ágyban, ja".

Hódi Pamela elmosolyodott, majd egy gyors bólogatás után csitítani kezdte férjét, hogy nem firtassák ezt a témát, mert Bencét "nem kell feltornázni".


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Lánya orvosa kérte meg Yvonne Dederick kezét
Yvonne a lányát, Mardollt kísérte el egy kivizsgálásra még korábban, ott ismerkedtek meg a férfival. Ma már össze is költöztek, idén pedig az esküvőt is megtarthatják.

Link másolása

hirdetés

Megkérték Yvonne Dederick kezét! A Feleségek luxuskivitelben című realityből ismert sztár és kedvese már hosszabb ideje alkotnak egy párt. Yvonne egy orvosi kivizsgálás alkalmával ismerte meg a férfit még korábban. Lányát, az X-Faktorból is ismert Mardollt kísérte el az orvoshoz, ekkor találkoztak először.

"A lányomnak úgynevezett pattogós csípője van, ezért fordultunk ortopéd szakemberhez. Zoli nagyon kedves volt, és az első pillanattól látszott, hogy jó orvos. Olyan férfi, akire felnézhetek, művelt, sikeres a szakterületén, odaadó és gyöngéd"

- mesélte a Blikknek Yvonne, aki azt mondja később aztán találkoztak egy eseményen is, elkezdtek beszélgetni, ismerkedni majd a férfi idővel randevúra hívta. Ő azonban eleinte nemet mondott, ám a férfi nagyon kitartó volt, így végül beadta a derekát.

Azóta már össze is költöztek, sőt a férfi nemrég a kezét is megkérte.

"Már észrevettem, hogy nézegeti a gyűrűimet, a méretet próbálta levenni róla, de nem tudtam, mikorra tervezi a lánykérést. Végül néhány hete elmentünk kettesben Szilvásváradra, és egyszer csak letérdelt elém és ott tette fel a kérdést: »Leszel a feleségem?«

- árulta el a lapnak Yvonne, aki azt mondja, nem egy romantikus alkat, de ekkor elérzékenyült.

"Magamon is meglepődtem, nem vagyok romantikus alkat, de elérzékenyültem, sírtam. Nagyon megható pillanat volt. Korábban azt gondoltam, hogy nem megyek már férjhez, nem kell se papír, se ceremónia a boldogsághoz, de most azt érzem, hogy fontos számunkra ez a kötelék"

- mondja.

hirdetés

Yvonne és párja még idén szeretné megtartani az esküvőt, valószínűleg ősszel, hiszen a nyár mindkettőjük számára zsúfolt.

"Nem tervezünk nagy felhajtást, meghitt, csendes esküvőt szeretnénk, ahol a szűk család és a barátaink lesznek ott"

- árulta el Yvonne.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: