SZTÁRVILÁG

„Belehalok, ha nem nevetnek” - Matthew Perry állandóan szorongott a Jóbarátok felvételei előtt

Ha nem jöttek be a poénok a közönségnek, a Chandlert alakító színész szinte teljesen összeomlott.

Link másolása

Matthew Perry éveken keresztül komoly szorongással küzdött a Jóbarátok szinte minden egyes epizódjának felvétele előtt, írja a CNN.

A sorozatban Chandler Binget alakító színész csak nehezen tudott megbirkózni azzal a feszültséggel, amit az élő közönség előtti felvétel jelentett neki. Perry úgy érezte, hogy szabályosan belehal "minden egyes este" a rá nehezedő nyomásba,

árulta el az HBO Jóbarátok különkiadásában. A most 51 éves színész a saját képességeivel nem volt kibékülve, ráadásul a szorongása csak fokozódott, ha a közönség nem nevetett a poénjain.

Matthew Perry 24 éves korában kapta meg a sitcom egyik főszerepét. Chandler Bing szarkasztikus karakterének lényegét a rövid, de csípős beszólások adták, ám sokszor egyáltalán nem volt olyan rózsás a hangulat a kulisszák mögött, mint ahogy a képernyőn tűnt. A Jóbarátok: Újra együttben Perry elmesélte, hogy ha elmaradt egy-egy poén kapcsán a közönség nevetése, izzadni és görcsölni kezdett, végül pedig teljesen kiborult.

Matthew Perrx nem először beszélt a 10 évadot megélt sorozat idején rá nehezedő nyomásról és személyes csatáiról. 2016-ban a BBC-nek nyilatkozva elmondta, hogy abból az időszakból három évre, nagyjából a 3. és 6. évad közötti időszakra szinte egyáltalán nem emlékszik alkohol- és kábítószer-függősége miatt.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Gerard Piqué megmutatta új barátnőjét, akiért elhagyta Shakirát
A fiatal nő még egyetemista és PR szakon tanul.

Link másolása

Mi is beszámoltunk róla, hogy bár korábban a világ legbefolyásosabb párja volt a Forbes magazin szerint egykor Shakira és Piqué, most viszont botrányos szakításuktól hangos a világsajtó. Az énekesnő bosszúdalt is írt volt szerelmének.

A sztárpár nyáron szakított, miután sajtóértesülések szerint a spanyol focista megcsalta a kolumbiai énekesnőt, akivel két közös gyerekük is van. Shakira sokáig nem nyilatkozott a különválásukról, ám mivel a szakítás után nem sokkal volt párja már egy másik nővel mutatkozott, végül elárulta, hogy viseli a történteket.

A pár tizenkét évig volt együtt és a hivatalos verzó szerint barátként váltak el. Az azonban kiszivárgott, hogy Piquének már van más nő az életében.

Ezt most ő maga is megerősítette, mert új szerelmével közös fotót posztolt a közösségi oldalára.

A fiatal 23 éves lány, Clara Chia Marti egyetemista és PR szakterületen tanul. Shakira pedig egyik legújabb dalában feltehetőleg neki és volt párjának üzent, amikor azt énekelte, hogy Piqué lecserélte a Ferrarit egy (Renault) Twingóra.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZTÁRVILÁG
Sharon Stone szerint csak két hollywoodi színész nem nőgyülőlő
A 64 éves színésznő az amerikai filmipar legnagyobb sztárjaival dolgozott együtt, de kevés kivétellel mindenki el akarta nyomni.

Link másolása

Sharon Stone csak két olyan sztárral dolgozott együtt, akik szerinte nem nőgyűlölők, írja a Unilad. A 64 éves színésznő a Varietynek adott interjúban azt mondta, hogy a férfi kollégák többsége a felvételek során megpróbálta elnyomni, és egyáltalán nem figyeltek rá.

Ez alól csak kivétel volt eddigi pályafutása alatt: Robert De Niro és Joe Pesci.

A három sztár Martin Scorsese 1995-ös Casino című maffiafilmjében szerepelt együtt. A forgatás alatt a két férfi odafigyelt a három évvel korábban, az Elemi ösztönnel befutott színésznőre. Ezzel szemben mások folyamatosan utasítgatták a jelenetek közben Sharon Stone-t, és meg akarták neki mondani, hogy mit hogyan csináljon a kamera előtt. A nézők ebből mit sem látnak a filmjeiben, de akad néhány jelenet, amikor lelkileg teljesen össze volt törve a felvétel ideje alatt.

A sztár néhány hete az Elemi ösztön forgatásáról is elárult titkokat, ahol szándékosan próbálta kerülni Michael Douglast. A három évvel korábbi erotikus thriller munkálatai közben direkt nem akarta alaposan megismerni partnerét, mert így a kettejük közti feszültség átragadt a jelenetek felvételére is. A két színész mindössze két-három alkalommal találkozott a forgatás előtt. Stone szerint valójában soha nem érezte jól magát a filmben zsarut alakító Michael Douglas társaságában, és úgy véli, hogy ez az érzés kölcsönös volt.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Heroinfüggő és börtöntöltelék volt, de ha tudja, kik voltak a dédszülei, az egész élete másképp alakul a híres színésznek
Danny Trejo 78 évesen tudta meg, hogy nagyon más családból származik, mint amit a gyerekkora és az azt követő nehéz évek alapján gondolt. Rodriguez kedvenc színésze elmesélte a család történetét.

Link másolása

Bár Danny Trejo arcát mindenki ismeri a filmjeiből, a színész nagyon keveset tudott saját családja történetéről.

A PSB Finding Your Roots című műsorában a Spy Kids színésze elmesélte, hogy „megváltoztathatták az életét” azok az információk, amiket megtudott.

„Meg vagyok döbbenve. Amikor felnőtt lettem, kábé három alternatívám volt. Lehetek munkás, gengszter vagy besúgó”

– magyarázta Trejo.

"Ha mindazt tudom, amit most, az megváltoztathatta volna az egész családom életét."

A kaliforniai színészt Los Angles Echo Park negyedében nevelték fel mexikói-amerikai szülei. Trejot az apja rendszeresen verte, és kitiltotta az anyját a családi házból.

Az anyjától elszigetelve hamarosan a nagybátyja, Gilbert segítségére szorult, és bűnöző, egy helyi bandának a tagja lett.

„Gilbert nagybátyám, aki kábítószer-kereskedő volt, soha nem panaszkodott, úgyhogy arra tendáltam én is”

– mondta Trejo Henry Louis Gates műsorvezetőnek.

Rövidesen Trejo is heroinfüggőséggel küzdött, és emiatt benne volt a legtöbb rablásban, hogy pénzhez és droghoz jusson. Persze börtönbe is került, ahol kijózanodott, és még egy castingrendező is felfigyelt rá később egy hollywoodi forgatáson, ami elég hihetetlen volt, de elindította Trejo karrierjét, és a színész megpróbálta maga mögött hagyni a múltját.

Most, 78 évesen megtudta, hogy apja családja 1918-ban dédnagyapjával, Cirilo Garay-vel az élen az Egyesült Államokba költözött, végül San Antonióban telepedett le, és volt egy élelmiszerboltjuk. A legnagyobb megdöbbenést azonban édesanyja családjának története okozta számára, ők 1904-ben Mexikóból vándoroltak ki, majd tehetős ranchtulajdonosok lettek San José del Cabóban.

Anyai dédapjának óriási, 4337 hektáros birtoka volt, tehát „komoly földbirtokosnak” számított.

Trejo, aki erről mit sem tudott, először nem akarta elhinni, hogy a családjának ilyen hihetetlen története van.

„Ez egyszerűen csodálatos. Történelmem van! – kiáltott fel izgatottan. megfogadta, hogy folytatja a családfakutatást, és minél többet szeretne megtudni a felmenőiről.

A vicc az az egészben, hogy Trejo nagy rajongója ennek a környéknek, és idős koráig fogalma sem volt, hogy milyen sok köze van családilag ehhez a területhez. Korábban még rendszeresen nyaralt is a környéken.

„Most már tudom, ha elmegyek Cabo San Lucasba, hogy a családom birtokolta a föld egy részét” – mondta elérzékenyülve.

"Azt hiszem, ez rávezetett arra, hogy ki vagyok és honnan jövök. Nagyon büszke vagyok az egész családra és a történetükre"

Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZTÁRVILÁG
Alekosz most a horgászokba szállt bele páros lábbal: „Szerencsétlen kártékony nyavalyások, sört ivó proletárok”
Szerinte a „haltrancsírozás” nem sport.

Link másolása

Szokásához híven nagyot megy a közösségi médiában Alekosz. A Való Világ 4 győztese immár menetrendszerűen köt bele bizonyos társadalmi csoportokba vagy foglalkozási ágak képviselőibe.

Alekosz legújabb „áldozatai” a horgászok. A bulvárhős leginkább azokon a férfiakon akadt ki, akik a társkereső oldalakon kezükben hallal pózolnak. Mint Facebook-oldalán írja:

„Nem vagyok meglepve, hogy a horgászokat rendre kidobják a nők. Tinderen is hangsúlyozzák: hallal fotózkodók, balra. A horgászok szerencsétlen kártékony nyavalyások, sört ivó proletárok.”

Állítása szerint elvált horgászfeleségek (is) járnak hozzá, akik rendszeresen panaszkodnak neki, de ő megnyugtatja és megvigasztalja őket. Aztán sommás véleményt is megfogalmaz a horgászok társadalmáról. „Ezeknek az idiótáknak az okoz örömöt, hogy orákig figyelnek egy dugót és várják.. hogy az mozogjon. Akkor aztán meghúzzák a botot és remélik hogy lesz rajta valami. Persze, sosincs rajta semmi” – foglalja össze kissé leegyszerűsítve ennek a hobbinak-munkának a lényegét.

„Kérem a haltrancsírozás az nem sport. Ez egy igenferde szórakozás, amit azonnal be kell tiltani. Máris”

– adja ki az ukázt ezután.

Ezt követően tanácsot is ad a "veszélyes" tevékenység megfékezésére, és érdekes elméletet állít fel a horgászatról (amit azért szisztematikusan kever a halászattal): „Engedjék le a tavakat ..hogy a halászok ne tudjanak rabsickodni. A folyóban meg amúgy se lehet, mert az folyik. A halgazdaság pedig más. Ott lehet, de csak géppel. Nem halászbottal meg kampókkal.”

Bejegyzését ezúttal úgy írja alá mint "tavifinánc", de kommentben még több titulust tesz hozzá. Ezek: nemzetközi sztár, vagyonőr, Taxisofőr, üzletember, etikus hekker, előadóművész, értelmiségi, gróf, koronaherceg, civil politikai elemző, testépítő, író, BRFK által megfigyelt, lehallgatott, követett személy, Nemzetbiztonsági kockázat, tényező, állandó stratégiai gócpont, a Karinthy gyűrű várományosa, Istencsapás, csendestárs, donor, fajvédelmi operatív, békaember, régi új fideszes, Cobra, utcabizalmi, Machete, kozmológus, kriminológus, túravezető, Rysy díjas csúcstámadó, gourmet, munkásőr, férfi szekszszimbólum, Világbajnok.

Ugyanakkor posztja éléből elvesz egy keveset, hogy a kommentek közt ő maga oszt meg egy képet a múltból, amin maga is a horgászat szenvedélyének él.

Link másolása
KÖVESS MINKET: