News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

Aranyos fotót tettek közzé Vilmos hercegék apák napja alkalmából

A herceg három gyermekével szerepel a képen, mindannyian önfeledten nevetnek.

Link másolása

hirdetés

Június harmadik vasárnapján, azaz ma ünnepeljük az apák napját. Ez alkalomból Vilmos herceg és Katalin hercegné hivatalos Instagram-oldalán közzétettek egy igencsak vidám képet a hercegről és három gyermekéről.

A fotón Vilmos látható középen, szemből nézve a jobb oldalán legnagyobb gyermeke, György herceg, bal oldalán kislánya, Sarolta hercegnő, a nyakában pedig a legkisebb gyerkőc, Lajos herceg.

A fotósnak sikerült nagyon jó pillanatban megörökíteni apát és gyerekeit, ugyanis mindannyian önfeledten nevetnek rajta.

A hercegi pár ezzel a képpel köszönt minden édesapát és nagypapát.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
A Rovatból
hirdetés
Elon Musk szerint a harmadik világháború miatt lehet gyarmatosítanunk kell a Marsot
A milliárdos üzletember szerint jó lenne egy második bolygó számunkra, hogy a civilizációnk ne semmisüljön meg.

Link másolása

hirdetés

Azt hittük, Elon Musk már nem tudja meglepni rajongóit, azonban új podcast szereplésével mégis sikerült neki. A beszélgetésben szót ejtett a földönkívüliekről, a Joe Rogannel való füvezésről, Vlagyimir Putyin kihívásáról egy MMA meccsre és a Mars kolonizálásáról - szúrta ki az indy100.

Az üzletember háromórás beszélgetést folytatott a Full Send Podcastben, ahol elismerte, hogy szerinte hasznos lenne egy második bolygó, hogy a civilizáció soha ne pusztuljon el.

hirdetés

A Tesla vezérigazgatója szerint amennyiben gyarmatosítanánk a Marsot, az embereknek lenne hová menekülniük természeti katasztrófa vagy egy „kicsit valószínűbb” harmadik világháború esetén.

„Szerintem ennek két oka van. Az egyik egyfajta védelmi ok. Ha valami rossz történne a Földdel, például egy meteor, mint ami elpusztította a dinoszauruszokat, vagy szupervulkánok”

- kezdte Musk, majd ezután belekezdett a második elméletébe, amelyben az emberiség öngyilkos lesz egy harmadik világháború formájában.

„Kitörhet egy harmadik világháború, egyszerűen halálra atombombázhatnánk egymást, vagy ilyesmi. A 3. világháború manapság egy kicsit valószínűbb.”

Musk szerint mindezek miatt igazán jó lenne egy második bolygó, amit gyarmatosíthatnánk, hogy a civilizáció ne semmisüljön meg. Most pedig a SpaceX-szel úgy tűnik, azon dolgoznak, hogy minél előbb meghódítsák a Marsot.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Vilmos herceg megszegte a királyi protokollt, de a britek imádják ezért: „Egy nap ő lesz a történelem legjobb királya”
Azt nem tudni, hogy Erzsébet királynő mit szólt ahhoz, hogy a herceg megölelte az angol női fociválogatott játékosait, de az biztos, hogy az embereket teljesen levette ezzel a lábukról.

Link másolása

hirdetés

Vilmos herceg közismerten nagy futballrajongó, amit nem is rejt véka alá. A Lionesses, vagyis az angol női labdarúgó-válogatott történelmi győzelmet aratott, amikor 2-1-re megverte Németországot az Európa-bajnokság döntőjében. A trónörökös is a meccsen járt, ahol a diadal után gratulált a játékosoknak és megölelte őket, ezzel megszegve a királyi protokollt - írja a Mirror.

„Vilmos herceg valószínűleg megszegte a királyi protokollt azzal, hogy megölelte a játékosokat a történelmi győzelmük után, de a gesztus szándékos volt”

- állítja Grant Harrold egykori komornyik, a királyi család ügyeinek szakértője.

Cambridge hercege már korábban is kifejezte támogatását a csapat iránt, azonban ritka látvány, hogy egy magas rangú királyi családtag megölel egy civilt. A szakértő Vilmos barátságos, mégis tiszteletreméltó cselekedetéről számolt be.

„A történelem során az volt a szabály a királyi családoknál, hogy nézni lehetett őket, de megérinteni nem. Ha találkoztál egy uralkodóval, akkor ránézhettél, és ha kézfogást ajánlott, akkor el kellett fogadnod” - mutatott rá a királyi szakértő. De mivel az ölelések egyre gyakoribbá válnak, a kézfogás a múlté, Grant véleménye szerint Vilmos herceg megközelítése egy modernebb monarchiát képvisel.

„Azt hiszem, Vilmos és a többi fiatalabb uralkodó felismerte, hogy nem úszhatják meg a távolságtartást”

- mondja az egykori komornyik.

hirdetés

Grant Harrold szerint a királyi család fiatalabb generációja teljesen más neveltetést kapott. Vilmos mindössze 15 éves volt, amikor édesanyja, Diana hercegné tragikusan elhunyt. Fiait rendszeresen vitte magával a jótékonysági rendezvényekre, hajléktalanszállókat látogattak, sőt ő volt az, aki elsőként nyilvánosan HIV-fertőzöttekkel érintkezett, ezzel bemutatva, hogy nem veszélyesek. Emiatt Cambridge hercege számára valószínűleg teljesen magától értetődő ez a fajta testi kontaktus. A szakértő is úgy vélte, hogy ez a megközelítés teszi modernné a királyi mentalitást.

Azt nem tudni, hogy Erzsébet királynő hogyan állt a történtekhez, azonban a civileket teljesen lenyűgözte Vilmos herceg.

„Vilmos herceg barátságát és büszkeségét a Lionesses iránt ma este az egész világnak megmutatta! A nép királya, Diana nyomán. Imádom, hogy ünnepi ölelést ajánlott minden olyan játékosnak, aki akarta (a csapat nagy része)”

- fejtette ki véleményét egy hozzászóló.

„Egy nap ő lesz a történelem legjobb királya”

- írta egy kommentelő.

„Amikor a főnök büszke! Miért ne? A Lionesses megcsinálta! Micsoda játék”

- tweetelte egy rajongó.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Meghalt Klapka György fia és örököse, Dennis – 34 éves volt
A milliárdos üzletember és Mary Zsuzsi közös gyereke egészségügyi problémákkal küszködött.

Link másolása

hirdetés

Meghalt Klapka Dennis, a milliárdos üzletember, Klapka György és a táncdalénekes Mary Zsuzsi közös gyereke – írja a Ripost. A lap információi szerint a 34 éves férfi egy barátjánál kapott epilepsziás rohamot, már nem tudták megmenteni az életét.

A lap arról ír, hogy a jó anyagi körülmények ellenére Klapka Dennis élete egyáltalán nem volt könnyű: arról korábban maga is beszélt, nagyon megviselte, hogy korán elveszítette mindkét szülőjét. Ezután sok jószándékúnak tűnő, ám rosszakaró ismerős jelent meg körülötte, ő pedig igyekezett mindenkinek segíteni – ezek a "barátok" aztán jelentős összegekkel is megrövidítették az örököst. Dennis ezután az alkoholhoz fordult, és saját bevallása szerint is mélyre került az életében.

2021 nyarán azonban már úgy érezte, felfelé indult, elmondása szerint több barátja is volt, akiknek a segítségére mindig számíthatott. Ugyanakkor epilepsziás rohamaival régebb óta küszködött, egy ilyen okozta péntek éjjeli halálát is.

„A hír sajnos igaz... Dennis tegnap éjszaka elment. Az utóbbi időben egyre sűrűbben kapott epilepsziás rohamokat, és a szervezete már nem bírta el a terhelést. Éppen egy barátjánál vendégeskedett, amikor megtörtént a baj. A mentők hamar kiértek, de már nem tudták megmenteni az életét. Teljesen össze vagyok törve!”

– mondta el a Ripostnak Klapka György özvegye, Marika.

Klapka Dennis utoljára július 28-án posztolt Facebook-oldalára. Akkori sorai reményre és bizakodásra adtak okot.

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Egy szál melltartóban indult sétálni Emily Ratajkowski
A celeb nem szégyenlős, azt biztos. A gyerekét tolta egy babakocsiban New Yorkban.

Link másolása

hirdetés

Emily Ratajkowski nem tartozik a szégyenlősebb hírességek közé, ennek bizonyításához elég csak végignézni az Instagram-profilját.

A celeb igencsak szereti megmutatni hibátlan alakját,

a közösségi oldalán egymást érik a visszafogottnak nehezen nevezhető fürdőruhás és fehérneműs képei.

Azonban úgy tűnik a sztár nem csak az online térben, hanem a valóságban is szívesen mellőzi a felesleges ruhadarabokat. A DailyMail cikke szerint a minap New Yorkban fotózták le miközben a gyerekét tolta egy babakocsiban. Ratajkowski azonban

mindössze egy sportmelltartót vett fel a sétához,

felsővel már nem akart vacakolni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: