News here
hirdetés

SZTÁRVILÁG

33 évesen, agydaganatban halt meg a The Wanted énekese, Tom Parker

A fiatal zenész másfél éve küzdött a rákkal, több kezelést is próbált, de egyik sem javított az állapotán. Felesége és két kisgyereke mellett zenésztársai és barátai is gyászolják.

Link másolása

hirdetés

Szerdán elhunyt Tom Parker, a brit The Wanted együttes énekese. A zenész agydaganattal küzdött, és a betegség következtében, 33 évesen halt meg.

2020 októberében diagnosztizálták nála négyes stádiumú glioblastomát, amely az agydaganat egyik legagresszívebb formája. Akkor az orvosok egy-másfél évet adtak neki, de hat kemoterápia és 30 sugárterápia után az énekes tavaly novemberben elmondta, hogy nem javul a helyzet. Idén március elején egy spanyolországi magánkórházba ment kezelésre, mert úgy érezte, hogy az Egyesült Királyságban nincs számára megfelelő lehetőség.

Parker a betegsége ellenére zenésztársaival tartott a turnén, ám a spanyolországi kezelése után olyan gyenge volt, hogy nem bírt állni, ezért kerekesszékben vagy egy trónon ülve tudott csak ott lenni a színpadon.

"Tom imádott turnézni, egy igazi rocksztár volt, és mindenképpen csatlakozni akart a fiúkhoz a színpadon. Egy koncerten két számot játszott el, nagyon élvezte és jól is csinálta, de még ez is sokat kivett belőle. Mindannyian láttuk, milyen gyorsan romlott az állapota a turné során, de ő mindenáron csinálni akarta"

- mondta el a Sunnak egy, a zenészhez közel álló forrás.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tom Parker (@tomparkerofficial) által megosztott bejegyzés

hirdetés

Az énekes tavaly októberben azt mondta a This Morning című tévéműsorban, hogy amikor diagnosztizálták a daganattal, nem akarta tudni, mennyi ideje van még hátra, hogy félelem nélkül élhessen a haláláig.

"Azt mondtam az orvosoknak, hogy nem akarok prognózist hallani. Tudom milyen a statisztikája ennek a betegségnek, és egyszerűen nem akartam hallani."

Arról is beszélt, hogy akkor az orvosok azt mondták a családjának, hogy egy éve lehet még hátra, amit már túlszárnyalt. Állapota azonban nem javult, sőt rövid idő alatt sokat rosszabbodott. Március 30-án végül otthonában, családja körében hunyt el. A Daily Mailnek nyilatkozó források szerint Parker az utolsó pillanataiban az Oasis zenekar Live Forever (Örökké élni) című dalát hallgatta, mert szerinte a szám sorai hűen tükrözték a küzdelmeit.

"Ez a dal tökéletesen összefoglalja őt: egy rocksztár volt, és azt akarta, hogy így is emlékezzenek rá. Ez a szám az erő és a dac himnusza, a dalszöveg jól leírja az ő küzdelmeit. Ahogy a dalban is elhangzik, Tom örökké élni szeretett volna a gyerekeiért, a rajongóiért és a zenéjéért."

Az énekest 31 éves felesége, Kelsey, kétéves kislánya és egyéves kisfia mellett zenésztársai és barátai is gyászolják. Szerelme egy Parkerről készült és egy családi fotó kíséretében írt érzelmes sorokat Instagram-oldalán férje halála kapcsán.

"Összetört a szívünk. Tom a világ közepe volt számunkra, nem tudjuk elképzelni az életünket ragadós mosolya és energikus jelenléte nélkül."

Parker két napja még egy, az együttesével közös fotót posztolt Instagram-oldalára, amihez azt írta: "álomcsapat". Az előző bejegyzésében pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy júliusban érkezik a könyve, amely nem a haldoklásáról szól, hanem az életről.

"Ez a könyv arról szól, hogy reményt találj bármilyen helyzetben, és éld a legjobban az életedet mindentől függetlenül. A könyv megmutatja, hogy ha hiszel a reményben és mersz álmodni, akkor is mehetsz tovább, még ha az esélyek ellened is játszanak"

- írta Tom Parker.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: „Nem szeretem, ha butának állítasz be” – Törőcsik Dani szerint a párja a filmeket sem érti, Bea lehordta őt
Bíró Bea megjegyezte, hogy érdekes módon párja még nem beszélt arról a műsorban, hogy ő milyen okos.

Link másolása

hirdetés

A Nyerő Páros pénteki adásában arról szólt a játék, hogy a nőknek kérdésekre kellett válaszolniuk a párjukkal kapcsolatban. Ha jó választ adtak, egyet előre léphettek, ha rosszat, akkor pedig egyet hátra.

A legrosszabbul Törőcsik Daniéknak sikerült ez a feladat, ugyanis Bíró Bea az utolsó körben ugyanott állt, ahonnan elindult, mivel több kérdésre rosszul tudta a választ. Az Éjjel-nappal Budapest című sorozatban ismertté vált Dani láthatóan nem volt elégedett, az egyik kérdésnél eléggé ki is akadt a párjára.

A kérdés az volt, hogy milyen ételt nem evett meg gyerekként Dani, Bea pedig azt válaszolta, hogy a főzelékeket. Ezután ez a beszélgetés zajlott le közöttük:

Dani:Bébi, azt mondtam, hogy azért nem eszek már főzeléket, mert egész gyerekkoromban főzeléket ettem.

hirdetés

Bea:De hát most az volt a kérdés, hogy mit nem ettél meg gyerekkorodban.

Dani:Édes kincsem, ha egész gyerekkoromban főzeléket ettem, akkor azt megettem vagy nem ettem meg?

Bea:De nekem azt mondtad, hogy egész gyerekkorodban csirkehúst ettél, és a csirkehúst azért nem eszed meg, de főzelékről nem volt szó.

Dani:De a csirkehúst is megettem akkor. Tudod, mit nem eszek meg? A kocsonyát, amit még most sem.

Bea:Kocsonyát?! De bébi, a gyerekek nem esznek kocsonyát.

Dani:Hát ez az!

Ekkor pedig már Sebestyén Balázs is közbeszólt: – Ez a kérdés, hogy mit nem evett meg! Hát a kocsonyát! És te is azt mondod, hogy a gyerekek nem esznek kocsonyát.

A játék után a riportszobában Bea azt mondta, hogy ő nem kapott kocsonyát kiskorában. Dani erre azt felelte, hogy durva, hogy modell barátnője még mindig nem érti a játékot.

Lapozz, ha kíváncsi vagy, hogyan reagált Bea párja megjegyzéseire!hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
SZTÁRVILÁG
Nyerő Páros: „Kirakta a szűrömet egy három hónapos gyerekkel” – mondta Young G-ről a felesége
Norina egy megdöbbentő történetet mesélt el az első játékuk során, amin a többi sztárpár is igencsak meghökkent.

Link másolása

hirdetés

Mint arról beszámoltunk, a Nyerő Páros péntek esti adásában új sztárpár érkezett a műsorba Rácz Béla, azaz VV Béci, vagy művésznevén Young G és felesége, Rácz-Mészáros Norina személyében. Szembetűnő volt, hogy nem mindenki örült annak, hogy az előző este kiesett Madár Veronikáék után jött egy új páros, akik egyébként a játékot már az első napon feladni kényszerült Détár Enikőék helyére érkeztek.

Az új forduló első napján a párosok férfi tagjainak kellett tétet tenni, Béci pedig messze a legmagasabb összeget tette fel. Végül sikerült is bekerülniük az a négy páros közé, akiknek a tétjét jóváírták, így most jelenleg ők rendelkeznek a legtöbb pénzzel. Ez pedig igencsak meglepte a játékostársakat, többen megjegyezték, hogy vigyázni kell velük, mert erős páros lehetnek.

A játék lényege az volt, hogy a nőknek ki kellett találni, milyen válaszokat adtak korábban a párjuk a feltett kérdésekre. Az egyik így hangzott: "Miért haragudott rád legjobban a párod?" Norina ekkor megdöbbentő történetet mesélt el, amin a többiek is meghökkentek.

Lapozz, ha kíváncsi vagy a történetre és a videóra!

hirdetéshirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Harry herceg attól félt, hogy György 18. születésnapja után jelentéktelen lesz a királyi családban
Nem akarta úgy végezni, mint a hatvanas éveiben járó András, aki munka és különösebb cél nélkül sodródik az életben.

Link másolása

hirdetés

Heteken belül újabb botránykönyv jelenik meg a királyi család titkairól. Valentine Low, a The Times királyi tudósítójának kötetéből már most több olyan eset szivárgott ki, ami kínosan érinti az uralkodóház tagjait, különösképpen Harryt és feleségét.

A szerző azt állítja, hogy

a herceg egy időben attól tartott, György 18. születésnapja után teljesen jelentéktelenné válik, és úgy végzi majd idős korára, mint András herceg.

A korábban pedofíliával és nemi erőszakkal is megvádolt herceg a 60-as éveiben járva munka és cél nélkül tengődik, írja a The Sun.

A könyvben kitérnek Meghan eddig kevésbé ismert botrányaira is. A szerző meglehetősen pénzéhesnek és diktatórikusnak festi le a hercegnét, akinek többek között sorozatos ügyei vezettek odáig, hogy a hercegi pár 2020 elején bejelentette a távozást a családból.

Ezt pedig azóta sem tudja megbocsájtani öccsének Vilmos herceg, aki mindig is a megbízható szárnysegédként számított testvérére,

és csak azért nem maradt egyedül két éve, mert a szerepet átvette a felesége, írja a Page Six egy nemrég megjelent másik könyv alapján.

hirdetés

A testvérek szoros kapcsolata már azelőtt romlani kezdett, hogy Harry feleségül vette Meghant. Amikor Harry öt évvel ezelőtt bejelentette a lánykérést, Vilmos csak annyit kérdezett, hogy „minek siettetni a dolgokat”. Erre öccse ingerülten visszakérdezett, hogy mégis kinek képzeli magát.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
SZTÁRVILÁG
Meghan Markle állítólag pénzt követelt az eljegyzésért és a királyi kötelességek teljesítéséért is
Egy új könyv szerint Harry herceg felesége úgy bánt a személyzettel, mint a kutyákkal. Akadt olyan, akit napokig hívogatott munkaidőn kívül, ha épp olyan kedve volt.

Link másolása

hirdetés

Hiába készült el a napokban Harry herceg régóta várt életrajzi kötete, várhatóan jóval nagyobbat robban Valentine Low leleplező könyve október elején. A Times királyi tudósítója hosszasan taglalja a hercegné viselt dolgait, írja a The Sun.

Már a könyv megjelenése előtt óriási botrányt kavartak Meghan Markle évekkel ezelőtti kijelentései.

A hercegné állítólag pénzt szeretett volna kapni, amiért eljegyezte magát Harryvel. 2018-ban pedig egy ausztráliai királyi körút során nem értette, hogy mindezért miért nem fizetnek neki.

Low arról is ír az október 6-án boltokba kerülő könyvében, hogy Meghan szakítással fenyegette meg Harryt kapcsolatuk elején, ha nem jelenti be mihamarabb, hogy egy párt alkotnak.

Meghan Markle azonban nemcsak a herceget tartotta sakkban, hanem a személyzet tagjait is. Az egyik tanácsadónak fél évvel az esküvő előtt azt mondta, hogy hamarosan a főnöke lesz.

De a hercegné ugyanígy beleszállt egy fiatal alkalmazottba is az esküvőt követően. A nőt végül Vilmos nyugtatta meg, és biztosította arról, hogy jól végzi a munkáját.

hirdetés

Harry felesége a hírek szerint nem riadt vissza a zaklatástól sem. Egyik alkalommal ötpercenként hívogatta a személyzet egyik tagját, amikor a nő pénteken vacsorázni ment.

A hívások másnap is folytatódtak, és napokig nem hagyta abba a zaklatást a hercegné, akinek ügyvédei folyamatosan tagadták az ehhez hasonló vádakat.

A Buckingham-palota másfél éve kezdte vizsgálni az ügyeket. Végül idén nyáron közölték, hogy a jelentést soha nem hozzák nyilvánosságra.

Low könyvében kitér arra is, hogy megállás nélkül ajándékokkal halmozták el Meghant. A hercegné folyamatosan kapta teljesen ingyen az ékszereket és ruhákat a Kensington-palotába, szinte megállás nélkül érkeztek nevére a csomagok. Holott ez a királyi család tagjai számára szigorúan tilos, de ezt Meghan egyszerűen nem akarta tudomásul venni.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: