News here

SZÍNES

Óriásplakáton keres magának barátnőt egy angol srác, aki még soha nem randizott

Midössze egy hétig lehet kinn a plakát, de már most jelentkeztek nála nők.
Fotó: Ed Chapman/YouTube - szmo.hu
2022. október 06.


Link másolása

Óriásplakáton tette közzé a saját arcát egy angol férfi, hogy ilyen módon adjon esélyt a szerelemnek – írja a Metro.

A 23 éves, leedsi Ed Chapman egész életében szingli volt, annak ellenére, hogy évekig használt randialkalmazásokat, és bárokba is eljárt ismerkedni.

Ezért a YouTube-os tartalomgyártó úgy döntött, saját magát fogja reklámozni Leedsben egy óriásplakáton. A hirdetőtáblán egy e-mail cím is szerepel, ahol az érdeklődők megkereshetik.

Ed elmondta: „Elértem azt a kort, amikorra szerintem már randiznom kellett volna valakivel. Ennek ellenére sajnos 23 évesen is szingli vagyok. Most végre készen állok találkozni valakivel, akivel kapcsolatra léphetek.”

Ednek mindössze egy hete van, hogy szerencsét próbáljon az óriásplakáttal.

A férfinak azonban eddig megérte a befektetés, hiszen néhány üzenetet már most is kapott, méghozzá 18 és 48 év közötti nőktől. Az első már aznap megérkezett, amikor kirakták a táblát a Leeds melletti úton. Ed szerint eddig minden nő azt mondta neki, hogy az óriásplakát szuper ötlet volt, amin jól mulattak.

„Szerintük nagyszerű, hogy így felvállaltam magam. Ők éppen ezt keresik egy lehetséges partnerben. Jó lenne valami hosszú távút találni” – tette hozzá Ed, aki a családját is meglepte az ötlettel:

„Először nem is szóltam nekik a szándékomról. Másokon keresztül tudták meg, így igazán lesokkolta őket ez a fordulat. Ezzel együtt viccesnek találták, és örülnek, hogy próbálok találni valakit, még ha szokatlan formában is.”


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
Csak egy jó kis tengerparti képet szeretett volna, alaposan meglepődött az eredményen a fiatal nő
Mikor a fotót először megosztotta, a sok aggódó komment miatt törölni kényszerült. Végül az amerikai lány magyarázattal együtt posztolta ki újra a vicces felvételt.

Link másolása

Egy véletlen optikai illúzió miatt kellett egy képet törölnie egy fiatal nőnek. Madi Marotta a tengerparti vidámságát szerette volna megörökíteni, ezért bikiniben, napszemüvegben és széles mosollyal pózolt a kameránk. Majd a fotót meglátva ő maga is elcsodálkozott azon, amit látott.

A képen ugyanis egy napozó nő karja úgy lóg be a képbe, hogy azt a látszatot kelti, mintha a lánynak pénisze nőtt volna, ráadásul még ki is lógna az alsójából.

A vicces fotót minden magyarázat nélkül kitette az Instagramra, ahol aztán dőltek a barátoktól az aggódó üzenetek. Ezért a képet törölte, és a TikTokon egy rövid magyarázattal együtt osztotta meg újra - írja a LadBible, a brit lap a felvételt is megosztotta.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZÍNES
Videó: Forró pillanatok a Való Világ zuhanyzójában, közös fürdést csaptak a lányok
Volt, aki még a bikinifelsőtől is megszabadult.

Link másolása

Három villalakó lány úgy döntött, hogy közös zuhanyzást csapnak. VV Anita, VV Reni és VV Lissza a fürdés kezdetén még fürdőruhában tisztálkodott, de végül

Lissza úgy döntött, hogy ledobja a felsőrészt.

Szemmel láthatóan nem volt szégyenlős, míg a két másik lány azért a textilt húzogatva próbált meg mindenhol lefürdeni.

VIDEÓ: A zuhanyból


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
Hat nappal egy rejtélyes videó után meghalt az egyik legnépszerűbb kanadai TikTok-sztár
A 21 éves Megha Thakur halálának részleteit nem közölte a család.

Link másolása

21 éves korában váratlanul elhunyt az egyik legnépszerűbb kanadai TikTok-sztár, írja a Metro. Megha Thakur utolsó videóját hat nappal halála előtt posztolta. A felvételen egy New York-i utcán sétál, és csak annyit írt hozzá:

„Ne feledd, hogy te felelsz a sorsodért”, majd a videóban még azt mondja, hogy „Igazi erőt akarsz érezni? Ébredj rá, hogy ki a fasz vagy”.

@meghamind_ YOU’RE in charge of your destiny. Remember that ? #confidence #selflove ♬ original sound - Megha

A közel 1 millió követővel rendelkező Thakur a család közleménye alapján november 24-én a hajnali órákban hunyt el. A halál okát nem közölték.

Thakur három évvel ezelőtt kezdett tiktokozni. Az ontariói nő a testpozitív mozgalom lelkes tagja volt, ezen felül még az önbizalomról szóltak posztjai. Legnépszerűbb videója több mint 10 millió embert ért el, és azt mutatta be, hogyan kell mozgatni a fenekünket tánc közben.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
Hal a tortán: L.L. Junior rendelt pizzát szolgált fel Zámbó Árpynak
A vendég értelemszerűen nem volt elragadtatva az ételtől.

Link másolása

Véget ért a Hal a tortán e heti műsorfolyama, a versenyt ezúttal Zámbó Árpy nyerte meg. A csapat utoljára L.L. Juniornál vendégeskedett, bár a főzést a rapper másokra hagyta.

Zámbó Jimmy testvére egyébként nem járt jól a vacsorával, mert a tenger gyümölcseit nem szereti, a menü egyik fele pedig tulajdonképpen csak abból állt.

Junior egy hirtelen jött, de nem épp díjnyertes ötlettel oldotta meg a dolgot: egy rendelt pizzát tett Árpy elé, majd tetézve a dolgot, közölte:

„Neked egy ilyet sütöttem gyorsba’”.

A vendég érthetően nem volt elragadtatva a helyzettől. Mint megjegyezte:

„Szerintem ezt valakinek rendelte: vagy a segítőinek vagy valakinek. Ideadta nekem, hogy nesze, itt van, kussoljál, itt a kaja. Így csinált a fejében. Nem eszel? Akkor egyél pizzát. Fain vagy, Junior.”


Link másolása
KÖVESS MINKET: