News here

SZÍNES

„Nagyon szép kislány lettél” – frizurája miatt cikizték Gáspár Lacit ByeAlexék az X-Faktorban

Mentortársai nem tudtak szó nélkül elmenni az énekes haja mellett, többször is poénkodni kezdtek vele.

Link másolása

Nemcsak a versenyzők, hanem a mentorok is nagyon készültek az X-Faktor döntőjére, mindannyian eléggé kicsípték magukat. Gáspár Laci frizurája még Herceg Erika újabb szexi öltözéke elől is ellopta a figyelmet, társai nem győztek viccelődni vele.

Amikor Puskás Peti felkonferálta döntős mentoráltját, nem bírta ki, hogy ne térjen ki kollégája hajára.

„Hadd köszöntsem én is külön Laci haját, szervusz Laci haja! Nagyon örülök, hogy láthatjuk már most 2023 női hajtrendjét, nagyon jól fog állni a hölgyeknek”

- mondta nevetve.

Gáspár Laci láthatóan nem örült a poénkodásnak.

„Én erre nagyon készültem. Finálé van, valamit kell hozzá csapatni”

- indokolta a frizuraválasztását.

Azt is elmondta, hogy jólesett neki, amikor Solyom Berni megdicsérte a haját, sőt azt is javasolta neki, hogy tegyen gyűrűt a fonatba.

„De biztos, hogy ez nem trollkodás volt? Viszont ezzel a kis csattal nagyon szép kislány lettél, Laci!”

- folytatta a piszkálódást ByeAlex.

Miller Dávid műsorvezető azzal nyugtatta Lacit, hogy a mentortársai csak irigyek, ezért mondanak ilyeneket.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZÍNES
Kiszámolta a mesterséges intelligencia, hogy ki nyeri a katari focivébét
A németeknek ezúttal nincs esélye a számítógép szerint, de Anglia végső győzelme is kisebb csoda lenne.
Fotó: Wikipedia - szmo.hu
2022. november 23.


Link másolása

100 ezernél is több szimulált meccs alapján a mesterséges intelligencia (AI) kiszámolta, hogy melyik csapat nyeri a Katarban zajló labdarúgó-világbajnokságot, írja a Daily Star. Az észak-londoni focicsapat után „AIrsenal” névre keresztelt algoritmusba betáplálták a 2002 óta lejátszott összes nemzetközi mérkőzés eredményét, majd több mint 100 ezerszer lefuttatták a programmal az idei vébé meccseit.

Ezek alapján a mesterséges intelligencia szerint a legnagyobb esélye (25%) Brazíliának van a végső győzelemre. Nem sokkal Neymaréktól lemaradva Belgium a második, Argentína pedig a harmadik esélyese a katari tornának.

A negyedik helyre sorolta a szoftver a címvédő franciákat, és csak ötödik helyen állnak a vébét 6:2-es győzelemmel kezdő angolok. Utóbbi csapatnak mindössze 7 százalék esélyt adott a program, még a negyeddöntő elérésére is 60 százaléknál kevesebb esélye van Angliának.

Dr. Nick Barlow a tanulmány vezetője szerint óvatosan kell bánni a számításokkal, és még véletlenül se kössön senki fogadást erre alapozva. Tudományos munkájuk egyik „szórakoztató mellékprojektjének” nevezte a katari vébé esélyeinek kiszámítását.

A mesterséges intelligencia jóslata egybecseng a fogadóirodák várakozásával is.

A bukmékereknél ugyancsak Brazília a legnagyobb favorit. A további sorrend a fogadóirodáknál azonban már eltér: a második legesélyesebb Franciaország, majd Anglia, Argentína, Spanyolország és Hollandia következik sorrendben.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

SZÍNES
A Nagy Ő: Árpa Attila első csókját Timi kapta, a többiek kiakadtak
A nő szerint Attila nagyon jól csókolt.

Link másolása

Árpa Attila felforrósította a hangulatot A Nagy Ő-ben. Timivel egy romantikus randira mentek, ahol a színész feltette a kérdést a lovász hölgynek:

A rózsát választja vagy egy csókot?

Timi nem sokat gondolkozott és a csókot kérte. Bevallása szerint nagyon meglepte őt a férfi, de nagyon örült a lehetőségnek. Szerinte Attila nagyon jól csókolt.

Ám az első csókot követte egy második is, de ezt már a Nagy Ő egy takaró alatt, a kameráktól elrejtve kapta.

A villában végül nem tudta magában tartani a nagy hírt, és elmondta a többi lánynak, hogy mi történt.

„Az első csóknak csak akkor van varázsa, ha ez működik két ember között, erről viszont semmilyen információm nincs, hogy ez milyen volt Timinek illetve Attilának. Lehet, hogy egy tök rossz élmény volt mindkettőjüknek” – mondta Metta ezek után.

VIDEÓ: A csókról

A lányok reakciója


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
Majka: „Úgy beszélnek rólam, mintha Tusványoson Bayer Zsoltot ölelve, Rákay Philip seggéből integetnék narancsszínű zászlóval”
A rapper nem érti, új, rendszerkritikus számával kapcsolatban miért vádolják kormányközeliséggel.

Link másolása

Több cikkben foglalkoztunk már vele, hogy nagyon nagyot szól a közösségi oldalakon Majka legújabb száma, és főleg az arra adott reakciók. A magyar közélet visszásságait meglehetősen erős szavakkal ekéző Azt beszélik című slégert sokan nagyon bátor kiállásnak tekintik, mások szerint viszont a kormányközeli TV2-nél dolgozó rappertől nem hiteles a kritika.

A zenésznek – sok kommentelő mellett – "beszólt" többek között Jakab Péter és – már-már menetrendszerűen – Lakatos Márk is.

Természetesen nem sokat kellett válni az ózdi rapper válaszára sem. Majka Facebook-bejegyzésében erős értetlenkedésének adott hangot. Leginkább azon akadt ki, hogy ő a NER kegyeltje lenne.

„Másfél évvel ezelőtt találkoztam Szijjartó Péterrel, és most Jakab Péter erre hivatkozva arra kér, hogy válogassam meg a barátaimat..(????) Soha semmilyen plusz juttatásban nem volt részem, mert találkoztam a külügyminiszterrel, és elmondtam neki, hogy a járvány miatt kurva nagy bajban van az az iparág, amiben dolgozom. Ha egy kompetens emberrel leülünk beszélgetni, hogy milyen megoldást tudna javasolni arra, hogy ne veszítsék el azok az emberek a munkájukat, akik a közvetlen munkatársaim, akkor az mindjárt a cinkosunkká válik vagy barátommá lép elő?”

– teszi fel értetlenkedve a kérdést a sztár. Majka hosszabban is visszaszól Jakab Péternek: „Jakab Pétert az sem zavarja, hogy annak a pártnak az érdekeit képviseli, sőt vezette, elnökölte, akiknek tagjai vállaltan rasszista, antiszemita kijelentéseket tesznek, megkérdőjelezik a holokausztot vagy akár a múltban szélsőséges félkatonai szervezeteket pénzeltek. [...] Képzeljük el, hogy milyen beszélgetések zajlanak privátban ezek között az emberek között, ha a nyilvánosság előtt is ilyen mondatok hagyják el a szájukat. És ezek után Jakab Péter kér meg engem arra, hogy válogassam meg a barátaimat… agyrém…”

„Úgy beszélnek ezek a fickók rólam, mintha én évek óta Tusványoson Bayer Zsoltot ölelve, Rákay Philip seggéből narancsszínű zászlóval integetnék. Úgy csinálnak, mintha a teltházas koncertjeinket a kormány szponzorálná és állami támogatásból megvett ingyen jegyeket osztogatnék minden Fidesz-szimpatizánsnak”

– fakadt ki, aki szerint az sem normális, hogy TV2-s szerepléséért kritizálják. Mint mondja, Mészáros Lőrinc többszáz cégénél több tízezren dolgoznak, nem valószínű, hogy mindenki fideszes lenne közülük.

„Egy útépítőnek el kéne dobnia a lapátot, egy hotel szakácsának a fakanalat, a kaszinó dealerének a zsetonokat, ha nem ért egyet a főnöke valamelyik döntésével? Nagyon szép ideológiának tűnik ez, de kérem szépen a gyakorlatban ezt vajon, hogy lehetne megvalósítani? 17 éve dolgozom a TV2nek. Volt egy pár tulajdonosa azóta. Sosem volt semmilyen beszélgetésem senkivel arról, mit avagy kit kelljen képviselnem” – véli erről a rapper.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


SZÍNES
G.w.M sosem eszik egyedül, Kulcsár Edinának mindig le kell ülnie ilyenkor az asztalhoz
A rapper azt is bevallotta a Hal a Tortán című műsorban, hogy ő nem szokott magának szedni az ételből.

Link másolása

Ahogy azt megírtuk, G.w.M (polgári nevén Varga Márk) is szerepel A Hal a tortán új évadában, ahol bevallotta, hogy még sosem szedett magának az ételből. Az ő családjukban ugyanis mindig a nők teszik ezt meg.

De egy másik meglepő szokását is megtudhatták a nézők: a rapper nem szeret egyedül enni az asztalnál. Ez akkor derült ki, amikor Gáspár Bea még azon hüledezett, hogy G.w.M még sosem mert magának ételt.

„Éhen lehet így pusztulni! Edina, tanítsd meg őt, hogy amikor éhesek vagyunk, úgy is eszünk, hogyha nincs otthon az asszony”

- mondta Bea a rapper párjának, Kulcsár Edinának, aki szintén ott volt a forgatáskor.

G.w.M viszont erősködött, hogy nála ilyen nincs, szerelme pedig meg is erősítette, hogy Márk tényleg ragaszkodik az ő társaságához, ha eszik.

„Ő úgysem eszik, hogyha nem ülök le vele enni. Tehát ő azt mondja, hogy »ülj le!«, mondom »én nem akarok enni, az előbb ettem«. »Akkor én sem eszek, látod, akkor éhen halok«”

- mondta Edina.

„Egyedül sem tudok enni, nemhogy magamnak szedjek”

- helyeselt G.w.M.


Link másolása
KÖVESS MINKET: