HÍREK

Rossz járatra tett fel karácsonykor egy hatéves kisfiút, kirúgták a légitársaságtól

A gyereket tévesen szállították fel az Orlandóba tartó járatra. A légitársaság azóta elnézést kért a hibáért.

Link másolása

A Spirit Airlines nevű amerikai fapados légitársaság belső vizsgálatot indított, miután egy 6 éves kisfiút rossz járatra ültettek fel pár nappal karácsony előtt - írta meg a 444.

A vizsgálat után a Spirit megállapította, hogy egy philadelphiai munkatárs kísérte a gyereket a rossz géphez. A munkatárs az eset óta már nem dolgozik a cégnél.

„Minden olyan személyt, akinek a cselekedetei a helytelen beszálláshoz vezettek, felelősségre fogunk vonni, amiért nem követte az eljárásainkat”

- áll a Spirit közleményében.

A légitársaság később megerősítette, hogy a gyereket tévesen szállították fel az Orlandóba tartó járatra, és elnézést kért a hibáért.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


HÍREK
A Rovatból
Magyar Péter a rendőrök segítségét kérte, mert összekeveredtek a DK-s és tiszás tüntetők
Nem kerülték ki a tiszás tüntetőket a DK-sok, hanem átmentek a tömegen, ebből aztán füttyögés, fújolás, de kölcsönös taps is lett. Aztán Magyar távozásra szólította fel a másik párt híveit.

Link másolása

Magyar Péter és mint kiderült, Dobrev Klára is tüntetést hirdetett a Várkert Bazár elé, ahol a közmédia élő választási vitáját rendezik csütörtök este 8 órától. A Magyar Kétfarkú Kutyapárt pedig a Döbrentei téren demonstrált.

A vita kezdete előtt megérkeyett a Clark Ádám térre a DK listavezetője, akit 200-300 szimpatizáns várt. A vezetésével a Várkert Bazár elé vonultak a DK-sok, ám ott már Magyar Péter hívei gyülekeztek. Nem kerülték ki a tiszás tüntetőket, hanem átmentek a tömegen, ebből aztán füttyögés, fújolás, de köszöngetés és kölcsönös taps is lett.

A Telex szerint elég nagy volt mindezzel együtt a feszültség a két tábor között. Magyar Péter azt kérte a DK-soktól, hogy tegyék le a zászlóikat, és menjenek el, vagy a rendőröket kéri meg, hogy segítsenek ebben.

Végül a rendőrökkel való tárgyalás után a DK-sok letették a zászlóikat.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
HÍREK
A Rovatból
Deutsch és Magyar Péter egymásnak ugrott a tévévitán, de kapott Dobrev is
Deutsch beszólt Magyar Péternek is, aki szerint Orbán és Gyurcsány gyáván megfutott, és Dobrev Klárát és Deutsch Tamást küldték maguk helyett.

Link másolása

A háború és béke kérdéséről kell dönteni a választáson Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP listavezetője szerint, és azt mondta: „én kész vagyok”.

Azt mondta, Gyurcsány pártja a hazugságra épül, Magyar Péter pedig a feleségét a saját közös otthonukban hallgatta le, ezzel zsarolta, és politikai karriert csinált a felvétel nyilvánosságra hozatalával.

„Örülök, hogy itt lehetek, és örülök, hogy az egy hónapos Tisza Párt el tudta érni, hogy 14 év után legyen egy ilyen beszélgetés a köztévében”

– mondta Magyar Péter.

Arról beszélt, hogy Orbán és Gyurcsány gyáván megfutott, és Dobrev Klárát és Deutsch Tamást küldték maguk helyett. Szerinte Deutsch vett részt a legkevesebb szavazáson az elmúlt öt évben az Európai Parlamentben. Megígérte, hogy a TISZA-párt képviselői dolgozni fognak majd az EP-ben.

Dobrev Klára azt mondta, „ezen a csatornán nem sokszor hallották az igazságot: hogy Európa szégyenét úgy hívják, Orbán Viktor”. A DK kistavezetője szerint amikor fontos döntések készülnek az EU-ban, akkor Orbánt kiküldik a mosdóba, így nem fogja tudni elfoglalni Brüsszelt, de komolyn se veszik.


Link másolása
KÖVESS MINKET:


HÍREK
A Rovatból
Magyar Péter: Kaptunk egy diktátumot, lehet, ha bemegyek, azt is megkapom, mit olvashatok fel
A TISZA Párt politikusa a köztévében élőben zajló EP-választási vita előtt elmondta, hogy összesen 7+1 percet kaptak a véleményük kifejtésére és másokra reagálásra.
Fotó: Nagy Bogi - szmo.hu
2024. május 30.


Link másolása

Magyar Péter a Várkert Bazár előtt tartott beszédében elmondta, hogy megérkezése után próbált beszélni a közmédia vezetőjével, de még "bújkál" - mondta. Próbált valakivel beszélni, hogy megtudjon részleteket az esti élő vitáról, de nem sikerült tájékozódnia.

Annyit megtudott, hogy bejátszás nem lesz a vita előtt... A "vitát értsük mingig idézőjelben" - tette hozzá. Arról is beszélt, hogy őt még élőben nem merték behívni a köztévébe.

Hiába mondták el, hogy békések, de "nagyon félnek az urak" - mondta, hozzátéve, hogy ennyi rendőrt még nem láttak.

Arról is beszélt, hogy régóta nem volt vita a tévében, 14 éve hazudnak helyette - közölte. "Akkor is hazudnak, ha kérdeznek" - tette hozzá.

Majd emlékeztetett rá, hogy mikor a Tisza el kezdett áradni, akkor szerette volna megkérdezni Orbánt és Gyurcsányt, hogy hogyan sikerült az országot ebbe a helyzetbe hozni. De ők elfutottak és elküldték Deutsch Tamást és Dobrev Klárát. És bár nem akart a Fideszes politikussal együtt vitázni, de ha ez az ára, akkor elfogadja.

"Kaptunk most 7+1 percet", és egy diktátumot, amiben a köztévé vezetője leírta, hogy miről beszélhetnek. Éppen mondatokat nem írt, de lehet, hogy azt is meg fogja majd bent kapni, hogy olvashat fel a magyar köztelevízióban.

Majd felkérte a vezérigazgatót, hogy menjen ki a teraszra és nézzen a magyar emberek szemébe. Meg akarná kérdezni tőle, hogy hogyan tud tükörbe nézni. Hogy lehet 2024-ben, hogy a legnagyobb ellenzéki párt nem jut be a köztévébe. Miközben a híradókban rengeteget foglalkoznak a TISZA Párttal, és hamis dolgokat terjesztenek róluk.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

HÍREK
A Rovatból
Magyar Péter: Meg fogjuk látogatni a Médiahatóságot, Rogán Tónit és a Kunigunda utcát is a választások után
A TISZA Párt politikusa azt is megígérte, hogy a választások után mindenkit feljelentenek, aki megrágalmazta őket.
Fotó: Nagy Bogi - szmo.hu
2024. május 30.


Link másolása

Magyar Péter a Várkert Bazár elé hívta híveit, hogy együtt nézzék meg a köztévés vitát. A közvetítés előtt azonban beszédet mondott az összegyűlt tömegnek.

A TISZA Párt politikusa beszédében többek között azt is megígérte, hogy a választások után meg fogják látogatni a Médiahatóságot, Rogánt Antalt, „és természetesen el fogunk látogatni a Kunigunda utcába is”.

A köztévés vitát pedig "Tónika-shownak" nevezte.

A politikus elmondta, hogy most nincs idejük ezzel foglalkozni, de a vlasztások után mindenkit feljelentenek, aki megrágalmazta őt, vagy a pártot. Most csak arra volt idő, hogy Orbán Viktort feljelentse rágalmazásért és egyéb bűncselekményért, amit a háborús plakátokkal elkövettek.

Link másolása
KÖVESS MINKET: