hirdetés
Kvíz: Őszi bogyók, gombák - felismered, melyik mérgező, melyik ehető?
A növények nevét is eláruljuk, hátha az segít a döntésben. Lássuk, neked hányat sikerül eltalálni!KVÍZ: Minden idők legnagyobb filmjei – felismered őket egy képkockából?
Lássuk, mennyire ismered a filmtörténet leghíresebb alkotásait!
KVÍZ: Kötelező olvasmányok filmeken - felismered mind a 10-et?
Tíz olyan kötelező olvasmányról készült film egy-egy képkockáját láthatod, amelyből könnyedén kitalálható a regény. Nem lesz nehéz! Lássuk, hányat sikerül jól megtippelned.Kvíz: 10 magyar város - felismered őket a városháza épületéről?
Nem lesz nehéz a játék, hiszen ezek a gyönyörű épületek mindenki számára ismerősek lehetnek.KVÍZ: Növények, zöldségek, gyümölcsök népies nevei - ismered őket?
Tippeld meg, mit jelent a büszke, az Isten papucsa, a pipitér vagy például a csete. Lássuk, hányat találsz el.Kvíz: Ismered ezeket a magyar közmondásokat?
Az a feladatod, hogy megmondd, mi kerüljön a vonal helyére. Lássuk, mennyit sikerül kitalálnod.KVÍZ: Mennyire vagy otthon a konyhában?
Felteszünk neked 12 izgalmas kérdést, amivel tesztelheted, te mennyire vagy otthon a konyhában.KVÍZ: Tudsz annyit, mint egy általános iskolás?
Most kiderül, mennyit felejtettél az általános iskolai tananyagból. Bár a koronavírus, vagyis a home schooling időszaka már rádöbbentett minket pár dologra. Lássuk, neked hogy megy!Kvíz: Mennyire ismered az István, a királyt?
Vigyázat: a kvíz kitöltése akaratlanul is dúdolásra késztethet!KVÍZ: Teszteld, mekkora Barátok közt-rajongó vagy!
Azok számára, akik az elmúlt években, évtizedekben nyomon követték a sorozatot, ez a játék szinte ujjgyakorlat lesz.Kvíz: A nyolcvanas évek legmenőbb pop együtteseit felismered még?
Mutatunk 12 együttest, akiknek a dalait egészen biztosan ismered, de vajon rájuk emlékszel-e? Lássuk, hányat sikerül eltalálnod!KVÍZ: 20 magyar film, felismered őket egy képkockából?
Zseniális színészi alakítások, mára már szállóigévé vált mondatok és a magyar filmgyártás különböző generációjának gyöngyszemei. Te hányat ismersz fel belőlük?KVÍZ: mennyit tudsz a magyar televíziózás hőskoráról?
Ikonikus műsorok, televíziós munkatársak emlékét őrizzük ebből az időszakból. Ez a játék az elmúlt évtizedek jelentősebb alakjait, műsorait eleveníti fel. Igazi időutazás.KVÍZ: Magyarország világörökségi helyszínei - felismered őket?
Igyekeztünk kicsit nehezebb válaszlehetőségeket adni, de reméljük, hogy sokan elértek hibátlan eredményt a játékban.KVÍZ: 15 híresség, aki júniusban született
Lássuk, hányat ismersz fel?14 bakancslistás európai nevezetesség - felismered őket?
Lesz közöttük könnyebb, nehezebb. Lássuk, hogy megy neked?<
LAPOZZ A ROVAT TOVÁBBI CIKKEIRE
>
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!