hirdetés
KVÍZ: Tudsz annyit, mint egy általános iskolás?
Most kiderül, mennyit felejtettél az általános iskolai tananyagból. Bár a koronavírus, vagyis a home schooling időszaka már rádöbbentett minket pár dologra. Lássuk, neked hogy megy!Kvíz: Mennyire ismered az István, a királyt?
Vigyázat: a kvíz kitöltése akaratlanul is dúdolásra késztethet!
KVÍZ: Teszteld, mekkora Barátok közt-rajongó vagy!
Azok számára, akik az elmúlt években, évtizedekben nyomon követték a sorozatot, ez a játék szinte ujjgyakorlat lesz.Kvíz: A nyolcvanas évek legmenőbb pop együtteseit felismered még?
Mutatunk 12 együttest, akiknek a dalait egészen biztosan ismered, de vajon rájuk emlékszel-e? Lássuk, hányat sikerül eltalálnod!KVÍZ: 20 magyar film, felismered őket egy képkockából?
Zseniális színészi alakítások, mára már szállóigévé vált mondatok és a magyar filmgyártás különböző generációjának gyöngyszemei. Te hányat ismersz fel belőlük?KVÍZ: mennyit tudsz a magyar televíziózás hőskoráról?
Ikonikus műsorok, televíziós munkatársak emlékét őrizzük ebből az időszakból. Ez a játék az elmúlt évtizedek jelentősebb alakjait, műsorait eleveníti fel. Igazi időutazás.KVÍZ: Magyarország világörökségi helyszínei - felismered őket?
Igyekeztünk kicsit nehezebb válaszlehetőségeket adni, de reméljük, hogy sokan elértek hibátlan eredményt a játékban.KVÍZ: 15 híresség, aki júniusban született
Lássuk, hányat ismersz fel?14 bakancslistás európai nevezetesség - felismered őket?
Lesz közöttük könnyebb, nehezebb. Lássuk, hogy megy neked?KVÍZ: 15 híresség, akik május hónapban születtek
Színészek, sportolók, rendezők, írók szerepelnek közöttük, akiket az köt össze, hogy ugyanabban a hónapban látták meg a napvilágot.KVÍZ: Hírességek híres anyukái - felismered őket?
Mutatunk 12 magyar és külföldi sztárt, akiknek az édesanyjuk is híresség. Neked hány helyes tipped volt?KVÍZ: 13 magyar látványosság - felismered őket?
Tarts velünk Magyarország egy-egy híres, szép részén. Lássuk, hányat ismersz fel közülük.Játék: 11 varázslatos magyar vers - ki írta őket?
Egy érdekes játékra hívunk a Magyar Költészet Napja alkalmából.Kvíz: Mennyire ismered a húsvétot?
Lássuk mennyit tudsz a magyarországi húsvéti népszokásokról és a vallási érdekességekről!KVÍZ: Mennyit tudsz az 1848 tavaszi eseményekről?
A játékban tíz kérdést találsz, teszteld, mennyire emlékszel még tanulmányaidra: mi minden történt 1848 tavaszán?Nőnapi kvíz: 13 nő, aki megváltoztatta a világot
Bátorságuk, tudásuk, elhivatottságuk példaértékű lehet mindannyiunk számára.<
LAPOZZ A ROVAT TOVÁBBI CIKKEIRE
>
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!