GASZTRO
A legfinomabb tavaszi szörp készíthető belőle és bogyója nagyon szép színt ad az ételeknek. De vannak olyan részei is, amelyekkel legyetek óvatosak!
GASZTRO
Nemsokára eldől, hogy melyik finomság lesz az idei nyertes. Íme a három esélyes, eláruljuk azt is, hogy miből készültek.
GASZTRO
A fagyasztás a tartósítás egyik legegyszerűbb és leggyorsabb formája. Megmutatjuk, mi mindent tehettek a mélyhűtőbe.
GASZTRO
Egészen zseniális eredménye lett annak az őrült ötletnek, hogy panírozzuk be a Túró Rudit, a Snickerst és az Oreót.
GASZTRO
Egy szelet kenyér, egy pohár hideg víz, vagy akár az ujjaid segítségével is rájöhetsz, hogy igazi mézet, vagy hamisítványt vettél-e a boltban.
GASZTRO
Öröm egyrészt a végeredmény miatt, másrészt pedig tésztát gyúrni, a tésztából alkotni igazi szerelem.
GASZTRO
Ugye azt nem is kell mondani, hogy a csokoládé a gyümölccsel mennyire jó párost alkot? Hát még ha az a gyümölcs lágy habként jelenik meg, a csoki pedig egyrészt pazar látványt nyújt, másrészt szétolvad a szádban a piskótával együtt...
GASZTRO
A piacokon ugyan már megjelent az újkrumpli, de a régit sem kell kidobni. Némi zellerrel, sajttal és mártogatóssal csuda dolog kerekedhet belőle.
GASZTRO
Ki ne emlékezne a jó öreg puncs szeletre? A rumos, lekváros, amolyan "mindent bele" töltelékére?
GASZTRO
A Pavlova torta a világ egyik legegyszerűbb receptje. Ha pedig friss eper is van hozzá, garantált sikert arattok vele.
Népszerű
Ajánljuk