GASZTRO
Ennek a tortának a tésztája omlós, a karamellás-mogyorós réteget isteni csokoládékrém borítja. Tömény, de nagyon finom. Egy szelettől már sokkal jobb kedvre derültök.
GASZTRO
Az ókori rómaiak a finom borok mellett a szőlőt és a diót is kedvelték. Ezeket az alapanyagokat kibővítve készült a laktató és üde őszi saláta. Önálló fogásként előételnek, könnyű ebédnek vagy vacsorának, köretként fehérhúsok mellé ajánljuk.
GASZTRO
A Szentkirályi Ásványvíz Kft. egy éves fejlesztés után bemutatta a nemzet üdítőitalát. A 31 magyar gyógynövényből készült Aqua Elixis összetétele titkos. Idén ősztől, egyliteres kiszerelésben találkozhattok vele a boltokban.
GASZTRO
Nyírfacukorból készült, lekvárral, friss gyümölccsel, túrókrémmel, pudinggal, tejszínhabbal, vanília vagy csoki öntettel egyaránt finom.
GASZTRO
A csokis-gesztenyés kosárka igazán ideális desszert a hétvégi ebéd utánra. Ráadásul nagyon jól néz ki! Most egy gluténmentes, laktózmentes, tejfehérjementes verziót ajánlunk nektek.
GASZTRO
Mit szólnátok, ha országszerte vásárolhatnátok garantáltan hazai, sőt, helyi gyártású, jó minőségű, kézműves élelmiszereket? A minőségi magyar finomságok híveinek a MOL kutak siettek segítségükre: 57 benzinkútnál 25 féle kézműves finomságból válogathattok.
GASZTRO
Minőségi borok, humoros fröccsmesterek, megújult magyaros ételek. Patinás környezetben vár benneteket Budapest belvárosában az Egykettő Borbisztró és Fröccsliget, ahol a hangulat laza, és az igazi pezsgés este indul. Ha eddig nem tudtad, mi az a Borszem Jankó és a Bakterház, akkor most itt az ideje, hogy bővítsd a fröccsszótáradat!
GASZTRO
Marika néni kávézója a vékonypénzű, éhes egyetemisták Kánaánja. De mindenkinek itt a helye, aki szereti az igazi, minden földi jóval megpakolt hamburgert, a meghitt, családias légkört és a lehető legszívélyesebb kiszolgálást.
GASZTRO
Ez a torta azért különleges, mert a tésztájában és a krémben is van dió. Ráadásul gluténmentes és nyírfacukorral készült, így több étrendbe is beilleszthető.
GASZTRO
Finom és káprázatos, sütés nélküli édességre vágysz? Akkor ezt a csokikrémet neked találták ki! Az elkészítése egyszerű, igaz kicsit időigényes, és egy csokifondü jól jöhet hozzá, de enélkül is el tudod készíteni. A kávé, csoki, tejszín nagyon jó ízpáros.
GASZTRO
Hihetetlenül egyszerű az elkészítése ezeknek a pici falatkáknak! Ízre, összetevőkre a keleti desszertekhez hasonlít. Ráadásul gluténmentes, tejtermékmentes, cukormentes, vegán és paleo. Na és persze finom.
GASZTRO
Az Észak-Olaszországból származó ételt sertéscsülökkel készítettük. Így is lenyűgöző az eredmény.
GASZTRO
Töménytelen mennyiségű csoki és cukorka vár rátok az idei Édes Napokon, amelynek ismét a Budai Vár ad otthont. A nassolás mellett megtudhatjátok miből és hogyan készül a csoki, sőt Gombóc Artúrral és az óriás Kindertojással is találkozhattok. Csokoholisták és édességrajongók, ott a helyetek!
GASZTRO
A Karinthy-szeletet a Hadik Kávéházban, Karinthy Frigyes budai törzshelyén alkották, az író gasztronómiai örökségeként. A csokikrémes tortát az ínyencek megkóstolhatják a Hadikban, a bátrak pedig - mivel sokan kérték a receptet - a Kávéház jóvoltából otthon is elkészíthetik.
GASZTRO
Ha rakott padlizsán, akkor a görög muszaka jut a legtöbbünk eszébe. Holott a hússal rakott padlizsános étel igen gyakori a Balkán-régióban, és a Kelet-Mediterráneumban is. Ahány régió, annyiféle képen készítik, van, ahol burgonyával is kiegészítik, van, ahol nem. Ez a mostani recept egy egyszerűbb, ám annál finomabb és elegánsabb elkészítési módja a rakott padlizsánnak.
GASZTRO
A túró és a kapor párosítása mindig jó választás még akkor is, ha süteményekben gondolkodunk. A kapros-túrós pite egy igazi magyar finomság, de vannak, akiknek ételallergiájuk miatt le kell mondaniuk a fogyasztásáról. Most mutatunk egy kukoricadarás változatot, amiben nem csak liszt, de tojás sincs. Langyosan fogyasszátok.
Népszerű
Ajánljuk