GASZTRO
A Costes Downtownban olyat ettünk, hogy a Gourmet Fesztiválon is hozzájuk rohantunk az ismétlésért. Elmeséljük, hogy minket mivel vettek le a lábunkról.
GASZTRO
Jó pár éttermet végigkóstoltunk a gasztroünnepen - elmondjuk, minket mivel vettek meg kilóra.
GASZTRO
Belekóstoltunk a hévízi kényelembe, és rájöttünk, hogy a nyugalom ezen formája a fiatalabb korosztály számára éppoly vonzó program lehet, mint a gyógyulni vágyóknak.
GASZTRO
Itt az idő, hogy újra a Balaton felé vegyük az irányt. Egy jó csárda pedig éppen elég indok, hogy ellépjünk pár órára a városból.
GASZTRO
Gondoltál már arra, milyen lehet a pörköltet magaddal vinni és az utcán megenni? Mi kipróbáltuk.
GASZTRO
Az Up & Down új menüjével ismerkedtünk, és megpróbáljuk úgy átadni nektek az élményt, hogy elhiggyétek, ez az érzés nem olyan távoli, mint amilyennek elsőre tűnik.
GASZTRO
Jamie Olivernek már két étterme is van hazánkban, de csak most látogatott meg minket személyesen. Elmeséljük, hogy milyen volt vele ebédelni.
GASZTRO
Végigittuk és videóra vettük a Tokaji Márciust, az idei első Budafoki Pincejáratot és a Bikavér Párbajt.
GASZTRO
A Biang Bisztró hétfőn nyílt meg az Oktogonnál, de mi már túl vagyunk a teszten, és az biztos, hogy gyakori látogatók leszünk Wang Mesternél!
GASZTRO
A szakmai zsűri megszavazta, mi meg végigittuk a három legjobb budapesti borbárt. De hogy ki álljon a dobogó legfelső fokára, az már rajtatok múlik!
GASZTRO
Legalábbis nem túl valószínű, hogy létezik ezeknél jobb. Teszteltük őket és meg is indokoljuk, miért gondoljuk így.
GASZTRO
Tésztabundás virslis és ropogós kenyérfalatok krémes, hagymás sajtszószban. Igazából túl sok minden nem
kell hozzá, és elkészíteni sem bonyolult feladat.
GASZTRO
Itt a lista, milyen programokra érdemes benevezned, ha minőségi ételekre és italokra vágysz.
GASZTRO
Egy étterem, ami a klasszikus magyaros fogásoknak pont annyi lazasággal megy neki, hogy feledhetetlenné váljon.
Népszerű
Ajánljuk