GASZTRO
Csukjátok be a szemeteket és gondoljatok arra, hogy a türkizkék óceán partján, fehér homokos parton a pálmafák alatt napoztok és valami helyi frissítőt szürcsölgettek!
GASZTRO
A vendégek itt vécén ülve esznek egy vécéből. Azt pedig nehéz elhinni, hogy a tulajdonos neve nem csak egy vicc.
GASZTRO
Egy országban darázs-kekszet, egy másikban szardínia-pitét, egy harmadikban vérpalacsintát esznek szívesen az emberek.
GASZTRO
Hogyan tudsz egyszerre 2 pizzát megsütni, ha kicsi a tepsi? Hogyan lehet egy mozdulattal felvágni egy tucat paradicsomot vagy megőrizni a saláta frissességét? Most kiderül.
GASZTRO
A pácolt fetakockák vendégváró fogásként is kiválóak, nem csak a krémes sajtfalatokat élvezet fogyasztani, hanem az addigra már intenzíven fűszeres olajat is tunkolhatjuk friss rozskenyérrel.
GASZTRO
A mádi Holdvölgy pincészet borait kóstoltuk. Négykezes borbírálatot olvashattok, szakmai+laikus nézőpontból.
GASZTRO
Izzíthatjuk a sütőt, odakint mindössze 16 fok van, és semmi extra nincs ebben az egyszerű kelt süteményben.
GASZTRO
Egyszerű elkészíteni, mégis olyan finom, hogy besírsz tőle. Hogy mi a titka? Kettő is: egyrészt házi hizlalású disznókarajból készült, másrészt a panírjába kerültek különösen finom összetevők.
GASZTRO
Születésnapok és ünnepek nyáron is vannak, ezért a hőség sem akadályozhat meg abban, hogy tortát készítsünk. A Rita konyhája bloggere összegyűjtötte a legfinomabb, leggyümölcsösebb, legfrissítőbb tortákat.
GASZTRO
A semifreddo egy olyan olasz édesség neve, ami félúton van a fagyi és a krém között. Nevéből eredően félig fagyasztva.
GASZTRO
A skandináv országokban sört, Japánban pedig szalonnás-krumplis pitét vásárolhattok a közismert gyorsétteremben.
Népszerű
Ajánljuk