GASZTRO
A bárányhúsnak - a hiedelmekkel ellentétben - nincs faggyúíze, merthogy nem birka. Pláne, ha nem áruljátok el, miből készült a a raguleves, még azok is két tányérral fognak enni belőle, akik azt mondják nem szeretik.
GASZTRO
A Magyar Nemzeti Galériában rendhagyó tárlatvezetést tartott a Séf, Georg Baselitz képei után pedig egy saját alkotást készített a látogatók előtt.
GASZTRO
Kiválasztották az Étterem Hét legjobbjait a vendégek szavazatai alapján. Hétfőtől újra meg lehet kóstolni a győztes menüt, van, ahol csak 3300 forintért.
GASZTRO
Ha húshoz adjuk, kiváló köret, ha magában fogyasztjuk egy adag salátával és majonézes szósszal, akkor egy szuper egytálétel kerekedik ki belőle.
GASZTRO
A homár a szegények tányérjáról évszázadok alatt átvándorolt a leggazdagabbak étlapjaira. A 17. században még a szolgák is fellázadtak, ha túl sok homárt kellett enniük, de a vasúthálózat terjedésével beindult a homár karrierje is.
GASZTRO
Csokoládé, csokipuding, kakaó és tejszínhab: ez már önmagában is maga a gyönyörűség. Képzelhetitek a tortát, ami ezekből készül!
GASZTRO
Az ittas állapotban beköszönő farkaséhséget valamivel csillapítani kell. De azt tudtad, hogy minden ország fiataljainak megvannak a kedvenc részeges ételei?
GASZTRO
Az Unicum Riservát Zwack Izabella pincészetének 2007-es évjáratú Tokaji aszúja teszi teljessé.
Népszerű
Ajánljuk