GASZTRO
A húsvétot megelőző csütörtököt nagycsütörtöknek vagy zöldcsütörtöknek is nevezik. Ez a gyönyörű kalács mindkét névhaz passzol, nem beszélve arról, hogy maradékot is felhasználhattok hozzá.
GASZTRO
Az ételek lenyűgözően szépek, rengeteg íz van egy tányéron, élvezet elveszni bennük. Te mennyit adnál azért, hogy megkóstolhasd a sztárséf kreációit?
GASZTRO
A rovarlárvák széleskörű élelmiszeripari alkalmazása környezeti és gazdasági előnyökkel jár, ráadásul a jószágok kevés takarmányt igényelnek.
GASZTRO
Az Emily Éclair magas minőséget képvisel kávék és sütemények terén is, és ez egy igazán szerethető kombináció. Kipróbáltuk.
GASZTRO
A gyulai kolbász mellett a gyulai májas is egy olyan termék, ami csak nekünk, magyaroknak jelenti a gyerekkort. Megnéztük, hogyan készül, és a Gyulahús Kft. gyárépületeit is körbejártuk, ahol nemcsak a kerítés, de még a plafon is kolbászból van.
GASZTRO
A klasszikus chipseknél kevés egészségtelenebb dolog van. Mi próbáltunk alternatív ropogtatnivalókat keresni.
GASZTRO
Ilyen még nem volt Budapesten: egy étterem, ahol a füst a főszereplő, és ahol a salátához is koktélt kínálnak.
GASZTRO
Tökéletes szilveszteri bulisütemény. Ráadásul leveles is, ami azt jelenti, jövőre sok papírpénzetek lesz.
GASZTRO
Ha már meguntátok a töltött káposztát, de mégsem szeretnétek az ízét hiányolni, ne féljetek az újítástól!
GASZTRO
A hazai klasszikusok (csirkepaprikás, babgulyás, töltött káposzta) mellett kóstolhatunk mexikói, közel-keleti, marokkói, sőt tajvani ízeket is.
Népszerű
Ajánljuk