GASZTRO
Horváth Eszter, a Sugar Design Cukrászda tulajdonosa elmondta, hogy a cukrászverseny 2022-es győztese által választott idei két kötelező alapanyag a feketeribizli és a tonkabab volt.
GASZTRO
Az esztergomi Pacificaffé Kenyából szerzi be a kávét, amit kisebb adagokban pörkölnek meg a jobb minőség érdekében.
GASZTRO
Élvezzük ki az utolsó forró napokat, és nyaljunk el egy fagyit a városban. Most mutatunk négy helyet, ahol igazi különlegességeket is megkóstolhatsz.
GASZTRO
A három napos rendezvényen először kóstolhatjuk meg majd a hétvégén Magyarország Tortáját, és a Szent István-napi kenyéret is itt szegik majd meg.
GASZTRO
A Séf Asztala és az Anantara New York Palace Budapest Hotel különleges programjának keretében gyorstalpalót kaptunk a magyar konyhaművészetből.
GASZTRO
Állandó téma a szervizdíj és a borravaló egybemosása, összekeverése és hibás megmagyarázása. 2005 óta morog a vendégek egy része, hogy miért kellene neki két borravalót adnia? A helyzet az, hogy két teljesen különböző dologról van szó, ráadásul elég bonyolult is a sztori. Mutatjuk, mi történik, amikor és miután fizettünk.
GASZTRO
A Spicces füge respektus szeletenkénti árából csak az alapanyag kerül 4-500 forintba. Nem csoda, ha méregdrága lesz az augusztus 19-től kapható sütemény a cukrászdákban.
GASZTRO
A Magyarország Tortája díjjal együtt osztják ki az év kenyere elismerést. Először a díj történetében, vadkovásszal készült kenyér nyerte. Ez pedig, a szakértők szerint komoly előrelépés a minőségi kenyerek felé.
GASZTRO
A neve sem mindennapi: Spicces füge respektus. Nem kevésbé különleges az idei cukormentes torta sem.
GASZTRO
A megkérdezettek 77 százaléka nem nézi meg a termékösszetevőket. A vásárlók fele van csak tisztában azzal, hogy a virsli hústartalmának minimum 51 százaléknak kell lennie.
GASZTRO
A Felelős Gasztrohős segítségével most megtudhatjuk, mik azok a mindenki számára elérhető alapanyagok, amik táplálóak, egészségesek – és még fenntarthatóak is.
Népszerű
Ajánljuk