GASZTRO
Az ünnepi asztalra is kerülhet ez a hagyományos süti, nem hagyományos módon megbolondítva. Ráadásul gluténmentes.
GASZTRO
Mézeskalács krémlikőr, oreós forrócsoki, forró vaníliakoktél és más pikáns, alkoholos receptek, amik garantáltan felmelegítenek.
GASZTRO
Miért kell óvatosnak lenni a fuguval? Mennyit kell várni a kocsonyás tojásra? Miből készül a rovarkaviár? Izgalmas ételek a világból.
GASZTRO
Mindenféle jóval meg lehet tölteni, és utána csak összetekerjük, vagy batyut hajtogatunk, vagy feltekerve sajttal összesütjük.
GASZTRO
Két héttel azután, hogy a románok bejelentették: elismertetnék az unióban, az édesség nálunk is rangos elismerést kapott.
GASZTRO
Ezt az átlagos fogást egy apró csavarral ünnepélyessé teheted. A Boldog Kukta bloggere fázisfotókkal is segít.
GASZTRO
Szilveszterkor fogy a legtöbb pezsgő, de vajon összesen mennyit fogyasztunk az év során a habzó nedűből?
GASZTRO
Tudtátok, hogy a pezsgőt felhasználjátok alapanyagként a konyhában is? Mutatunk is pár receptet!
GASZTRO
A biscotti az olaszok kétszer sütött ropogós keksze, amit akár cukor- és édesítőmentesen is elkészíthettek otthon.
GASZTRO
Számos olyan csokimanufaktúra működik itthon, amely képes felvenni a versenyt a külföldi műhelyekkel. Most ötöt ajánlunk közülük.
GASZTRO
Nincs ember a Földön, aki ne szeretné a palacsintát. Bár a húsosról megoszlanak a vélemények, de aki kóstolta, nem csalódott.
GASZTRO
Tömény csokis finomság, nagyon puha tésztával, étcsokitól nem túl édes krémmel és ropogós morzsával burkolva. Kell ennél több?
GASZTRO
A két palacsinta annyiban hasonlít egymáshoz, hogy mindkettőt imádjuk. Nézzük a különbséget!
Népszerű
Ajánljuk