GASZTRO
Egy nagyon mutatós, nagyon egyszerű és gyors vendégváró fogás. A siker biztos, hogy nem marad el!
GASZTRO
Az ország fele a szalonnapörcre esküszik, de vannak, akik édesen szeretik a túrós tésztát. Mai ajánlatunkat meglátva, talán a szalonna-kedvelők is tesznek egy kísérletet.
GASZTRO
A Szegedi Ifjúsági Napokra indulóknak a SunSeaty blog szerzői - mint a helyi ízek ismerői - adnak tanácsot étel és italfronton.
GASZTRO
A palacsinta örök kedvencünk, nincs ez másképp diéta idején sem! Maximum kicsit alakítunk a recepten, elhagyjuk a lisztet, kap egy kis extrát, mint most is!
GASZTRO
Hogyan lehet mennyei csokis, lekváros muffint sütni a Sacher-szelet receptje alapján? Már mutatjuk is!
GASZTRO
Kizárólag nyáron készíthető el ez a szendvics, hiszen kovászos uborka nélkül mit sem ér. A másik különlegessége: a kolbászmorzsa.
GASZTRO
A világhírű fagyitorta utcai kiszereléséért valósággal megőrülnek Ausztráliában, de ott nem forgalmazzák. Meg nálunk sem.
GASZTRO
Egy régi klasszikus modern köntösben. És nem, nem zabpelyhes ez a császármorzsa, mégse kalóriabomba.
GASZTRO
Egy izgalmas ízkombináció az egzotikusan hangzó málnás paradicsomlekvárral, kecskesajttal és szalámival.
GASZTRO
Repüljünk vissza a nyolcvanas évekbe, amikor nem csak városi legenda az a mondat, hogy “bizony, akkoriban mindennek más volt az íze”. Nem biztos, hogy jobb, csak más.
Népszerű
Ajánljuk