GASZTRO
Egy könnyed, franciás hangulatú reggeli nélkülözhetetlen hozzávalója a croissant, ezúttal házi lekvárral.
GASZTRO
Gigantikus nagyságú fogásokat szolgálnak fel Japánban a vendégeknek - egyáltalán létezik ember, aki ezt meg tudja enni?!
GASZTRO
Tudtátok, hogy a bobájka, a pampuska, a vakarcs és az egérke mind ugyanannak az egy ételnek a neve?
GASZTRO
Ez a desszertet a sós karamell és a ribizli igazán pikánsság teszi. Nagyon finom, nem csak ínyenceknek ajánljuk!
GASZTRO
Depardieu annyira otthonosan érezte magát a szegedi szállodában, hogy éjszaka elkezdett bélszínt sütögetni.
GASZTRO
Az igazi kihívás nem a főzés, hanem a csuka előkészítése, de a végeredmény kárpótol mindenért.
GASZTRO
Leginkább vidéki, sőt falusi vendégségben, lakodalmakon találkozhattok vele, bár minden régi polgári szakácskönyvben ott van.
Népszerű
Ajánljuk