GASZTRO
Könnyen elfogyasztható, akár bulizás közben is simán meg lehet enni, mennyei és az alapanyagok is magukért beszélnek.
GASZTRO
A VOLT-on jártunk, és próbáltuk megóvni a pénztárcánkat. Elmeséljük, meddig jutottunk az előre elhatározott összegből.
GASZTRO
A gönci barack olyan különleges gyümölcs, hogy egy komplett fesztivált szerveznek köré. Elmeséljük, miért érdemes neked is a nyomába eredni!
GASZTRO
Ha szeretitek a Tokaji borvidék hangulatát, ezt a videót látnotok kell! Ilyen egy tökéletes nap vidéken.
GASZTRO
Van a Madách téren egy bár, ahol a környék legjobb koktéljait készítik. A tulajdonos, Andris most megsúg pár receptet, hogy villoghassunk vele egy kerti partin, de mi azért jobban szeretjük, amikor el is készíti nekünk...
GASZTRO
Csak némi kreativitás és környezettudatosság kell hozzá, hogy eddig rejtett lehetőségeket lássunk meg az újrahasznosításban.
GASZTRO
A Lavender Terasz az a hely, ahol az olaszos pizzát éppúgy ajánlott megkóstolni, mint a magyar wagyu marhát. És mindez a Balatonon található!
GASZTRO
A Costes Downtownban olyat ettünk, hogy a Gourmet Fesztiválon is hozzájuk rohantunk az ismétlésért. Elmeséljük, hogy minket mivel vettek le a lábunkról.
GASZTRO
Jó pár éttermet végigkóstoltunk a gasztroünnepen - elmondjuk, minket mivel vettek meg kilóra.
GASZTRO
Belekóstoltunk a hévízi kényelembe, és rájöttünk, hogy a nyugalom ezen formája a fiatalabb korosztály számára éppoly vonzó program lehet, mint a gyógyulni vágyóknak.
GASZTRO
Itt az idő, hogy újra a Balaton felé vegyük az irányt. Egy jó csárda pedig éppen elég indok, hogy ellépjünk pár órára a városból.
GASZTRO
Gondoltál már arra, milyen lehet a pörköltet magaddal vinni és az utcán megenni? Mi kipróbáltuk.
Népszerű
Ajánljuk