GASZTRO
Régimódi sütemény, meglepően különleges ízzel. Mert nem egy egyszerű almás-diós finomságot mutatunk most nektek, hanem egy mézzel bolondított, nagyon is mai „nagyi-sütit”. Kóstoljátok meg ti is!
GASZTRO
Ha megfelelően bánunk a levendulával, remekül fel tudja dobni a süteményeket. Málnával pedig kiváló párosítás. A torta összeállítására rá kell szánni az időt, de megéri a fáradtságot. A legjobb az, hogy a tetejét bármilyen mesehőssel, motívummal díszíthetitek kedvetek szerint. Erre a tortára például Babóca került.
GASZTRO
Ez a változat extra csokis. Amaretto-s csokoládéhab, és csokoládés ganache krém váltják egymást.
GASZTRO
A spárga a tavasz egyik legegészségesebb zöldsége. Kalóriaszegény, vizelethajtó és méregtelenítő hatású, így a fogyókúrás étrendbe is beleilleszthető. Hús helyett ehettek finom pestoval megbolondított spárgás tésztát is.
GASZTRO
Szeretitek a túrógombócot? Ez az étel igazi hungaricum, a túró ilyen formában más ország konyhájában nem található meg. Mi most egy extra változatot mutatunk számotokra, ami házi marcipánnal készült.
GASZTRO
A csalánt ugyanúgy használhatjuk, mint a spenótot. Egy kicsit macerásabb beszerezni és előkészíteni, de ilyenkor tavasszal fogyasszátok, mert nagyon kedvező hatásai vannak.
GASZTRO
Gyerekkorunk vendégségét idéző finomság a kókusz kocka. Ezt a süteményt viszonylag könnyű elkészíteni, kezdőként is nyugodtan nekiláthattok!
GASZTRO
Ez a csokitorta krémesen lágy, ropogós a kukoricapelyhes aljának köszönhetően, a meggy pedig fanyarságot visz az édes élvezetbe.
GASZTRO
Csokikrém, epres tejszínhab és ropogós grillázs egy kehelyben: a különböző ízű és textúrájú rétegek harmonikus egészet alkotnak. A friss gyümölcs nagyszerű ellensúlya a sűrű, intenzív krémnek.
GASZTRO
Ez a mennyei kávés-mascarponés bonbon még azokat is leveszi lábukról, akik eredetileg nem rajonganak a kávéért. Próbáljátok ki ti is! :)
GASZTRO
Különleges snack, amelyet laktózérzékenyek is fogyaszthatnak. A krémsajtot felhasználhatjátok szendvicsek készítéséhez vagy kenhetitek pirított kenyérkockákra, krékerre, de akár zöldségeket is mártogathattok bele. A kesudió áztatását leszámítva gyorsan készen van.
GASZTRO
Szeretitek a túrógaluskát? Az Ételallergia Online szakértőinek segítségével megmutatjuk a glutén,-és laktózmentes változatát. Fagyasztott és friss málnával is kitűnő desszert. A receptet kezdőknek is ajánljuk!
GASZTRO
Az egyszerű csokoládékat feldobhatjátok egészséges gabonákkal. Így nem csak üres kalóriát, hanem értékes tápanyagokat is fogyasztotok ráadásul ínyenc, fűszeres változatokban is. A bolti változattal ellentétben az az érzésetek sem lesz, hogy fűrészport fogyasztanátok.
GASZTRO
A bulgurt leginkább köretként ismerjük, sós ételek készítésénél használjuk fel. A tört búzából azonban nemcsak ebéd és vacsora, hanem könnyen elkészíthető, tápláló, laktató különleges reggeli is főzhető. A receptet kezdőknek is ajánljuk!
GASZTRO
Tombol a medvehagyma szezon. Ez a vadon termő növény kiváló alapanyag, sok mindent készíthetünk belőle. Lehet pesto, leves, főzelék, pogácsa, valójában csak fantázia kérdése. Kísérletezzetek bátran, és örvendeztessétek meg szeretteiteket evvel a finom aprósüteménnyel!
GASZTRO
Sokan szeretjük, mégsem ismerjük az egyik legnépszerűbb italt, a kávét. A kávé különleges világát hozta közelebb hozzánk az első Kreatív Kávéfórum, amit a Corinthia Grand Hotelben rendeztek meg. Tartsatok velünk, és nézzétek meg a kávécsodákat!
GASZTRO
Egyre több helyen kapható már eper, igaz még drága, de ehhez a desszerthez nem is kell belőle sok. Ebbe a csokoládékrémbe kókuszkrém és házi krémsajt is került, valamint levendulás eperdzsem.
Népszerű
Ajánljuk