GASZTRO
A rebarbara fogyasztása ismét népszerű. Eperrel párosítva kiváló desszertekhez. Ez a lepény kiváró vendégváró vagy piknik fogásként is tökéletes.
GASZTRO
Ez a házi csoki szelet, ugyan nem éppen diétás, ellenben csupa nyers, rostokkal teli hozzávalókból készül. A végeredményben egyik karakteres hozzávaló íze sem jön ki nagyon, olyan, mintha egy egyszerű csokit ennétek.
GASZTRO
Ennek a sajtos-zöldséges szendvicsnek az a különlegessége, hogy a répa zsenge zöldjéből pesto készült, amivel bloggerünk megkente a kenyérszeleteket.
GASZTRO
Ennek a finom, kakaós tortának az a titka, hogy hagyományos liszt helyett gesztenyelisztből készül.
GASZTRO
Akár a saját ablakpárkányotokra is ültethettek petrezselymet, bazsalikomot, de mentát vagy vízitormát is. A tízdolog összegyűjtött tíz, könnyedén termeszthető, ízletes zöldfűszert.
GASZTRO
A Raffaello sütés nélkül, előre elkészíthető finom vendégváró édesség. A kedvelt kókuszos édességet gluténmentesen is elkészíthetitek.
GASZTRO
Egy klasszikus ételt, a kocsonyát mutatjuk be ünnepiesebb formában. A fűszerezésen ízlésetek szerint igazíthattok.
GASZTRO
Koreában nagyon kedvelt reggeli a gyeran jjim, amit állaga miatt itthon tojáspudingnak nevezünk.
GASZTRO
A répás sütemények kínálata nagyon széles. Most következzen a lisztmentes, tojásmentes, kukoricadarás változat. Vaníliával és mézzel kikevert krémsajttal a legfinomabb.
GASZTRO
Hazánkban nincs nagy kultúrája a nyúlhús fogyasztásnak, pedig a nyúlhús roppant egészséges, ízes, szaftos, mégsem zsíros húsfajta, készítsetek belőle egy fazék finom, tavaszi levest.
GASZTRO
A népszerű burgonyasalátát tartalmas étellé varázsolhatjátok, hogyha csülköt is tesztek bele. Diétázók szedjék le a csülök zsíros részét, de mások nyugodtan rajta hagyhatják.
GASZTRO
Egykor Blaha Lujza és a nemzet többi színésze is itt ebédelt, vacsorázott, mostantól pedig Ti is elkölthetitek a vasárnapi ebédet a Nemzeti Szállóban. Annyit ehettek, amennyi belétek fér.
GASZTRO
Amikor még nincsenek friss tavaszi, nyár eleji gyümölcsök, de már vágytok valami üde desszertre, ragadjatok meg egy szem zöld almát, és egy fél marék diót, és gyönyörködjetek a végeredményben.
GASZTRO
Ha maradt még a húsvéti sonkából, akkor kiváló lehetőség, hogy felhasználjátok ehhez az ételhez. A tojásos reggelit felfújt formába készítsétek.
Népszerű
Ajánljuk